Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Nawet zażartować se nie można :).

edit: spięta coś tutaj atmosfera xD.

Edytowane przez zdrowywariat

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
  • Autor

Kojima podobno też tworzy jakiś horror na PS5, nie wykluczone, że będzie to zupełnie nowa odsłona SH. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

W sensie, że Silent Hills czy PT? :) 

https://www.eurogamer.pl/articles/2020-03-13-nieoficjalnie-na-ps5-moze-ukazac-sie-nowy-silent-hill

Az sobie puszcze. 

Ciężko powiedzieć który kawałek lepszy. Yamaoka geniusz :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
  • Autor

Obecnie wiemy tylko tyle, że dyrektor artystyczny SH2 pracuje nad nowym tytułem, bo sam to potwierdził. 

Poza tym, dzisiejszą plotke potwierdził również Dusk Golem, w przeszłości informował o wielu grach od Capcom. 

Opublikowano

Za mało $ by zrobili na Suikodenie.

Natomiast bardzo podoba mi się co widzę. Sony ewidentnie idzie w stronę grubych exów, pewnie z lekkim nastawieniem bardziej na singla. Dokładnie tego oczekuję.

Opublikowano

Konami to chyba najwięcej w komórkach siedzi teraz, jak będzie okazja do wskrzeszenia tych marek to tylko lepiej dla graczy.

Opublikowano

Od dawna wznosiłem modły do Świętopełka, żeby puścili swoje IP komuś kumatemu, być może pogańskie bóstwo też tęskni za Silent Hills i MGS, wzięło sprawy w swoje ręce i zadziałało spod totemu (czy gdzie tam pogańskie bożki rezydują w tych czasach). Oby.

Opublikowano

No jeśli to prawda to byłoby git. Konami ma zasłonięte oczy od dolków zarabianych na gierkach mobilnych, więc pewnie uja byśmy od nich zobaczyli w następnej generacji, ale to chyba żadna strata. 

Opublikowano

Remake Silent Hilla i MGSa? Jestem na tak! W tą drugą nigdy nie miałem okazji zagrać, w sensie skończyć, bo chwilę pograłem u kumpla.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Przydałoby się, bo ogrywanie pierwszego MGSa jest obecnie dość bolesne z racji jakości grafiki.

Grafikę idzie przeboleć, mechanicznie to katorga. Ale bym grał a remake jedyneczki na ps5 :banderas:

Opublikowano

Z tego co pamiętam był myk ze zmianą pada na drugie wejście. Jeszcze więcej było takich schiz w Eternal Darkness na Gacka, jak znikający save na przykład. No ktoś miał łeb i czelność pogrywać tak z graczem xD.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Przydałoby się, bo ogrywanie pierwszego MGSa jest obecnie dość bolesne z racji jakości grafiki.

Nic bardziej mylnego.

Akurat pierwszy MGS mechanicznie zestarzał się najlepiej, o wiele lepiej niż taka dwójka. 

Opublikowano
4 godziny temu, YETI napisał:

Plotki o MGS pojawiły się już w tamtym roku. 

Piękne czasy nadchodzą. Tak długo, jak długo Kojima będzie czuwał nad projektami to nic im nie grozi. Świetny ruch ze strony Sony.

Trzeba to wszystko tylko przeczekać i może juz pod koniec roku będą jakieś konkrety.