Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Last of Us Part II

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 761,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano

Jeśli coś się zesrało z Frakcjami, a kolejny singiel jeszcze w lesie to wlatuje procedura awaryjna: remasterek dwójki.

Nie żeby to i tak to nie było w planach skoro dodali "Part I" do jedyneczki. Business as usual niestety.

Opublikowano

Czyli ostatnie trzy gry studia to bedzie uncharted remaster, tlou remake, tlou2 remaster.

Do tego frakcje w dupie i mnóstwo rotacji wewnątrz studia.

Opublikowano
13 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Nie żeby to i tak to nie było w planach skoro dodali "Part I" do jedyneczki. Business as usual niestety.

Dodali Part I aby pasowało do dwójki i trójki.

Opublikowano

Gra nadal jest technicznym arcydziełem, ale przydałby się jakiś patch poprawiający grafikę by uwolnić się od tych znanych artefaktów w obrazie generowanym przez PS4 Pro (gdzie np. mocno widać to na włosach).

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Kurwa, kiedyś w 4 lata potrafili wydać trylogie Uncharted a teraz jebią się z remasterami od ponad 3 lat a na horyzoncie gra usługa. Dokąd ta branża zmierza, ja pierdolę

Opublikowano
1 minutę temu, Rooofie napisał:

Kurwa, kiedyś w 4 lata potrafili wydać trylogie Uncharted a teraz jebią się z remasterami od ponad 3 lat a na horyzoncie gra usługa. Dokąd ta branża zmierza, ja pierdolę

a masz teorię dlaczego tak się dzieje? 

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał:

a masz teorię dlaczego tak się dzieje? 

Opublikowano
2 godziny temu, Figaro napisał:

to napisz wprost, a nie się cykasz :)

Dam ci mała podpowiedź, którą zawarłem nawet w treści poprzedniego posta 

image.png.38ad28646d1e4d4620271a86f1425348.png

Opublikowano

Ja mam pełne stuprocentowe zaufanie do Naughty Dog. TLoU 2 Remastered? Czemu nie. Ale nie sądzę, że jedyną opcją będzie pudełko za 70$. Znaczy jasne, pojawi się. Ale jestem pewien, że będzie opcja upgrade za 10 czy tam 20$. O ile pełna cena za TLoU Part 1 mogła być usprawiedliwiona nowym silnikiem, tak w tym przypadku nawet ja nie dam 70$ za obsługę Dualsense

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na PS5 jest 60 klatek, była jakaś łatka? 

Opublikowano
Teraz, Faka napisał:

Na PS5 jest 60 klatek, była jakaś łatka? 

tak, była darmowa łatka z 60 klatkami dla PS5 

Opublikowano

Raczej dla PS4Pro ;) ale no tak, jest 60 klatek.

Opublikowano

Standardowe niewielkie 350zl pewnie bo cos tam poprawia i beda wmawiac ze to bylo duzo pracy, dostarczone przez amazing team i wszyscy sa exited, ze gracze PS5 beda mogli zapoznac sie z ta historia.

Opublikowano
3 godziny temu, Szermac napisał:

Raczej dla PS4Pro  ale no tak, jest 60 klatek.

Na pro było 30 fpsow.

Opublikowano

Ogrywam właśnie wersję z PS4 i ja nie wiem co oni chcą tu poprawić. Gra do dziś prezentuje się fenomenalnie, może jakieś pojedyncze tekstury otoczenia czy oświetlenie tu i tam. Pewnie zrobią czysty port, krzykną 3 bomby i nara, mogą mówić że wydali 2 gry na generację... Jeszcze dorzucą kiedyś wymęczone frakcje i można leżeć przynajmniej do kolejnej generacji.

Opublikowano
17 minut temu, Patricko napisał:

a nie wiem co oni chcą tu poprawić

Director's Cut bez Cuckmanna i zmiana fabuły, to tak na początek.