Opublikowano 18 października 20195 l No coooooooorwa i znowu miecz nie odcina kończyn Edytowane 18 października 20195 l przez ragus
Opublikowano 18 października 20195 l czemu nie odcina? zapomnieli dać +18 czy co chu_j? Walka jeszcze jako tako wygląda, ale te sekcje platformowe to jak wyjete z trylogii uncharted, czyli ziewanie i gajga wychylona do przodu
Opublikowano 18 października 20195 l W dniu 2019-09-27 o 08:22, XM. napisał: Za gre odpowiada łysy od Gow 3 - jak można wierzyć, ze to bedzie coś więcej niż "6"?
Opublikowano 18 października 20195 l Ten gif, który jakiś czas temu zrobiłem to będzie kwintesencja tej gry. Na pewno to będzie pełna humoru i niebezpieczeństw przygoda jakiej pragnie każdy dwunastolatek i mężczyzna bawiący się lalkami.
Opublikowano 22 października 20195 l W dniu 18.10.2019 o 18:38, Szymek napisał: Bo grają jak lebiody robiąc uniki, skacząc i turlając się zamiast napitalac na miecze. No ale ta gra ma taki styl bardziej defensywny czerpiący z soulsów.
Opublikowano 22 października 20195 l Dokładnie - w ogóle nie pasuje do tego uniwersum taka rozgrywka.
Opublikowano 22 października 20195 l Przecież aż się prosi tutaj o mechanikę rodem z Sekiro. Parowania i odbicia bez tej całej defensywy.
Opublikowano 22 października 20195 l Jak to projektowali to nie było jeszcze sekiro. Ja mimo wszystko jestem ciekawy gierki.
Opublikowano 22 października 20195 l Mogłoby być trochę szybsze, tak jak ninja gaiden, ale i tak nie jest źle. Wolałbym chyba coś w stylu force unleashed z podziałem na misje, ale wszyscy nagle pokochali metroida/soulsy i się na nich wzorują ;/
Opublikowano 22 października 20195 l Tomb star souls, no trochę mnie bardziej ta gra zaciekawiła po powyższym filmiku. Tylko by się jeszcze jakaś kustomizacja przydała ludka co by nie biegać ryżym łbem.
Opublikowano 22 października 20195 l O ile uniki, skoki itp rozumiem bo w końcu jedi używa mocy, a nie parowania tak animacja poruszania się na boki podczas walki to jest masakra. Koleś podskakuje jak koziołek matołek.
Opublikowano 22 października 20195 l 3 godziny temu, _Be_ napisał: bardziej defensywny czerpiący z soulsów. jedyne nawiazanie do soulsow to chyba to ze sie traci punkty doswiadzenia. Ogladajac filmik widze jak gracze robia cios ewentualnie dwa , przeciwnik im oddaje po czym laza dokola niego i sie czajnikujac, No za efektownie to nie wyglada. Z tego co wiem to w sterowaniu jest cos takiego jak kontra (pewnie nie da sie skontrowac tylko tych czerwonych ataków i wtedy robic unik). Dla mnie oni ewidentnie na tych filmikach nie umieja grac. Ja tam soulsow nie widze i bede gral jak na Jedii przystalo Edytowane 22 października 20195 l przez Szymek
Opublikowano 22 października 20195 l Czyli dostaniesz w pi*de. Traci się doświadczenie/przeciwnicy się respią i mamy ograniczone środki leczące.
Opublikowano 23 października 20195 l Wszystko fajnie tylko ten Gerome z Gotham taki średni bohater się wydaje. No zobaczymy co z tego wyjdzie.
Opublikowano 30 października 20195 l Zayebisty trailer - takie właśnie lubię - krótkie, dobrze zmontowane, z nutą, podnoszącą adrenalinkę. Przed chwilą obejrzałem też launch trailer Death Stranding i gdybym był Januszem, co się wcale nie zna, to w życiu nie sięgnąłbym po grę Kojimy - tak się tam wynudziłem. A tu mam ochotę biec do sklepu. Tekst "Game of the Year contender" troszkę na wyrost, choć kto wie... Na mojej liście może jeszcze namieszać
Opublikowano 30 października 20195 l Najlepsze sa te jedno-slowne cytaty typu 'Impressive'. Moze akurat periodyk napisal o 'impressive bugs', ale wycieli co niepotrzebne i heja na trailer Pisalem to juz chyba, ale jestem zaintrygowany bo dawno nie bylo tak rozbieznych opinii gracze vs prasa na temat mainstreamowego tytulu. Mam nadzieje, ze ktos z forumka lyknie i zda relacje.