Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 1 godzinę temu, Absolem napisał: Grałem w każdą część, multi w tej grze to nie moja bajka. RDR2 mnie zepsuło, wiem że to porównanie z du.py ale zamiast idź, strzelaj, przeładuj o wiele bardziej wolałem jeździć na koniu no to wróć do grania w RDR? Ku,rwa xD To jakbyś nie wiem poszedł na koncert Metaliki i narzekał, że grają hałaśliwe riffy i ogólnie ogień wybucha na scenie, chyba jednak wolałbym siedzieć na koncercie Tomasza Stańko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 (edytowane) Tak się jaracie graficzką i w ogóle, ale szyby to jest poziom poprzedniej generacji gdy się próbuje w nie strzelać. Szczególnie to widać na początku gdy jest taka maszyna gdzie szyba jest częściowo rozbita, no fatalny efekt zalatujący 2008 rokiem. Fabularnie też jest słabo, przynajmniej na początku. Ja wiem, że ta seria nigdy nie królowała pod tym względem ale jednak oryginalna trylogia miała całkiem ciekawą tę historię, a w 5 jest straszny chaos w tym aspekcie. Edytowane 6 września 2019 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Fabularnie słabo? Proszę wziąć pod uwagę, że to musiała być kontynuacja 4, więc nic lepszego dosłownie nie dało się zrobić Nie mogli nagle wyrzucić robotów i tych dennych postaci. Tylko mnie denerwuje sterowanie? Mam wrażenie, że jest minimalnie mniej dopracowane niż w poprzednich częściach i jakoś tak niewygodnie mi się gra. I ta ikonka X w miejscach, w których trzeba coś zrobić albo wysłać robota, jakby była przed graczem chowana i trzeba tańczyć w miejscu, żeby znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 (edytowane) Słabo wyglądają też odbicia w szybach, ehh przydałby się raytracing Co do fabuły to na razie nic nie widziałem ale zapowiada się że piątka wreszcie bardziej rozbudowuje ten aspekt, że tak naprawdę gramy jako ci źli (Koalicja), czyli już jest lepiej niż w poprzednich częściach. Edytowane 6 września 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 11 minut temu, selene napisał: Tylko mnie denerwuje sterowanie? Chyba tak, bo mam wrażenie, że jest dużo lepsze niż było w każdej poprzedniej części a do tego ikonka nie musi się wyświetlić aby wykonać akcje jak coś . Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Właśnie pyknęłam w multi u siebie na chacie i jest cudnie. Obwiniam więc cudzego pada za pierwsze wrażenia. Jakie możliwości customizacji, wybór wzoru śladów krwi i tęczowa flaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 42 minuty temu, _Be_ napisał: no to wróć do grania w RDR? Ku,rwa xD Nie denerwuj się, to tylko gra, nie napisałem że jest zła tylko że jest nudna i monotonna. Mam nadzieję że przy Cyberpunku będziesz bardziej wyrozumiały jeżeli chodzi o zdanie inne niż Twoje, a nie, zaczekaj, przy Cyberpunku już Cię przecież nie będzie. 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Raczej mam beke niż się denerwuje ale o-ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 2 minuty temu, _Be_ napisał: Raczej mam beke niż się denerwuje Dobrze że to napisałeś bo poczułem się niezręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 No to jak wsiadasz na konia? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 53 minuty temu, selene napisał: (...)Nie mogli nagle wyrzucić robotów i tych dennych postaci.(...) Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Btw, oglądałam wczoraj streama dla PCtowców, z których większość nie ogarniała co to w ogóle za seria i wrażenia były "O jaaa, jakie fajne, z robotami, i gameplay jak Mass Effect" xd 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Pierwszy akt, a szczególnie końcówka były naprawdę dobre, ale drugi jest jak na razie jeszcze lepszy. Śnieg wygląda wspaniale i równie dobrze się zachowuje jak po nim chodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Polecam od razu wyłączyć ranked crossplay, bo granie z blacharzami nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Nooby? Bo myszka raczej jakiejś super przewagi nie ma w grze, gdzie 3/4 killi idzie od gnushera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Tak, myszkowcy nie mają przewagi w strzelance,ani trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Gdzie są te postacie z Halo? Mam wersję Ultimate i nie mogę ich znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 1 godzinę temu, easye napisał: Nooby? Bo myszka raczej jakiejś super przewagi nie ma w grze, gdzie 3/4 killi idzie od gnushera. Co ty kurwa ćpiesz xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 (edytowane) Xd myszkiem takie cuda robie gnasherem i hummerburstem, że aż mi wstyd przed samym sobą. optymalizacja gierki to czary jakieś 4 letni lapek z gf960 i gierka 50-60 klatek na high xd efekty ognia i iskier prześliczne. Edytowane 6 września 2019 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 (edytowane) Tak xD Graliscie w ogóle w 4ke? Bo tam też był crossplay i na pierwszych miejscach z reguły byli gracza konsolowi. Sam grałem na padzie podlaczonym pod PC i nigdy przewagi żadnej nie odczuwalem graczy z komputerkiem przy avatarze, no ale może większość gra też na padzie... Edytowane 6 września 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Macie problemy ze znalezieniem gry? Wyłączyłem tego crossplaya, to teraz ciagle wywala z lobby i szuka od nowa. Moze ze 20 minut siedze i sie gapię na wyszukiwarkę ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 6 września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Pierwszy akt ukończony. Na początku jak wrzucili ten boot camp, jeszcze w tej lokalizacji, to myślałem, że wyje,bię z miejsca xD. Na szczęście to taki wyrafinowany trolling chyba, bo jak gra się rozkręci po paru minutach to o ja pier,dolę, nie ma zmiłuj. Ta grafika (60fps to ma na konsoli, na moim RTX 2060 dobija pod 100 na ultra O___o), ten soczysty gunplay, te nowe gimmicki jak umiejętności Jacka, ten pacing, no jak na je,banym rollercoasterze. Podszedłem bez żadnego hajpu, a teraz jestem zachwycony. I to wszystko z a d a r m o w ramach abonamentu Game Pass. Nie zasługujemy na Spencera. 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 (edytowane) Właśnie skończyłem akt 1 i co mogę dodać do tego co kruk napisał? nie bardzo. Napisze tylko że czuje się jak za gówniaka gdy ogrywałem pierwszą część 12 lat temu, jest dobrze Edytowane 6 września 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Koniec drugiego aktu Niech mnie chuyyyyyy, orgazm, yebany orgazm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Początek drugiego aktu już wprowadza te większe miejscówki i dejmn, faktycznie nie było aż tak rozległych leveli w poprzednich częściach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi