Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Michał_K napisał:

Problem w tym ź na nogach łazi się i 30 minut w jedną stronę.

Nasuwa się skojarzenie z Mudrunnerem. Przejazd 5 kilometrów z ładunkiem 90 minut real tajmu nie licząc dojazdu :)

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

30 podglądaczy w temacie DS :kojima: 

co się jeszcze zastanawiacie? Marsz do sklepu:kojima:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Napisze ktoś coś rozsądnego o tej grze, bo chyba już grata?Interesują mnie tylko opinie starszych graczy powiedzmy 30+.

Opublikowano
38 minut temu, Mecenas napisał:

Napisze ktoś coś rozsądnego o tej grze, bo chyba już grata?Interesują mnie tylko opinie starszych graczy powiedzmy 30+.

Za wcześnie by opisać to obiektywnie. 
Uważam ze wypadałoby ukończyć chociaż z 80% gry by wypowiedzieć coś sensownego. Gdyby ta gra trwała 5-6h to spokojnie 11/10. 
Graficznie i muzycznie napewno ekstraklasa bo to się nie zmieni. Klimat bez wątpienia niepowtarzalny bo takiego ujęcia upadku ludzkości jeszcze nie było. 
Podobno pozytywny odbiór klęka później ale to się zobaczy. 

Opublikowano

Te przejścia z filmików do gejmpleju :banderas:

PROSIAK może zawstydzić wszystko co do tej pory widziałem na KOKSIE. 

Ide bo jakaś qurwa ulana drze ryja, że paczka powinna już dojść. Jebne awizo :daddy:

Opublikowano

Zaraz zaczynam, i pytanie: 

Online czy offline? :)

Edytowane przez pattro

Opublikowano

No przecie pyta bo jak offline to nie będzie miał pomocy od innych kurierów, nie ? Czy się mylę ?

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

No przecie pyta bo jak offline to nie będzie miał pomocy od innych kurierów, nie ? Czy się mylę ?

Dokładnie, i dlatego pytam który wariant jest lepszy. :)

Opublikowano

No ja wiem o co chodzi. Ale to nie może sam spróbować? Po to ma te opcje do wyboru. Nie spasuje, wyłączy. Co mam mu jeszcze przyjść na chate i nacisnąć X ? 

Opublikowano

To tak jakby w Dark Souls grać offline - niby mozna, ale skoro masa mechanik zaprojektowana jest pod to całe "łączenie z innymi" to chyba bez sensu takie pytanie, bo byłoby to świadome pozbawianie się doznań, które pewnie znacząco wpływają na ogół wrażeń.

Opublikowano

Po 4 godzinach powiem tak - filmy są wyreżyserowane świetnie i trzymają mnie przy ekranie. Gameplay jest oryginalny, ale nie wiem, czy gdyby zrobił go ktoś inny to nie zebrałby batów za prostotę i monotonię. Jest "kojimowo". 

Opublikowano
5 godzin temu, cotek napisał:

Ja bym się raczej wstrzymał z tymi relacjami po kilku godzinach, bo tak jak @Michał_K napisał, potem przychodzi znużenie i swego rodzaju frustracja i rozdarcie. Raczej każdy po pierwszej godzinie będzie miał szczękę na podłodze ;)

W końcu napisał ktoś coś rozsądnego to po pierwsze, a po drugie to tylko pokazuje jak Pan Kojima nadszarpnął sobie reputacje ostatnim tworem, gdzie w płatnym demie wydawało się, że będzie totalna miazga a potem był dramat:)

Opublikowano

No ta graficzka, poruszanie sie chlopkiem z inpostu, intrygujaca fabula, cutscenki :banderas:

No ale to po 2h , zobaczymy co to dalej bedzie . Narazie jakby grał w jakis dobry film

Opublikowano

Chyba ludzie zaczęli grać, bo wywaliło mnie z serwera i nie chce się połączyć :(

Opublikowano
Godzinę temu, pattro napisał:

Zaraz zaczynam, i pytanie: 

Online czy offline? :)

Pan Kojima mówi, że grając offline dużo tracimy i ciężko będzie pojąć jego geniusz. 

Opublikowano

Póki co 7 godzin i ciągle jest fajnie, no ale fakt, to ciągle kursy w te i z powrotem. Ja coś takiego lubię, ale sporo osób nie da rady.