Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
3 minuty temu, columbo napisał:

Czy to ten słynny kurs programowania, z którego miał się uczyć figaro?

Nic dziwnego, że nawet nie zaczął się uczyć.

Opublikowano

Rzucił już ktoś pomidorem w tv/lapka/tel? 

zaraz się rozkręci :Coolface:

Opublikowano
Teraz, Kyo napisał:

Ktoś to wyciągnął z filmu? 

eurogamer podał

Opublikowano

To wygląda jak prezentacja na jakim zjeździe szkoleniowym dla informatyków a nie przedstawienie konsoli światu którego (pipi) obchodzą tego typu rzeczy....

Opublikowano

Już nawet nie chodzi o te flopsy, ale co za to dysk o dziwnej pojemności? I czy PS5 będzie miało sprzętowy RT?

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Ale po prezentacji poleci tyle pomyj i gunwa w cernego razem z sony wzięte, że powielają błędy co 10 lat temu czy ileś tam.

Opublikowano

Ej dobra, ale czego wy kur.wa oczekiwaliście po tej prezentacji skoro od początku było mówione, że będzie o cyferkach? To samo przecież było o PS4. 

Opublikowano

Na początku chyba mówili że to miała być pogadanka na game developer confernece. 

Tylko po co robić z tego event?

Opublikowano

Mam pewne info od chrzestnego, który pracuje w Konami, że zaraz pokażą remake Silent Hill 2.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, suteq napisał:

Ej dobra, ale czego wy kur.wa oczekiwaliście po tej prezentacji skoro od początku było mówione, że będzie o cyferkach? To samo przecież było o PS4. 

Dokładnie, w twittcie wszytsko było, dodatkowo na początku Cerny powiedział, że na gry przyjdzie czas innym razem.

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

Ty to wiedziałeś, ja to wiedziałem, większość ogarniętych to wiedziała, no ale zostaw nie niszcz ich świata :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, Plugawy napisał:

dajta linka do prezentacji

1 minutę temu, MLeKSk napisał:

Nie warto gurwa xD