Opublikowano 20 grudnia 20195 l 10 godzin temu, Starh napisał: 1 ep już na cda Ło panie, co za odcinek
Opublikowano 20 grudnia 20195 l https://www.metacritic.com/tv/the-witcher/season-1?ref=hp Ta średnia to wszystko wina ultrasów pachołków Sapkowskiego.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Przejrzalem kilka recenzji i generalnie jeśli autor zaznacza że gral w gry lub czytal książki, to chwali. Inni jadą, główny zarzut chaos i drętwe dialogi. No nic, wieczorem planuje zobaczyc 3-4 epy to się okaże.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l 13 minut temu, Masorz napisał: https://www.metacritic.com/tv/the-witcher/season-1?ref=hp Ta średnia to wszystko wina ultrasów pachołków Sapkowskiego.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Zrobiłem maraton pierwszego odcinka i chyba ze trzy murzynki są co minus. Do tego dużo gadają, jest fabuła i nie można przewijać żeby od razu quest robić. NO takie 2 mocne.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l No dali zero, ale ta recenzja to taki rak, że ja pie.rdole XD Pluję na takich krytyków.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l przeczytalem dla jaj ten review z Entertainment co dali 0, i daje mu minus q.rwa 10. Nie ogladalem jeszcze wiedzmina, wiec nie tyle kloce sie z ich ocena (mimo ze smiem watpic aby na skali 0 - 10 to powaznie bylo 0), ale ta dwojka pseudo-recenzentow widziala w sumie 2 odcinki. Autor pisze: "slaby 1 odcinek wiec skoczylem do 5 - tez slaby, wiec daje 0". Mozliwe ze sa to aktorzynki nieudaczniki co im nie wyszlo w hollywood to tera trzeba zrobic jakis show jako recenzent, zeby chociaz tam ludzie zwrocili uwage.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l No ale recenzenci chyba nigdy nie mają dostepu do całego serialu tylko do kilku odcinków na bazie których piszą recenzje. Oczywiście powinni obejrzeć calość i dopiero recenzować no ale chyba to jest powszechna praktyka w sprawie seriali?
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Oj, czyżby brak tego wielce wyśmiewanego słowiańskiego klimatu, który sprzedał wszystkim na świecie Wiedźmina sprawił, że serial jest średniakiem? No jak to tak?
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Generalnie w zarzutach powtarza się często nuda, przeładowanie wątków czyli chaos i zbyt dużo postaci. Narzekający to przeważnie nie grający i nie czytający przygód o Wiedźminie. Mimo to serial powinien być w założeniu przystępny dla każdego. Tu podobno nie jest. Porównani do Gry o Tron obowiązkowe. Edytowane 20 grudnia 20195 l przez da$io
Opublikowano 20 grudnia 20195 l No czyli jak są negatywne głosy od osób, którzy mieli wywalone na książki i gry to osoby, które czytały książki i grały w gry pewnie nawet nie spluną na tę abominację.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l poki co, to odwrotnie tylko ten murzyn rycerz w cintrze, kuuuuu rw aaa xddddddddddddd yebany, pasuje tam skur wysyn, jak swini siodlo xddd byly narzekania zapalonych turboslowian, ale w akcji wyglada to kwik whui Edytowane 20 grudnia 20195 l przez Andżej
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Obejrzałem pierwszy ep. Początek był ok, później trochę nudnego gadania o pyerdołach. Next ta trochę lipna bitwa z niepasującą muzyką. Królowa siekająca wrogów wyglądała nieco komicznie. Gdzieś w połowie odcinka na szczęście się rozkręciło i było dużo lepiej. Jak Geralt macha mieczem to aż pitok staje. Na minus zero słowiańskiego klimatu. No ale książek nie czytałem, więc może w Cintrze go po prostu nie powinno być, nie wiem. Te zbroje Nilfgardu xd Kiedyś dziadkowie mieli zegar zrobiony na takiej pomarszczonej skórze. Jak z takiego czegoś ma być zrobiona zbroja to kekw. Kilku murzynków i jeden chińczyk był, ale to akurat jest mi totalnie obojętne. Ogólnie podobało mi się, ostatnie kilkanaście minut było ocien hereszo, nie mogę się doczekać następnych epów.
Opublikowano 20 grudnia 20195 l XDD yakubu sign of approval i cyk z miejsca wyrzuciłem z 'lista do obejrzenia'
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Do tych, co już obejrzeli netflixa i jednocześnie znają prozę Sapkowskiego mam pytanie. Czy jest to wierna adaptacja kolejnych opowiadań, jak w polskiej "produkcji" z 2001, czy raczej luźna interpretacja prozy?
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Po dwóch odcinkach jest to mocno „skondensowana” wersja pierwszego tomy opowiadań