Opublikowano 6 lipca 20231 r Opinie od ludzi zbiera nienajlepsze ten trzeci sezon, budżet poleciał w dół i generalnie wszystko jest słabe prócz Cavilla, także na 4 sezon nie zostanie tam już nic dobrego. Oglądalność też ze 3x gorsza niż w drugim sezonie. Trzeba mieć naprawdę niesamowity talent, żeby spieprzyć serial z tak popularnej marki i takim lubianym, zaangażowanym i szanowanym przez fanów leadem. I zastanawiające jest to, czemu budżet poleciał w dół, kiedy 2 sezon miał dobrą oglądalność jeszcze. To chyba jakiś plan strategiczny Netflixa, żeby wylać więcej hajsu na początku, żeby przyciągnąć widzów, a potem tniemy koszty. I zawsze kończy się tak samo - skasowaniem, albo poziomem osiągającym poziom kibla.
Opublikowano 6 lipca 20231 r A wystarczyło to oddać do HBO... Swoją drogą to ciekawe, czy badali grunt pod wykupienie praw i zrobienie z tego porządnej treści.
Opublikowano 27 lipca 20231 r Ja pierdole, ten 7 odcinek obrzydli mi cały serial. Tragedia to chodzenie po pustyni. Już odechciało mi się nawet oglądać ten ostatni odcinek i kobita katuje a ja idę z psiakiem. Dawno tak nie zmarnowałem godziny swego życia. 0/10
Opublikowano 27 lipca 20231 r W dniu 6.07.2023 o 15:12, ginn napisał: A wystarczyło to oddać do HBO... Swoją drogą to ciekawe, czy badali grunt pod wykupienie praw i zrobienie z tego porządnej treści. 10 lat temu każdy tak uważał. A potem zaczęła zjeżdżać GoT. Po TLoU też bym był w chooj sceptyczny co do ich ekranizacji.
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r Psycha z waty https://filmomaniak.pl/newsroom/scenarzysta-wiedzmina-nazywa-widzow-ktorym-nie-spodobal-sie-seria/zb25fe9
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r Ogląda ktoś ten trzeci sezon w ogóle? Jak się nie zna książek to warto dać szansę czy lepiej nie?
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r Jak się nie zna książek, to lepiej nadrobić cykl Sapkowskiego niż brać się za tę chałę z netfliksa
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r Ci co pksiążki przeczytali po kilku odcinkach odpuszczają. Ja trzymałem się długo, ale nie jestem w stanie przebrnąć przez połowę 3 sezonu i odpuszczam. Powinien nosić podtytuł "Wiedźmin, pierdy, suchary, lgbt puchary". Prozę szanuję bo jest zacna nawet do ponownego czytania po jakimś czasie.
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r Pierwszy sezon mi się podobał, drugi jakoś tam zleciał, ale było odczuwalnie gorzej. Trzeci w takim razie chyba odpuszczę, nawet Cavill go nie ratuje?
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r Mieli dobry materiał, Sapek idealnie wbił w aktualne czasy, to jeszcze mocniej musieli kombinować.
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r W pierwszym sezonie to tak pomieszali chronologię, że nawet znający treść prozy mieli lekkie wtf. To był największy minus tego sezonu, reszta jako tako się obroniła, powiedzmy.
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r Kiedyś się jebało, że polski serial wieśka to było gówno. Ale no niestety, netflixowy jeszcze bardziej rozjebał i teraz każdemu polecam obejrzeć polski serial.
Opublikowano 3 sierpnia 20231 r 23 godziny temu, Crazy Horse napisał: To był największy minus tego sezonu Mnie tam się podobał ten motyw.
Opublikowano 3 sierpnia 20231 r Nie wiem jak oni to zrobili, ale każdy kolejny sezon coraz gorszy. Przy tym książki i gry z automatu dostają 100/10.
Opublikowano 12 stycznia 20241 r https://naekranie.pl/aktualnosci/wiedzmin-laurence-fishburne-4-sezon-emiel-regis-1705070844
Opublikowano 4 grudnia 20244 gru Z okazji wydanej książki, którą przeczytałem w dwa wieczory i gorąco polecam, zrobiło mi się trochę głodno Wiedźmina. żeby nieco ostudzić ten zapał wybór padł na sezon trzeci serialu Netfliksa, którego do tej pory nie odważyłem się włączyć... także tak to ten dzień. PS Najpierw wleci Landman żeby sobie wieczoru całkiem nie spartolić xd