Opublikowano 16 czerwca16 cze On 6/13/2025 at 9:23 AM, tlas said:Ehh, tak jak pierwszą połowę gry chłonąłem bez popity, tak druga połowa ciężary, nie potrafię się wkręcić w historię Abby. Jestem chwilę po tymSpoilerjak nastawiłem Chince rękędaleko jeszcze?Za pierwszym razem chyba nikt nie potrafił. Za drugim zobaczysz, że pod każdym względem wątek Abby jest lepszy. A co do pytania to jeszcze ponad połowa Ci została
Opublikowano 16 czerwca16 cze Tez znowu przechodze gre i znowu na pierwszy strzal "brutalna rzeczywistosc" i jak w szpitalu juz mnie wqrwialo to, ze mnie z kilometra widza to w opcjach mozna sobie wlaczyc, ze jak sie czolgasz i nie celujesz to cie nie zobacza wrogowie, troche samograj wtedy jest bo mozna wszystkie potyczki sie przeczolgac ale chuuuui i tak juz raz normalnie na tym poziomie trudnosci przeszedlem bez hacksow wiec yebac.
Opublikowano sobota o 17:074 dni Przeglądałem gierki po cudnej ekspedycji 33 i mam jeszcze zafoliowaną kopie TLOU2 i postanowiłem, że wrócę bo ogrywałem dawno temu
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Mam początek dopiero i właśnie jestem po tej scenie i przez myśl mi przeszło czy nie dokupić remastera, ale nie pooglądałem porównania i ta gra dalej wygląda świetnie.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ostatnio chciałem zobaczyć jak to wygląda na ps5 pro.I mogę tylko napisać,ze jak życie.Gra wygląda fenomenalnie,graficznie topka Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Zrobili nowy tryb, mianowicie można grę przechodzić chronologicznie. Ciekawa sprawa. Za świeżo jestem, żeby się zabierać ponownie, ale spróbuję na pewno
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja sobie odpaliłem wczoraj z ciekawości. Zaczyna się od retrospekcji Abby z zebrą, za pewne później flashback z Ellie w parku dinozaurów i potem w szpitalu. Fajnie się tak pyka, może se przejdę i dozbieram znajdźki bo całe szczęście, w tym trybie to co zebrane są zapamiętane. Dodali też złoty pucharek za przejście w tym trybie chronologicznym.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja gram na facie więc olałem ulepszenie jak bym miał prosiaka to może bym się skusił.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No, ale to nadal przezajebiście wygląda i się rusza. Ciekaw jestem Intergalactic na prosiaku.