Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co byś sobie zagrał/zagrała?

Featured Replies

Opublikowano

Pograłbym w Mercenaries 2, bo w kwestii rozwałki nawet Just Cause się nie zbliżyło, a mam ochotę na coś takiego.

• Odpowiedzi 504
  • Wyświetleń 68,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie mam tak, w 99% przypadków jak gra nie podoba mi się na trailerze/gameplayu to nawet przez myśl mi nie przechodzi ją sprawdzać.

• Kazdy ma miejsce na crt w salonie ale nie kazdy ma stara ktora mu pier.doli zeby zeby to pochowal.

• Ale bym to pre-orderował... 

Opublikowano

Pograł bym sobie w nowego splintera cella. Gry stealth niestety mają ostro pod górkę, a nawet w segmencie AA nic się nie pojawia.

Opublikowano
W dniu 17.10.2025 o 14:47, PiotrekP napisał(a):

Pograłbym w Mercenaries 2, bo w kwestii rozwałki nawet Just Cause się nie zbliżyło, a mam ochotę na coś takiego.

Pierwsze mercenaries to moja gra dzieciństwa, pamiętam jak czytałem zapowiedzi dwójki w neo plusie z wypiekami na twarzy i czekałem na premierę. Z jakiegoś powodu dopiero gierkę dorwałem na xboxa 360 i jakoś dużo w 2 nie grałem, nwm dlaczego :/

Edytowane przez Chewie

Opublikowano

Skończyłem właśnie Koudelkę na psx i mimo że gra już dzisiaj lekko ssie, to chętnie bym zagrał w jakiś remake lub w kolejną pełnoprawną odsłonę Shadow Hearts (czyli kontynuację Koudelki). RPGi na ogół rozgrywają się albo w oklepanych światach fantasy albo w scenerii sf, a fajnie byłoby pobiegać po jakimś mrocznym zamku jak tutaj i levelować na zmutowanych kreaturach

Koudelka-screenshot-1-1024x768.png