Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 2.03.2024 o 16:23, Homelander napisał:

W jakiego Warhammera grasz?

Space Marine. Po Boltgun miałem ochotę na więcej podobnych klimatów. 

3 godziny temu, LukeSpidey napisał:

Daj, bo to zacna gra z niesamowitym klimatem i plenerami. Bardzo niedoceniona na premierę. Ale serio w ostatnim czasie trudno znaleźć negatywną opinię na temat tej gry. 

Dam szansę, wtedy miałem przesyt otwartymi światami a teraz mam sporą przerwę od takich gierek.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 441,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano
42 minutes ago, Ukukuki said:

Space Marine. Po Boltgun miałem ochotę na więcej podobnych klimatów. 

Dam szansę, wtedy miałem przesyt otwartymi światami a teraz mam sporą przerwę od takich gierek.

Myślałem, że Total War. Bardzo czekam na jakieś promo, to jedna z tych gier dla których kupiłem Decka

A co do Days Gone to za każdym razem jak mnie łapie nostalgia i chcę wrócić do tytułu (kurde, zombie, postapo, motory, fajny open world) to odpalam recenzję Archona, Quaza albo NRGeeka, która przypomina mi dlaczego rzuciłem tę grę w cholerę po kilku godzinach. Dla mnie Days Gone i Horizon Zero Dawn to gry ze świetnymi założeniami, rewelacyjnym światem i oprawą totalnie położone przez drewniany gameplay, nudne postacie i sztuczne dialogo totalnie odstręczające mnie od grania. A jednocześnie właśnie te pierwsze cechy sprawiają, że mam co jakiś czas myśli żeby wrócić

Opublikowano
4 godziny temu, Homelander napisał:

Myślałem, że Total War. Bardzo czekam na jakieś promo, to jedna z tych gier dla których kupiłem Decka

A co do Days Gone to za każdym razem jak mnie łapie nostalgia i chcę wrócić do tytułu (kurde, zombie, postapo, motory, fajny open world) to odpalam recenzję Archona, Quaza albo NRGeeka, która przypomina mi dlaczego rzuciłem tę grę w cholerę po kilku godzinach. Dla mnie Days Gone i Horizon Zero Dawn to gry ze świetnymi założeniami, rewelacyjnym światem i oprawą totalnie położone przez drewniany gameplay, nudne postacie i sztuczne dialogo totalnie odstręczające mnie od grania. A jednocześnie właśnie te pierwsze cechy sprawiają, że mam co jakiś czas myśli żeby wrócić

Oj TW:W na Decku to raczej tragedia, gierka wymaga mocnego procka. Z HZD się zgodzę ale jak się trzyma z daleka od pobocznych aktywności to jest ok. 

Opublikowano
1 hour ago, Ukukuki said:

Oj TW:W na Decku to raczej tragedia, gierka wymaga mocnego procka. Z HZD się zgodzę ale jak się trzyma z daleka od pobocznych aktywności to jest ok. 

Jak widziałem filmy to 1 i 2 Warhammera chodzi całkiem ok. Trójką będę się przejmował jak skończę poprzednie

Opublikowano

Trzy gierki za 64zł? Dziękuję Pan Sony :kaz:
Screenshot_20240306-233136_PSApp.thumb.jpg.c22bd350d76f272e3be33727fa0701db.jpg

Ok, niby 89zł, ale 25zł wpadło za te śmieszne punkty PlayStation rewards, więc o tyle mniej pociągnęło z karty :banderas:

Opublikowano

To teraz czekamy na premierę dwójki żeby Wredny mógł zacząć grać w jedynkę i pisać w temacie, że dobrze się trzyma i wcale mu się nie spieszy do nowej części :spicy:

A poważnie to też sobie kupiłem Stalkierki

image.png.c9e3a0377d7e61a820fb32ce8fd33d10.png

Opublikowano
4 godziny temu, Dr.Czekolada napisał:

Wreddny bez pudełeczka? Zawiodłeś mnie:notlikethis:

Za 179 bym nie kupił, ale 64zł to jak za darmo, a jeśli kiedyś wyjdzie pudełeczko to i tak kupię i nawet folii nie zerwę :leo:

3 godziny temu, Bzduras napisał:

To teraz czekamy na premierę dwójki żeby Wredny mógł zacząć grać w jedynkę i pisać w temacie, że dobrze się trzyma i wcale mu się nie spieszy do nowej części :spicy:

Ej, już gram od wczoraj :D

Opublikowano
W dniu 8.03.2024 o 22:21, Ukukuki napisał:

Kolejny świetny zestaw gierek

Szkoda, że Splinter Cell: Pandora Tomorrow jest niedostępne w dystrybucji cyfrowej i trzeba targać połatanego pirata z neta żeby zagrać na PC :frog:

Opublikowano
25 minut temu, Bzduras napisał:

Szkoda, że Splinter Cell: Pandora Tomorrow jest niedostępne w dystrybucji cyfrowej i trzeba targać połatanego pirata z neta żeby zagrać na PC :frog:

Fizyczne wydania chodzą za grosze ale wiem ,że nie każdemu chce się w to bawić. Cyfra wygodniejsza.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Na pc się nie da, na ps3 probowalem grać w ten remaster ale jak jedynka jeszcze chodzj dobrze tak dwojka ma spadki do 10fpsow w wielu momentach.

Opublikowano

Jest cyfra na Xboxie, ale PC ma 60fps, 16:9 i quick save, więc to jest definitive edition. Szkoda.

Opublikowano

U gabena wpadło do kupki backlogu, z lewej majaczy dodatkowo ikonka Blur, tutaj był darmowy sklep bo jest wycofany z oficjalnej dystrybucji

pobrane - 2024-03-15T095054.343.jpeg

Opublikowano
19 godzin temu, maciucha napisał:

image.thumb.png.41cbbc40dd035eea223ee061bbd6e9c9.png

:boomer:

niby kompletny dlc pack do acc, ale pakietu gt2 brakuje

Opublikowano
Godzinę temu, krzysiek923 napisał:

niby kompletny dlc pack do acc, ale pakietu gt2 brakuje

No brakuje, ale i tak jest co robić :leo:

Opublikowano

Zakupy na Deczka

image.jpeg.cf549189110829f0d7d10e3437f65b62.jpeg

INSIDE się okazało jak pograłem, że chodzi w 30fps na Switchu co jest niewybaczalne

Opublikowano

Plan zrealizowany, a więc nie wpadłem w szał kupowania na wyprzedaży - wpierw pora dokończyć to, co mam z zimowej. Pozwoliłem sobie jedynie na Tekkena 8.

Opublikowano

Jeszcze mnie kusi all dlc pack do sims 3 za 250pln ale chyba dam radę się powstrzymać :shieeet: