Opublikowano 8 grudnia 20168 l Jeszcze Ada z RE6 była spoko pod tym względem, zwłaszcza podczas sekcji skradanych w kanałach wentylacyjnych No ale nie róbmy śmietnika w temacie o kontynuacji jednej z najlepszych gier ever - przy tak poważnym tonie poruszanych wątków, zwyczajnie nie wypada. Na 100% będzie lesbijką. Poważnie to o grze można rozmawiać jak wyjdzie albo jak jakaś wersja preview będzie oceniana. Edytowane 8 grudnia 20168 l przez blantman
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Dla mnie model Ellie wygląd bardzo dobrze i świetnie komponuje się z światem przedstawionym. Zakładam, że po takiej apokalipsie mało kogo obchodzi jak babki są ubrane i jak wyglądają Z daleka czuć i widać, iż w życiu łatwo nie miała a cycki hmmm....żaden klikacz nie założył jeszcze kliniki piękna, więc co począć? Edytowane 8 grudnia 20168 l przez Graczdari
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Na 100% będzie lesbijką. No, ale ona zawsze była pisana z taką myślą... Damn, ostatnia strona w tym temacie, to coś czego się nie spodziewałem :|
Opublikowano 8 grudnia 20168 l bez sensu że jej cycki nie urosłyPewnie z niedożywienia. Edytowane 8 grudnia 20168 l przez Kyo
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Na 100% będzie lesbijką. No, ale ona zawsze była pisana z taką myślą... Damn, ostatnia strona w tym temacie, to coś czego się nie spodziewałem :| A co mamy rozkminiać fabułę której nie znamy i długo nie poznamy? Tematy o grach co wyjdą za 2-3 lata tak wyglądają bo z założenia są niepoważne
Opublikowano 8 grudnia 20168 l bez sensu że jej cycki nie urosłyPewnie z niedożywienia. to przez brak stanika...mam nadzieję ze bedzie widac przez bluzeczke sutki...wierze ND
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Skoro już poruszamy takie ważne tematy, to chciałbym dodać, że Ellie powinna nosić stanik. W innym wypadku w Part III może mieć obwisłe piersi.
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Już aż tak daleko nie wybiegajmy z tym Part III, bo pewnie poczekamy 10 lat albo i wcale
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Cycki cyckami ale łapy to ma jak od pracy pługiem, wątpie żeby lekcje Joela na gitarze ją tak przekształciły
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Cycki cyckami - wiadomo że ważne ) ale gra będzie gigantem. To wiadomo nawet nie oglądając trailera
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Shannon Woodward z serialu Westworld dostała role w TLOU2, nie wiadomo na razie kim będzie. Na dole fotka, gdyby ktoś nie mógł jej skojarzyć z WW. http://www.ign.com/articles/2017/04/07/westworld-actress-joins-the-last-of-us-part-2 Za każdym razem jak coś przeczytam nasuwa mi się myśl - TLOU z grafiką z Uncharted
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l TLOU z grafiką z Uncharted ale masz wysublimowane oczekiwania ja chciałbym raczej umiejętnego rozwinięcia pomysłów z pierwszej części, czyli czegoś na wzór Uncharted 4 względem pierwszych trzech cześci. Jestem przekonany że ND da radę, nie ma obecnie gry o kórą byłbym spokojniejszy
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Un Lost Legacy ma mieć największy level, jaki dotąd zaprojektowało ND (umożliwi m.in. swobodną jazdę jeepem, wertykalne poruszanie itp.). Ten news zrobił mi tym bardziej mocno, bo Madagaskar w rodziałach 10 i 12 w U4 był niemalże jak sandbox (szczególnie 12-ty). W TLoU 2 chciałbym zobaczyć cos podobnego, w przypadku terenów lesnych. Nie wiem jak roziążą kwestię niewidzenia przez przeciwników naszych kompanów, ale w U4 ich niewidzialność nie rzucała się tak w oczy. W sumie najlepiej kiedy postać była sama, albo skrypt zakładał że skradanie nie wchodzi już w grę (akcja w piwnicy hotelowej w Pitsburgu, czy akademiku <3)
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Mocap trwa, prace idą pełną parą, wczoraj z Ashley Johnson I odgrzebałem takie stare nagranie z części pierwszej, jeśli ktoś nie grał może być spoiler A z ostanich ciekawostek Neil Druckmann w rozmowie z Hermen Hulst z Guerrilla Games, powiedział że chłopaki wysoko podnieśli poprzeczke w kwestiach graficznych w Horizon Zero Dawn i TLoU2 będzie stało na równi albo wyżej Edytowane 15 kwietnia 20178 l przez Fanek
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l TLOU II nie będzie sandboxem więc to normalne, że oprawa będzie lepsza.