Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 7 godzin temu, MEVEK napisał: Jestem spokojny w koncu Sony sprzedalo juz ponad 100M konsol. Wystarczy, ze tylko jeden procent siegnie, po gre i bede zadowolony. Z reszta z Waszym wsparciem nie moze sie nie udac Mogliby zrobić zestaw od razu z komiksem:)
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Autor Tak samo, jak ze steelbookiem. Meczy mnie to skakanie, po amazonie i zamawianie z rożnych kont, bo nie sa ze sobą połączone. Z drugiej strony fajnie, ze w ogóle maja.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l ja na razie czekam, czy jednak nie będzie oficjalnie w PL ten steelbook bo zależy mi żeby mieć grę na premierę, a nie tydzień później:)
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Autor Ja osobiście zamawiam 2 kopie. Jedna z amazona, a druga z Australijskiego PS Stora. Mało tego, ze chce gre na premierę. Chce ją mieć wcześniej niz forumek Chodź zapewne z forumka wpadnie zaledwie parę kopii. Edytowane 19 sierpnia 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l https://blog.us.playstation.com/2019/08/20/medievil-new-hands-on-impressions-ps1-to-ps4-comparison-gallery/ będzie granko
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Autor Denerwuje mnie fakt, ze sony w ogole, nigdzie nie reklamuje swojego exa. Maja wywalone, po calosci. A przeciez dobra reklama nakrecilaby hype. Zamiast tego fani wklejaja, co moga do sieci. Slabo wyglada ten marketing. Mapa Gallowmere.. 
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Nie spodziewałbym się twardego rimejka, zbyt dużo jest tam motywów dla "dorosłej widowni". Klimat na pewno na tym ucierpi, ale może nie będzie aż takiej lipy jak w rimejku z PSP.
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Autor Nie wiem o czym ty piszesz !? Przeciez to byla kompletna klapa, bez klimatu. Grales w ogole w Resurrection? Tutaj wyglada to oblednie i ponoc jest jeszcze trudniej niz w oryginale, co osobiscie łechta mnie jeszcze bardziej P.S Skoro wystawiaja stanowiska do grania to moze bedzie jakies demo wkrotce na pss?
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Mevson, czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie będziesz miał na PS4 klimatu oryginału o, którym wspomina Wezyr, bo nie zrobią przeciwników wisielców, przeciwników nabitych na pal i rodzinki w zakrwawionych fartuchach. To będzie będzie gra dla małych dzieci PEGI 7, gdy oryginał być bardziej dla nastolatków(Tim Burton, Sok z żuka, te sprawy).
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Autor Odniosłem sie do wersji z psp, bo ta jest krapowa i tu sie zgadzamy, a remake idzie w dobrym kierunku. Byc może, cos tam zmienia, ale jak sami twierdza, wiedza jaki byl zamysł i ta droga starają sie podążać. Poza tym nie pokazali wszystkich przeciwników. Za wcześnie na osady. Tym bardziej, ze niektóre rzeczy wyglądają creepy, a inne mniej. Wiec w cale nie jest to do końca wytyczna, którą sie kierują. Edytowane 21 sierpnia 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Już nawet nie ruszają mnie te klapki na Twoich oczach - minus poleciał za "w cale"
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Autor Nikt nie będzie mi mówił, co mam myśleć na temat gry, której wyczekuje
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Autor Troche wiecej na temat gry + stary i nowy gameplay gdzies tam sie przewija. Edytowane 25 sierpnia 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l Autor Pierwsze 5 minut gameplaya w formie porownania. Warto zerknac. Edytowane 25 sierpnia 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l Remake działa w 60 klatkach. Na zwiastunach było do 30. Skąd taka zmiana?
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l Może to przez to, że oglądam na tel ale remake wyglada mi na 30 fpsów. Edytowane 25 sierpnia 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l Wygląda git, muzyczka trzyma klimacik.Fajny singielek sie szykuje, teraz większość gier jest strasznie rozdmuchana i przebajerowana, będzie spoko odskocznia. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l Autor Fajnie ze krypte mozna cala wyeksplorowac w koncu. Oryginal na to nie pozwalal. Rowniez podoba mi sie ten nowy ficzer z otwieraniem skrzyn z buta. Oby wiecej takich zagrywek. Pieknie wygladaja te detale. Ta raczka z wystajaca koscia pelzajaca, po ziemi imo Edytowane 25 sierpnia 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 8 września 20195 l Bardzo bym chciał, żeby dwojeczka też doczekała się odświeżenia. To bieganie po ulicach Londynu zapadło mi w pamięć.
Opublikowano 8 września 20195 l Autor Mam nadzieje, ze juz na nowa generacje, ewentualnie chwile, po premierze. Nie ma lepszej zachety, niz exy a tych nie bedzie, za wiele. Wiekszosc z poprzedniej generacji. Mocno trzymam kciuki. Edytowane 8 września 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 8 września 20195 l Ty w ogóle zastanawiasz się, gdzie stawiać przecinki, czy masz jakiś randomowy generator interpunkcji?
Opublikowano 8 września 20195 l Wszystko przez pneumokoki. Inwalidom też zwracasz uwagę, że wolno jadą? BTW: Ponoć Steelbook ma zawierać kod na grę i jakiś ekskluzywny gówniany pancerz... To spoko ten... STEELBOOK.
Opublikowano 8 września 20195 l Autor Godzinę temu, Wredny napisał: Ty w ogóle zastanawiasz się, gdzie stawiać przecinki, czy masz jakiś randomowy generator interpunkcji? Jeden zjadłem, a ten już wnerwiony. Wyluzuj, albo wypij melise, co ? Godzinę temu, Berion napisał: BTW: Ponoć Steelbook ma zawierać kod na grę i jakiś ekskluzywny gówniany pancerz... To spoko ten... STEELBOOK. Teraz to sobie żarty stroisz. To nie pc, żeby takie zagrywki stosowali.
Opublikowano 8 września 20195 l Jednak zasiałem fejk niusa, biję się w pierś. Steelbook jako dodatek do standardowego pudełka. Uff. :D