Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Obejrzałem wczoraj Luckiest Girl Alive, który jest chyba teraz numerem 1 u nas. Tematyka ważna, bo łączy 2 duże społeczne problemy - traumę po masowych strzelaninach i traumę po gwałcie. Mila Kunis spoko, dawno jej nie widziałem, reszta aktorów to trochę zbieranina, niezbyt ciekawie. Całość to mocny średniak, ale ma lepsze momenty. Całkiem nieźle wypadają retrospekcje w czasie. Zakończenie za to marne, moim zdaniem.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 599,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Dahmera skonczylem, pierwsze 3 odcinki wjechały jak złoto a potem zaczęło mnie to nudzić. Najgorszy ten odcinek z głuchym typem. Jak na netflixa moze byc, ale nie jest to cos, co mi zapadnie w pamieci na długo.

Opublikowano

Obserwator :obama: Oglądajcie to chore gówno, jak lubicie zabawianie się widzem i bohaterami, nie wiadomo co jest prawdą, a co nie. Jestem na 5 odcinku i klimat jest przepotężny. Dodatkowo historia oparta jest na prawdziwych wydarzeniach. Bobby Cannavale i Naomi Watts dostarczają.

Opublikowano
33 minutes ago, Rozi said:

Obserwator :obama: Oglądajcie to chore gówno, jak lubicie zabawianie się widzem i bohaterami, nie wiadomo co jest prawdą, a co nie. Jestem na 5 odcinku i klimat jest przepotężny. Dodatkowo historia oparta jest na prawdziwych wydarzeniach. Bobby Cannavale i Naomi Watts dostarczają.

Ryan Murphy w formie, kolejna świetna produkcja

Opublikowano

Do połowy było fajnie, potem tyle głupich zachowań bohaterów i dziur logicznych, że niech mnie Chuy (z MW2) :reggie: Czyli nadal Netflix nie wychodzi powyżej 6/10.

Opublikowano

W najnowszej części filmu Knives Out, detektyw Blanc odkrywa swoją prawdziwą orientację :pawel:

Opublikowano
42 minuty temu, Hubert249 napisał:

prawdziwą orientację

Tylko którą spośród 47 czy 48 obecnie obowiązujących w tęczowym N-świecie? :kaz:

Opublikowano
20 minut temu, _Red_ napisał:

JESTEŚ NIEDOJRZAŁY!!11

Czy ty/wy właśnie przypisałeś/aś/oś(cie) mi płeć??!?!?!? 

Opublikowano

No az musialem rozchodzic.

Opublikowano
14 godzin temu, Figaro napisał:

o kurła jaki bumerski humor :notlikethis:

Nie zrozumiałeś.

Opublikowano

Właśnie pojawił się nowy sezon Niewyjaśnionych tajemnic, tak dokładnie mówiąc, 3 pierwsze odcinki.

Poprzednie sezony były nierówne, ale kilka epizodów bardzo mocnych i ciekawych.

Opublikowano

Wczoraj skonczylem The Watcher i fajnie sie to ogladalo, calkiem dobry serial. Sytuacja miala miejsce w prawdziwym zyciu i ta w serialu byla podkoloryzowana bo w sumie prawdziwa historia za duzo roznych watkow nie miala. Jak na ta platforme ulepiona z gowna to i tak swietna produkcja.

Opublikowano
19 godzin temu, Il Brutto napisał:

Wczoraj skonczylem The Watcher i fajnie sie to ogladalo, calkiem dobry serial. Sytuacja miala miejsce w prawdziwym zyciu i ta w serialu byla podkoloryzowana bo w sumie prawdziwa historia za duzo roznych watkow nie miala. Jak na ta platforme ulepiona z gowna to i tak swietna produkcja.

Hmm... No generalnie oglądało się spoko, klimacik, aktorzy, cliffhangery, mylenie tropów. Ale finał mnie rozczarował 

Spoiler

W serialu nastawionym na zgadywanie kto jest Obserwatorem nie otrzymanie w finale żadnej odpowiedzi na to pytanie to trochę lipa. Zostawiono trochę poszlak, otwarto niektóre wątki i na tym koniec. No trochę to było słabe. 

Ale i tak się zgadzam, że jak na N to przyjemnie czas zleciał. No i ogromny plus, że nie zrobili z tego 12 odcinków, choć jakby to do 5 skrócić też by było ok. 

Opublikowano

Finał nawiązywał to prawdziwej sprawy, a w tym gównie 

Spoiler

nie wiadomo co chcieli sami zasugerować, że Dean się zmienił w nowego Obserwatora? Od razu widać, że Towarzystwo odpowiada za te obserwacje, banda pojebów.

Ten serial ma tyle irracjonalnych zachowań, głupot, że czasami zahacza o pastisz.

Spoiler

Mamy tajemnicze tunele pod domem i ktoś po nich chodzi, oraz śpi? Chuj, zabarykaduję drzwi do nich, fajrant. Córka oskarża ojca o rasizm i co? I nic z tego nie wynika, nie traci pracy, nie ma kłopotów, nic. Ktoś kicha za kanapą, może to John Graff? Chuj z tym, zwyzywam babę i idę, elo. A szczytem głupoty była akcja z podwójnym morderstwem - rodzice nic nie wiedzieli? Nie zrobiono sekcji zwłok? No kurwa XDDD A i detektyw przyznająca się do wszystkiego też dobra, niech mnie chuj. Murphy, ty parówo.

Opublikowano
W dniu 18.10.2022 o 12:33, Rozi napisał:

Właśnie jestem po piątym odcinku. Chłonęliśmy z żoną jak pojebani. Fakt jednak, że kilka głupot się pojawia, ale gdzieś tam je akceptuję, bo mam poczucie że cały serial jest trochę przerysowany, więc i dystans większy. 

Siadło fajnie, jutro kończymy pozostałe dwa epki. 

Btw. Naomi Watts źle się postarzała... :sadkek:

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Wjechał nowy sezon Bogdana Bonera :obama:

Opublikowano

I drugi sezon Barbarzyńców, pierwszy był całkiem spoko

Opublikowano

Gabinet osobliwości Guillermo del Toro juz ktos oglądał? Podobno dobre.

Opublikowano

A Gang Zielonej Rękawiczki? Myślałem, że to będzie jakiś crap, ale oceny na poziomie 7,0, bardzo dużo pozytywnych opinii i fajna polska obsada, no może oprócz Mroczków.

Opublikowano
36 minut temu, krupek napisał:

A Gang Zielonej Rękawiczki? Myślałem, że to będzie jakiś crap, ale oceny na poziomie 7,0, bardzo dużo pozytywnych opinii i fajna polska obsada, no może oprócz Mroczków.

No jak na polską produkcję jest zaskakująco mało czerstwe i nawet sprytnie i sprawnie zrealizowane. I nie wierzę, że to powiem, ale nawet Mroczki się po części rehabilitują.