Opublikowano piątek o 15:092 dni Dobra, widzę, że Nintendo ma wyjebane to nie będę czekać w nieskończoność, wjeżdżam w Xenoblade. Jazda z X na początek.
Opublikowano sobota o 05:221 dzień Silk-Sąg Co prawda w poprzednika czyli Hollow Knighta nie grałem więc nie mam przyzwyczajeń i porównań.
Opublikowano sobota o 06:371 dzień Po wbiciu drugiej w dwóch pierwszych częściach, zacząłem od razu Mass Effect 3 z Edycji LegendarnejCzas dokończyć tę fascynującą przygodę
Opublikowano sobota o 20:521 dzień Rise of the Ronin - w sumie nie wiem po chuj rozpoczynam ta przygode skoro czekam na przesylke z B4, ale brakowalo mi japonszczyzny feudalno-szogunowej. Juz widze, ze z gra sie bardzo polubimy, bo mimo iz nie kumam jeszcze zbytnio combatu (wciaz zmieniaja mi sie stance’y) to jednak klimaciwo zacheca mnie do doczytania i rozgryzki systemu. Cala reszta jest na tyle interesujaca, ze czuc w niej ducha Japonii i kultury wojownikow tamtych czasow. Miodzio.