Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Shadow of the Colossus Remake

Featured Replies

Opublikowano

Oficjalna premiera w PL jest wyznaczona na 7.02

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 678
  • Wyświetleń 100,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wpadlo. Ehh coz to za piekna przygoda byla. W tym miejscu chcialbym podziekowac bluepoint za remaster idealny, dopieszczony , dzielo sztuki , wiem ze teraz napewno to czytaja wiec jeszcze raz dziekuje

• No juz przypier.dalanie się ze uleciał klimat na podstawie screena z doopy to autyzm over 9000. Ja tam po tym trailerze nie widziałem żadnego braku klimatu względem oryginału, wrecz przeciwnie świetni

• Bawicie się Photo Mode? Te lokacje

Opublikowano

Super... po raz kolejny obwiniam polską wersję językową...

Nastawiłem się na jutrzejszy wypad zakupowy, a tu doopa... Teraz chyba poczekam na okazję i jakiś import, byle nie dać SP zarobić.

Opublikowano

Ja liczę na mój lokalny sklep, bo kolo przeważnie gry ma ze Szwecji czy inne dziwne państwa na odwrocie. Niemców nie ma, a PL w kółeczku nie świeci. Jak nie będzie miał, to trudno- idę do Saturna którego mam pod nosem.

Opublikowano

Kurcze, jakieś jaja se robią z datą premiery. Każdy sklep ma inną :) W Ultimie zmienili na 13.02, Świat Gier ma 22.02, Muve pisze że wysyłka 9 albo 12.02. O co kaman?

Mam nadzieję że 7ego dostanę grę w Saturnie/MM.

Edit: Spoko, jest tak jak piszecie. To produkt z gazetki (139zł), więc premiera musi być 7.02. Taki deal nie przewiduje obsuwy :)

Edytowane przez aux

Opublikowano

Ja już dawno przestałem preorderować gry z dostawą w małych sklepikach, bo praktycznie zawsze były jaja. Teraz rezerwuję grę w Euro/Media Expert i mam gwarancję, że zawsze będzie w dzień premiery.

Opublikowano

Dziś po szychcie wpadnę do Idiociarni. Jak będzie to kupię.

Opublikowano

Dziś powinni już mieć, ale wątpię, że sprzedadzą. 

Opublikowano

Odnośnie premiery - 6 czy 7 - info z Euro:

Cytat

Zakup i odbiór w Sklepie fizycznym RTV EURO AGD
Zapraszamy do wybranego Sklepu Fizycznego w dniu 2018-02-07 po godzinie 14:00 w celu zakupu Zarezerwowanych produktów.
Rezerwacja obowiązuje przez 3 dni.

Opublikowano

wczoraj jeden krakowski sklep pisal na fejsie, ze sa opoznienia w dostawie sotca od polskiej dystrybucji nie tylko do mniejszych lokali ale i duzych sieciowek, dopiero teoretycznie pod koniec tygodnia maja byc dostarczone kolosy :dunno: nie wiem ile w tym prawdy 

Opublikowano

To chyba info od Graczdariego.

Opublikowano

Dostałem właśnie smsa z EURO, że rezerwacja już na mnie czeka, ale pewnie i tak dzisiaj nie sprzedadzą.

Opublikowano

ciekawe czy pl dystrybucja czy jakas inna, bo to wlasnie podobno z pl dystrybucja mial byc problem, daj znac jakbys odebral, bom ciekaw czy tamten sklep w huia sobie leci czy nie :) 

Opublikowano

Dostałem maila z game.co.uk i piszą że moja zamówienie na Kolekcjonerkę Collossusa jest pakowane.

Już niedługo na pchlim targu ;) 

Opublikowano

Niestety znaczek jest (jak by ktoś miał wątpliwości).

2F8QCQ3.jpg

Zdjęcie kumpla :lapka: 

Opublikowano

Chyba rzeczywiście są jakieś problemy z dostawami, przed chwilą dostałem takiego maila od x-kom

Cytat

Kontaktujemy się w sprawie złożonego zamówienia na grę Shadow of the Colossus. Z przyczyn niezależnych od nas dystrybutor rozdzielił dostawę gry na dwa terminy 09.02 i 16.02, nie podając ilości sztuk. W związku z tym pragniemy poinformować iż nie jesteśmy w stanie podać konkretnego terminu realizacji Państwa zamówienia.

:/ No nic, trzeba będzie podskoczyć do jakiejś galerii bo nie wyobrażam sobie jutro tego nie ogrywać :)

Opublikowano

Gierka epicka:fsg:

Dzis w robocie padlo 5 kolosow. Epicka, fantastyczna przygoda. Jedyny minus to kamera  je,bie sie czasem niemilosiernie. 

Opublikowano

Dostałem maila z  kodem do PSN  Gra ma przyjść jutro, ale wygląda to jakbym dostał wersję cyfrową czy to jakiś bonus?Mogę go wpisać w aplikacji PlayStation i pokaże mi co to jest bez "zakupu"? 

Opublikowano

To jest albo motyw, albo miecz, a nie gra xd

Opublikowano
2 godziny temu, Kyo napisał:

Niestety znaczek jest (jak by ktoś miał wątpliwości).

2F8QCQ3.jpg

Ech... W sumie umieszczony tak sensownie, że chyba nawet mi nie będzie przeszkadzał... Jutro wyślę żonę na zakupy :P 
Dzisiaj sam byłem na polowaniu, ale oczywiście nigdzie nie było, a żeby nie wracać z takiej wyprawy z pustymi rękoma, na pocieszenie kupiłem to:

Spoiler

adc3b8fbdc107f43.jpg

Opublikowano
18 minut temu, Rozi napisał:

To jest albo motyw, albo miecz, a nie gra xd

Jedno i drugie. Kurde aż moje cebulowe serce zabiło szybciej jak zobaczyłem tego maila xD

Opublikowano

Jutro po pracy odbieram swoją kopie, a samo Bluepoint już pracuje nad kolejnym tytułem.
Opublikowano

Kupiłem dzisiaj w MM- normalnie pudełka leżały- 139 i nieszczęsna POLSKA WERSJA. Idę na 3! 

Opublikowano
1 godzinę temu, kanabis napisał:

Gierka epicka:fsg:

Dzis w robocie padlo 5 kolosow. Epicka, fantastyczna przygoda. Jedyny minus to kamera  je,bie sie czasem niemilosiernie. 

dawkuj sobie

Opublikowano

Mialem tak robic bo mialem po 3 skonczyc. Ale zadzialala magia "DOBRA TYLKO ZOBACZE JAKI JEST NASTEPNY NIE BEDE Z NIM WALCZYL"

Niesamowite ze gra polegajaca na biegnieciu od bazy niemal w linii prostej zeby natluc bossa moze byc tak wciagajaca. Chyba ze pozniej sie robi cos innego procz takiego schematu. Irytacja i lekkie wkir.wionko jedynie przy 3 kolosie. Wspinanie sie po siersci milion razy lepiej i dokladniej zrobione niz w last guardian. Te majestatyczne ruchy kolosow , czuc ich moc, potege. Zero tez dropow jak narazie. 

Fantastycznie im to wyszlo.