Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jak się podnosi poziom Bridge Link w ocenie kuriera? Na razie jestem po ukończeniu 4 zlecenia, ale póki co mam ten poziom na 0 ;)

Dodam, że cały czas gram online.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 635 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

Zaczynam chyba rozumieć, o co w tym chodzi. Po zrealizowaniu jakiejś dostawy pokazuje mi lajki, które "trafiają na konto" poszczególnych kategorii. Wystarczyło, że dostarczyłem np. sporo porzuconego ładunku i wskoczył mi poziom 1 bridge linka.

Ogólnie to na razie jestem tą grą zachwycony, nie myślałem, że noszenie paczek może być takie ciekawe.:)

Edytowane przez Paolo1986

Opublikowano

No najlepiej się leveluje te wszystkie kategorie najcięższa i najbardziej odległą dostawą, ale bym się tym nie przejmował z początku bo samo się będzie robić jak będziesz grał i robił dużo dostaw. Mi odstawały tylko czasówki to sobie podbiłem najbardziej ciężkimi premium na czas, tylko wcześniej trzeba mieć przygotowaną trasę. 

Opublikowano

Z czasówkami 0 problemów jak już masz trasy

Opublikowano

No z początku to graj po swojemu i jak robienie dostaw sprawia Ci przyjemność to się nie przejmuj bo wszystko się zrobi praktycznie samo nawet jak będziesz chciał :platinum: wbijać. U mnie bridge link chyba na 85 poziomie ale też mam na liczniku z 80+h więc nie jest to szybka sprawa xd 

Opublikowano

Fuck, przez to pisanie mi się przypomniało jak się dobrze bawiłem i chętnie bym odpalił od nowa :shieeet:

Trzeba mieć psyche i ograć dopiero przed dwójką. 

btw. Jak się kupi osobno wersje ps5 to ma się osobny zestaw dzbanów?

Opublikowano

Z pewnością będę chciał wbić :platinum:;)

Te pierwsze zlecenia to może troszkę powoli mi szły, ale chciałem sprawdzić te różne mechaniki, o których pisałem, i za które wpadły dzbanki :) No i podziwiałem sobie widoczki przy okazji.

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał:

btw. Jak się kupi osobno wersje ps5 to ma się osobny zestaw dzbanów?

tak, platyna nie wpada z automatu, trzeba dobić 3 trofea po wgraniu zapisu z Ps4 bo doszły nowe zlecania dostaw z CP2077 i HL i one sie wliczają do dzbanka, wytworzyć dodane rzeczy i wygrać wyścigi na torze :)

Te dodane misje z CP i HL bardzo spoko, tor może wkurwić w którymś momencie bo przejazdy muszą być idealne

Opublikowano

właśnie patrzyłem po dzbankach bo jak maksowanie gwiazdek preppersów mi nie przeszkadza to tworzenie 100+ przedmiotów czy ulepszanie wszystkiego na maxa już będzie głupie :/   chociaż pewnie szybko można zrobić 

Opublikowano

to jest dosłownie pół godzinki, w wersji DC są chyba nawet po odznaczane te które już wytworzyłeś chociaż raz

Opublikowano

A no są tam przy tworzeniu takie cyfry na itemku, mi się wydawało że to ilość tego co np mamy w szafce prywatnej ale to się nie zgadzało jak sprawdzałem. No i chyba to pokazuje tylko ilości dla jednego obiektu a nie wszystkich razem.

Opublikowano
10 minut temu, messer88 napisał:

A no są tam przy tworzeniu takie cyfry na itemku

te cyferki o których piszesz to chyba jednak są od lvl danego itemu

Opublikowano

Nie to nie te, lvl jest przy opisie. Te się pojawiają w lewym lub prawym rogu tego kwadracika gdzie jest ikonka sprzętu co tworzymy. 

Opublikowano

A spytam jeszcze jak tu wygląda koniec gry, jest jedno zakończenie czy więcej? Czy np włączenie wszystkich do sieci i podobne czynności ma wtedy wpływ na ending? 

Opublikowano

Dlatego bardzo lubiłem za takie podejście do kompletacji ekipę z Rocksteady. Batman: Arkham Knight przy wypełnieniu wszytkich aktywności związanych z demilitaryzacją Gotham odkrywał prawdziwe zakończenie gry. Taka żmudna robota z kurierskim zasuwanie w DS aż prosi się o identyczną nagrodę w finale. A tu doopa :(

Opublikowano

Dopadł mnie chyba jakiś syndrom "jeszcze jednej paczki" :obama:

Wczoraj chodziłem z dostawami jakieś 3 godziny, jedno zlecenie prowadziło mnie trasą mocno pod górę i potem przez las :obama:

O mały włos by było, a bym został złapany ;) 

Cały czas jestem w regionie startowym, a tu tyle zleceń jeszcze czeka :drinks:

Opublikowano

Olej ten region startowy, tam robisz tylko co trzeba z fabuły, lecisz do centralnego regionu.

Opublikowano

Panowie te tryby jakość i wydajność na PS5 to widzę, że to 2160/60 ks (z okazjonalnymi spadkami do ok 50) oraz 1800/mur beton 60.

Pograłem trochę w tej jakości i nie poczułem tych spadków? Będzie to potem jakoś częściej rzucać się w oczy?

Btw ale to wygląda i się rusza w tej wersji, no i ten klimat oraz widoki. Piękna gra:banderas:

Opublikowano
7 minut temu, messer88 napisał:

U mnie przez 90h zero dropów i wygląda luksja ale muszę sprawdzić w którym trybie gram  

Docelowo jest wydajność czyli 1800/stałe 60ks. 
Jakość to 2160 i 60ks z „okazjonalnymi” spadkami do 50ks i jestem ciekaw jak to jest okazjonalne, bo na początku nic nie czułem.