Opublikowano 16 czerwca16 cze On 6/13/2025 at 9:23 AM, tlas said:Ehh, tak jak pierwszą połowę gry chłonąłem bez popity, tak druga połowa ciężary, nie potrafię się wkręcić w historię Abby. Jestem chwilę po tymSpoilerjak nastawiłem Chince rękędaleko jeszcze?Za pierwszym razem chyba nikt nie potrafił. Za drugim zobaczysz, że pod każdym względem wątek Abby jest lepszy. A co do pytania to jeszcze ponad połowa Ci została
Opublikowano 16 czerwca16 cze Tez znowu przechodze gre i znowu na pierwszy strzal "brutalna rzeczywistosc" i jak w szpitalu juz mnie wqrwialo to, ze mnie z kilometra widza to w opcjach mozna sobie wlaczyc, ze jak sie czolgasz i nie celujesz to cie nie zobacza wrogowie, troche samograj wtedy jest bo mozna wszystkie potyczki sie przeczolgac ale chuuuui i tak juz raz normalnie na tym poziomie trudnosci przeszedlem bez hacksow wiec yebac.