Opublikowano 17 października 202517 paź Pograłbym w Mercenaries 2, bo w kwestii rozwałki nawet Just Cause się nie zbliżyło, a mam ochotę na coś takiego.
Opublikowano 18 października 202518 paź Pograł bym sobie w nowego splintera cella. Gry stealth niestety mają ostro pod górkę, a nawet w segmencie AA nic się nie pojawia.
Opublikowano 19 października 202519 paź W dniu 17.10.2025 o 14:47, PiotrekP napisał(a):Pograłbym w Mercenaries 2, bo w kwestii rozwałki nawet Just Cause się nie zbliżyło, a mam ochotę na coś takiego.Pierwsze mercenaries to moja gra dzieciństwa, pamiętam jak czytałem zapowiedzi dwójki w neo plusie z wypiekami na twarzy i czekałem na premierę. Z jakiegoś powodu dopiero gierkę dorwałem na xboxa 360 i jakoś dużo w 2 nie grałem, nwm dlaczego :/ Edytowane 19 października 202519 paź przez Chewie
Opublikowano 20 października 202520 paź Skończyłem właśnie Koudelkę na psx i mimo że gra już dzisiaj lekko ssie, to chętnie bym zagrał w jakiś remake lub w kolejną pełnoprawną odsłonę Shadow Hearts (czyli kontynuację Koudelki). RPGi na ogół rozgrywają się albo w oklepanych światach fantasy albo w scenerii sf, a fajnie byłoby pobiegać po jakimś mrocznym zamku jak tutaj i levelować na zmutowanych kreaturach
Opublikowano 28 października 202528 paź Ostatnio dopadl mnie glod musou i tak sie zastanawialem z jakiego materialu zrodlowego koei tecmo mogloby upichcic gierke moich marzen i z glowy mi teraz nie moze wyjsc pomysl na Asterix & Obelix Warriors. Ma ktos znajomych w Koei Tecmo i moglby przekazac? Gralbym
Opublikowano 29 października 202529 paź Odswiezyl bym sobie Max Payne 3, albo zagral w remaster na obecnej generacji. Platyna wbita ale przygoda nie do podrobienia. Tesknie Dobrze ze rimejki 1+2 sa juz na ostatniej prostej
Opublikowano 30 października 202530 paź 8 godzin temu, MEVEK napisał(a):Odswiezyl bym sobie Max Payne 3, albo zagral w remaster na obecnej generacji. Platyna wbita ale przygoda nie do podrobienia. Tesknie Dobrze ze rimejki 1+2 sa juz na ostatniej prostej Bardzo dobra gra, ale cover system zabił dynamikę znaną z 1 i 2 części. Mam nadzieję, że remake nie pójdzie w tym samym kierunku.
Opublikowano 30 października 202530 paź Sekiro 2, ewentualnie jakaś inna nowa gra od FS,mniejsza, bardziej skondensowana niż Elden.
Opublikowano 30 października 202530 paź Jakby Rockstar faktycznie zrobił grę o średniowieczu i nazwał ją.. dajmy na to Grand Theft Stallion - to bym zagrał
Opublikowano 30 października 202530 paź To by było coś pięknego, gdyby gra w takich klimatach rzeczywiście pojawiła się na rynku. Day one od razu
Opublikowano 30 października 202530 paź Warto mieć marzenia, ale lepiej się obudzić i zrozumieć że przez najbliższą dekade jedyne co zobaczymy to latające motory do gta 6 online i remaster rdr2
Opublikowano 30 października 202530 paź Zagrałbym w takie Jungle/Desert/Nuclear Strike, zaraz wychodzi Cleared Hot ale to tylko na PC
Opublikowano 9 listopada 20259 lis Właśnie chciałem napisać o Cleared Hot, ale nawet nie wiedziałem, że tylko PC.To chyba jeden koleś robi, więc pewnie nie ma zbytnio zasobów, żeby od razu szarpać się z konsolami, ale może w przyszłości...
Opublikowano 16 listopada 202516 lis Zagrałbym sobie w takie (odświeżone) C&C Red Alert 2, Generals, albo w Empire Earth. Ile w to ostatnie się człowiek zagrywał jako pełniak z CDA.
Opublikowano 9 grudnia 20259 gru Grałbym jak szalony. Niestety, przy obecnej kondycji Ubisoftu nie ma na to najmniejszych szans.
Opublikowano 9 grudnia 20259 gru Ponoć tak miałaby wyglądać Kaileena. Ale sądzę, że to fejk, bo ma za duże cycki.