Opublikowano 4 maja 20231 r Godzinę temu, oFi napisał: Czyli klepanie tego samego, tyle ze fabulka bedzie zmieniana A to pewnie tak. Filmy z uniwersum chyba też koncentrowały się głównie na NY.
Opublikowano 4 maja 20231 r Przynajmniej ogarnęli dupę z tą wersją poprawioną na ps5. Pomijam, że mogli dać ten patch za free, ale mam gdzieś w czeluściach podstawkę więc łatwiej ją będzie podbić w razie powrotu do NY.
Opublikowano 4 maja 20231 r W dniu 22.04.2023 o 09:43, LukeSpidey napisał: Wczoraj skończyłem wersję Remastered i mam zupełnie inne odczucia, niż wtedy, kiedy grę ogrywałem na premierę w 2018 roku. Wówczas gra znudziła mnie swoimi aktywnościami pobocznymi i wielokrotnie robiłem sobie dłuższe przerwy. Generalnie miałem opinię gry trochę nierównej, tj. główna oś fabularna i przemieszczanie się po mieście super, ale większość aktywności pobocznych nudna, powtarzalna i bez polotu. Tym razem, zupełnie jakby ktoś coś przełączył w ustawieniach, Żadna aktywność poboczna mnie nie irytowała i nie nudziła i niemal wszystkie znajdźki wpadły naturalnie Zhardziałeś przez te lata tortur Assasinami
Opublikowano 7 maja 20231 r Był jakiś patch w wersji remastered, który uniemożliwia wczytania save z ps4?
Opublikowano 7 maja 20231 r Już sobie ogarnąłem. Myślałem, że pobiorę save ps4 z chmury i wersja zremasterowana to szybciutko ogarnie, ale wymagane było pobranie wersji na PS4 i z poziomu gry wysłanie save do wersji na Ps5.
Opublikowano 7 maja 20231 r Myślałem, że to poprawili w którymś patchu. Ciekawe czy mój wysłany prawie dwa lata temu sejw dalej będzie dostępny. No i głupota, że tylko jeden na raz można wgrać.
Opublikowano 25 lipca 20231 r Trailer dwójki nakręcił mnie na powrót do jedynki, więc wysupłałem też te 40ziko na upgrade z dlc. Na wielki plus możliwość zrobienia kinówki. Jak to teraz wygląda i jak się rusza... Nocny NY nadal jednak odstaje od tej standardowej popołudniowej scenerii. Wziąłem się od razu za DLC, ale podstawkę też ponownie zaliczę. Edytowane 25 lipca 20231 r przez PiotrekP
Opublikowano 25 lipca 20231 r 10 minut temu, PiotrekP napisał: Na wielki plus możliwość zrobienia kinówki. Chodzi o napisy czy granie z pasami? Obstawiam napisy, ale dopytuję. Nie wiem czemu Insomniac się upiera na te dziwne ustawienia, zamiast dać pełny wybór audio/napisy/tekst.
Opublikowano 25 lipca 20231 r @Square o dźwięk. W opcjach znalazłem "angielski dubbing" do włączenia. Wcześniej tego nie widziałem w wersji PS4 nawet na PS5. Tam po ustawieniu konsoli na eng w grze ucianało wtedy głosy postaci i napisy w cutscenkach.
Opublikowano 25 lipca 20231 r No w wersji PS4 nie można było mieszać, dopiero w Remasterze to dodali, ale i tak w upośledzonej wersji.
Opublikowano 19 października 20231 r Czy jak mam zwykłą wersję w pudełku na ps4 to wystarczy ten płatny upgrade i będę miał remastered ze wszystkimi DLC? Ile on kosztuje? Pytam się, bo pożyczyłem komuś kiedyś i nie mogę tego sprawdzić. Edytowane 19 października 20231 r przez Rtooj
Opublikowano 25 października 20231 r Pamiętam, że kiedyś @Square gdzieś opisywał w temacie jak zrobić upgrade wersji bo pamiętam, że zakręcili z tym mocno
Opublikowano 25 października 20231 r 37 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Morales z kolei ma za free. W sensie wersję PS5? @mario10 teraz jest łatwo, dowolna wersja SM na płycie i Remaster jest za 40 PLN.