Hum 3 699 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Wybaczcie, ale nie mogę przestać się jarać tą grą za każdym razem, jak w nią gram. Zresztą najlepszy komentarz na końcu poniższego fillmiku w postaci emotki. Edytowane 4 Października 2018 przez Hum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 No gierka spoko, ale online ssie. Czemu nie ma opcji duchow w adventure? W trojce pojazdy sie chyba przenikaly o ile pamietam. Brak mozliwosci opuszczenia lobby przed wyscigiem, tez slaby pomysl. No i dlaczego 9 na 10 wyscigow to off road? Dojazd do wyscigu liczony do punktacji, kolejna rzecz, ktora mnie drazni. Rywali jeszcze nie gralem, ale juz wiem ze nie sa oparte na klasach lol. I zeby nie bylo, w singlu gra sie przyjemnie, ale online to jeszcze troszke do zyczenia pozostawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Czy też macie grając takie zawieszki, że gra wam na sekundę zwalnia, potem przyspiesza i za chwilę wraca do normy? Wkurza mnie to niesamowicie zwłaszcza podczas wyścigów pvp, bo łatwo wtedy o błąd... Zastanawiam się czego to wina Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 JA nie mam... mam tylko pop upy chamskie jakbym grał w forzę 1 na x360 przed RROD ps. co z tym klubem? nikt mi nic nie wysłał... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 No, i tak ma być. Forumek Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 15 minut temu, Hum napisał: No, i tak ma być. Forumek co tak ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ten dodatek Bonda to tylko auta czy są z tym powiązane misje jak w dodatku Porsche w poprzednich części? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 9 godzin temu, El Loco Chocko napisał: No gierka spoko, ale online ssie. Czemu nie ma opcji duchow w adventure? W trojce pojazdy sie chyba przenikaly o ile pamietam. Brak mozliwosci opuszczenia lobby przed wyscigiem, tez slaby pomysl. No i dlaczego 9 na 10 wyscigow to off road? Dojazd do wyscigu liczony do punktacji, kolejna rzecz, ktora mnie drazni. Rywali jeszcze nie gralem, ale juz wiem ze nie sa oparte na klasach lol. I zeby nie bylo, w singlu gra sie przyjemnie, ale online to jeszcze troszke do zyczenia pozostawia. Jak to ktoś na reddicie podsumował "wzięli wszystko co było dobre w online w 3 i wyrzucili przez okno" Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Też tak macie że jak zostawicie koxa w uśpieniu to po przywróceniu gry nie działa dzwięk? Z dasha normalnie jest ale gra milczy... Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Cofam swoje słowa Zima jest najpiękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Myślałem, że tylko ja grając na PC mam problemy techniczne i bugi, ale widzę, że na konsolach też bywa nieciekawie. Mnie irytuje poziom trudności, nie rozumiem jak to działa. Jeden wyścig wygrywam bez problemu z zamkniętymi oczami a drugi się męczę i dopiero za 5 razem dojeżdżam na podium. No i trochę mi smutno było jak zaczałem wyścig w zimie w kupionym Subaru Impreza, było ciężko, więc przerwałem, dokupiłem sobie zimowe opony i zmieniłem zawieszenie, wracam do wyścigu i jest to samo. Poziom trudności się zeskalował, ja miałem lepszą przyczepność na śniegu, ale przeciwnicy mieli lepsze AI. Myślałem, że tylko ja grając na PC mam problemy techniczne i bugi, ale widzę, że na konsolach też bywa nieciekawie. Mnie irytuje poziom trudności, nie rozumiem jak to działa. Jeden wyścig wygrywam bez problemu z zamkniętymi oczami a drugi się męczę i dopiero za 5 razem dojeżdżam na podium. No i trochę mi smutno było jak zaczałem wyścig w zimie w kupionym Subaru Impreza, było ciężko, więc przerwałem, dokupiłem sobie zimowe opony i zmieniłem zawieszenie, wracam do wyścigu i jest to samo. Poziom trudności się zeskalował, ja miałem lepszą przyczepność na śniegu, ale przeciwnicy mieli lepsze AI. Gdzie jest fun z tuningu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Drivatary są bardzo "nieludzkie" tzn nigdy nie wpadają w poślizg, zawsze startują idealnie, zawsze jadą idealną linią itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 boże nadeszła zima, kupilem vw tuareg i prawie ospermilem telewizor lapalem sie na tym ze co chwilę chcialem robic screeny, ta gra po prostu wszedzie tak wyglada więc musiałem sie z tego wyleczyc slabszy tuareg i gleboki snieg, auto zwalnia a pod górę to juz wogole - w końcu wygladalo to w miare realistycznie a nie jak w poprzednich częściach najlepsza forzunia ever Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 8 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: co tak ma być ? Już tłumacze. NIkt cie nie chce w forumkowym klubie. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 a co to forumowy klub to jakas elita? xd to nie driveclub gdzie bylo 6 miejsc i trzeba bylo przechodzic rekrutacje z cv 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Dokladnie, w ogole otworzyć, a nie jakieś akceptacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 57 minut temu, sprite napisał: Już tłumacze. NIkt cie nie chce w forumkowym klubie. Pozdrawiam. Dziękuję za informację, polecam kupić słownik bo zalatuje analfabetą ulungiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Otwórzcie ten klub dla wszystkich, później założyciel przestanie grać i nowy trzeba będzie zakładać. Edytowane 5 Października 2018 przez easye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 nie zdążyłem jeszcze skończyć 3ki, odpaliłem dziś 4kę bo w gamepassie, ale mam wrażenie jakbym włączył mission packa z inną mapą trochę meh, chociaż jak ktoś wygłodniały bo dawno temu skończył 3kę, to pewnie cieszy michę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 W dniu 3.10.2018 o 22:36, hav7n napisał: klakson z SoT w drugim losowaniu i wiecej mi nie trzeba Szanuję Ja używam "W grocie Króla Gór". Dzisiaj powinienem osiągnąć 44 poz. Tymczasem podczas jesiennego wyścigu .... I tak skubany niemal 16 sek. się trzymał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 14 minut temu, easye napisał: Otwórzcie ten klub dla wszystkich, później założyciel przestanie grać i nowy trzeba będzie zakładać. No to jest sroga beka, że trzeba jakieś zapki sobie wysyłać xD. Nie mówiąc o tym, że już jakiś klub z czasów FH3 istniał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 to moze dolaczmy do tego klubu z czasow fh3 ktory latwo znalezc i elo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 To chyba taka tradycja forumowa aby zakładać przy okazji premiery nowej gierki nowy klub, który za kilka tygodni będzie martwy tak jak wszystkie poprzednie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 e tam, piszecie głupoty, sprite wyjaśnił o co chodzi i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 53 minuty temu, maciucha napisał: nie zdążyłem jeszcze skończyć 3ki, odpaliłem dziś 4kę bo w gamepassie, ale mam wrażenie jakbym włączył mission packa z inną mapą trochę meh, chociaż jak ktoś wygłodniały bo dawno temu skończył 3kę, to pewnie cieszy michę Mam bardzo podobne odczucia, jedyną zmianą są tak naprawdę pory roku. Ale uwierz mi jak pośmigasz zimą po lesie o zachodzie słońca Subaru w klasycznym malowaniu, to zapomnisz że to odgrzewany kotlet Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi