Gość Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Ja sie juz nauczylem po SoT, ze beta = final ver. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 48 minut temu, Orzeszek napisał: „to jest beta do premiery połatają” nawet day one patcha nie dali xd co za cyrk ciekawe czy jutro coś zaczną mruczeć o kolejnym patchu czy jednak będzie cisza do grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 LOL - te miotacze ognia strzelające w placeholdery z recenzji ARHN Ta gra powinna być oficjalnie potępiona episkopat, a każdy zakup karany porażeniem prądem. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Komu się ta gra chociaż trochę podoba i w nią gra powinien zostać ubezwłasnowolniony sądownie i odcięty od życia z innymi ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 A mnie nosi, żeby sprawdzić. W sumie F4 wymaksowany... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Kup i potem daj znać jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Gra w Euro już po 139zl xD szybko Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Myślę, że gra kwalifikuję się nawet na rozczarowanie obecnej generacji. Już nawet po Agony się człowiek nie spodziewał tyle co po Bethesdzie. Może Bethesda zakopie wszystkie kopie gry w swoim ogródku jak kiedyś atari ze swoim E.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 6 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: A mnie nosi, żeby sprawdzić. W sumie F4 wymaksowany... Jak jesteś ciekawy to chyba zawsze lepiej samemu sprawdzić i wyrobić sobie własne zdanie, niż słuchać użytkowników w tym temacie którzy gry nigdy nie widzieli a mówią innym na co mają wydawać nie swoje pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 W tym wypadku jechanie po ludziach którzy kupują F76 ma wymiar o wiele większy niż zaglądanie komuś do portfela. Po prostu każda sprzedana kopia tego ścierwa pokazuje Howardowi i innym rakom, że wydawanie gier które NIE DZIAŁAJĄ jest spoko i lubimy wizyty u fryzjera. Bethesda musi dostać solidnie po portfelu, żeby w końcu coś się ruszyło z jej gierkami. Nie wspominając, że cudowny silnik na którym działa wszystko od Morrowinda będzie wykorzystany w TES VI, więc można spodziewać się kolejnego wypełnionego bugami produktu od nich. Telltale też jechało cały czas na jednym silniku z bugami no i cóż... koła w rowerku same się nie potoczą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Gierka i tak jest ogromną wtopą finansową, na co wskazują masowe obniżki. Bethesda i Todd i tak dostaną po d.upie jedna kupiona kopia przez MAJOCHEYa na forum PSXExtreme ich nie uratuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 1 minutę temu, oni napisał: jedna kupiona kopia przez MAJOCHEYa na forum PSXExtreme ich nie uratuje. No na pewno, ale też i nie pomoże w kopnięciu ich w dupska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 43 minuty temu, oFi napisał: człowiek nie spodziewał tyle co po Bethesdzie. A co się człowiek miał spodziewać po tych nieudacznikach? Wydali oni kiedyś jakąś bardzo dobrą grę oprócz Morrowinda? Wszystkie pozostałe to zabugowane dziadostwa. Skyrim XD Nadal się dziwię, że ta gra podobała się tak wielu osobom. Dobrze Archon kogucik powiedział - "gracze" mają już tak wykształcony syndrom sztokholmski, że łykają popsute produkty gropodobne od Betshitsdy i mówią, że tak ma być i że NAPRAWIO!!111. Gardzę nimi i tym długowłosym pudelkiem-kłamcą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Wydać to oni wydali, ale czy wyprodukowali coś dobrego ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 16 minut temu, oni napisał: Bethesda i Todd i tak dostaną po d.upie jedna kupiona kopia przez MAJOCHEYa na forum PSXExtreme ich nie uratuje. "Szefie Todd, ten duży koleś od Elexa i Kingdom Come to jednak kupił, możemy ogłosić umiarkowany sukces i w końcu się wziąć za nowe Elder Scrolls na silniku Daggerfalla!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Wydać to oni wydali, ale czy wyprodukowali coś dobrego ostatnio? Ostatniego dobrego Fallouta to nawet nie oni zrobili więc ludzie, którzy pamiętają ich ostatnią dobrą grę już nie żyją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 No właśnie o tym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Wydać to oni wydali, ale czy wyprodukowali coś dobrego ostatnio? Wycwanili się z tym, ludzie są mniej skorzy smarować ich g.ównem jak widzą że takie Evil Withiny czy Wolfensteiny są okraszone nazwą ich firmy, już na forumku można się było z tym spotkać. Wciąż polecam każdemu obejrzeć sobie festiwal beki na subreddicie o tej grze. Teksty że 76 jest najlepszą odsłoną serii są na porządku dziennym. xd Straszne prucie też mają na wszelakie recenzje (chyba że znajdą jakiegoś randoma co dał te 8 na 10), dobrze mi się robi jak sobie czytam jak im żyłki pękają. Co niektóre fanbojowe komjunity to jak sekty, dobrze sie gracze uczą od fanów gierek Blizzarda. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Cytat 4 godziny temu, ........ napisał: "Onrush już przebity. Gracz wydymany, nie to że dostał słaby produkt, to już jest stówkę do tyłu" Ktory gracz? Wiekszosc osob ktora kupila jest zadowolona z tej gry Niezadowoleni to ci na forach i portalach co nie grali. Tylko tak niska ceny cieszy i wkurza jednoczesnie ... moze se druga kopie kupie, wtedy tez sie zalapie na prolocje i wespre developera Taka patologia na pewnym konkurencyjnym forum... tylko utylizacja takich osób wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Bethesdzie przytrafiła się jedna genialna gra Morrowind. Nic pozatym chociaż było kilka fajnych. Daggerfall okazał się kupą w dniu premiery. Grałem nawet w wersję shareware z jednym dungeonem i to było genialne. Przeszedłem go ze 100 razy. Gdy dorwałem całą okazało się że wszystko jest takie same i nic nie ma sensu. W 96 już wiedziałem że z tej firmy nic nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 @Wredny, tylko chyba my ogrywamy wszelkie kontrowersyjnie wypadające gry (czytaj: Elex, Kingdom Come) i nadal nie posiadamy swojej kopii F76? Nadal nie wrzucamy pierwszych wrażeń? PS: do tych, co już grają (nie ma takich ?!???) i w spojlerze, co by nie minusowały qrfy: Spoiler Szukam chętnych do coopa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Nie, nie kupiłem, czekam na innych pionierów/łatki/przeceny. BTW Wczoraj obadałem u zioma i nie wiem, jakichś poważniejszych bugów w 2 godz. nie widziałem. Fallout 76, to taki F4 bez sterydów Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Co jest kontrowersyjnego w Kingdom Come i Elexie i jak to sie ma do F76? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Elex miał masę niedoróbek i mocno średnie oceny. Kingdom podobnie i strach było kupować na premierę. Ale wyszło spoko w obu przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi