Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

Mogliby wrzucić te konsolki wcześniej do paczkomatów, a o północy umożliwić wyjęcie ;p

Roz(pipi)ali by te paczkomaty 

Opublikowano
36 minut temu, Ma_niek napisał:

Naprawde jest ktos kto wierzy ze Sony dopiero w tamtym tygodniu dowiedzialo sie po ile ms bedzie sprzedawal xboxa?

Naprawdę ktoś wierzy, że Sony nie czekało na podanie oficjalnej ceny Series X/S przez Microsoft?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No proste, z graczami lepiej nie zadzierac

Tutaj chyba mazzeo z kumplami czekajacy na tira wiozacego ps5 przez białystok

Spoiler

Ij1Q6Y7.jpg

Opublikowano
41 minut temu, Ma_niek napisał:

Naprawde jest ktos kto wierzy ze Sony dopiero w tamtym tygodniu dowiedzialo sie po ile ms bedzie sprzedawal xboxa?

Aż mi się przypomniało jak Mendrek twierdził, że Sony ma swoich szpiegów w MS i wypuścili PS4 Pro bo MS zamierzał wypuścić XOX. :) 

Opublikowano

I co myślicie że tak nie jest? Szpiegostwo przemysłowe to normalna rzecz. W mojej firmie miałem ludzi "pracujących" u konkurencji, którzy sprzedawali z pierwszej ręki co się dzieje u nich. To jest normalna praktyka ludzie.

Opublikowano
5 godzin temu, Faka napisał:

Ludzie się zapominają, że te konsole, które teraz nam wydają, oferują masę grania chociażby z tego powodu, że będziesz miał możliwość ogrywania gierek z poprzedniej generacji ps4/xbox na nowych sprzętach. Kiedyś tego tak nie było, wchodziła generacja i to z małą ilością gier, a teraz? Teraz to masz od zayebania tego, że ciężko będzie komu gry wybrać, bo jest i wybór i różnorodność. Takie coś to ja szanuję.

Kiedy tak nie było? Jak PS2 oferowało wszystkie gry z PSX? Czy jak PS3 pozwalało grać w gry z PSX i PS2?

Przez tak krótką pamieć można graczom wciskać kity. 

Edytowane przez Dante

Opublikowano
6 minut temu, Dante napisał:

Kiedy tak nie było? Jak PS2 oferowało wszystkie gry z PSX? Czy jak PS3 pozwalało grać w gry z PSX i PS2?

Przecież napisałem potem coś więcej, nie chce mi się powtarzać.

Opublikowano
8 minut temu, Dante napisał:

Prawda, z tą jednak różnicą, że PS3 nie odtwarzało gier z PS2 w natywnym 720p. Ludzie więc nie czekali z ograniem God of War 2 w lepszej jakości na PS3, bo jej nie było. Teraz czekam z Mafią by zobaczyć jak bedzie działać na PS4 Pro. Jak tak jak Mafia 2, to poczekam już z ograniem na PS5, jeśli jakis upgrade sie pojawi.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

11 mln do końca Q1 2021 to chyba i tak bardzo dużo. Wydaje mi się, że PS4 w takim okresie sprzedało się w jakichś 7-8 mln.

Opublikowano
16 minut temu, tata_arek napisał:

11 mln do końca Q1 2021 to chyba i tak bardzo dużo. Wydaje mi się, że PS4 w takim okresie sprzedało się w jakichś 7-8 mln.

To prawda, produkcja i tak jest wyższa niż w przypadku PlayStation 4

Opublikowano
9 godzin temu, ASX napisał:

To prawda, produkcja i tak jest wyższa niż w przypadku PlayStation 4

Dziwne, że dają radę w tym okresie mieć większą produkcję niż ps4 w czasach bez wirusa. Muszą być pewni swego, w końcu ps4 było mega tanią konsolą, a teraz jednak trzeba trochę więcej zapłacić. 

Opublikowano
26 minut temu, czarek250885 napisał:

Dziwne, że dają radę w tym okresie mieć większą produkcję niż ps4 w czasach bez wirusa. Muszą być pewni swego, w końcu ps4 było mega tanią konsolą, a teraz jednak trzeba trochę więcej zapłacić. 

Czemu dziwne, w chinach już po pandemii

Opublikowano

Ciekawe co tam jutro pokaza? Moze jest szansa na Kojimowskiego Silenta czy GoWa :ohboy:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
3 minuty temu, creatinfreak napisał:

Co Wam z zapowiedzi gowa2, który wyjdzie za 3 lata jak tu nawet nie wiadomo kiedy i za ile kupicie ps5

W sumie nic. Podobna sytuacja z Fable u msa czy nawet halo.

Opublikowano

No bo panowie wiadomo, że w najlepsze gry single player zagramy na PS5 i czy zapowiedzą teraz kolejne 3-4 duże gry to coś zmieni? W pierwszym roku dostaniemy takie gry jak Spiderman, Ratchet i horizon, czyli dla mnie same sztosy. Teraz chcę zobaczyć datę, cenę i funkcje nowej konsoli jak szybkie przełączanie między grami oraz jaki jest startowy lineup. 

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze, jakby oni tam mieli nieznane bomby w rękawie to by konfa nie trwała 40 minut, tylko ponad godzinę. Pamiętajmy że oni tu mają sporo to pogadania, cena, pakiety, abonamenty, preordery, już czas najwyższy odsłonić karty a na tym etapie muszą to ładnie opakować w słowa.

A jak to u nich z gadaniem jest to wiadomo, 40 minut to Cerny o samym procesorze dźwięku opowiadał.

Opublikowano

Jeszcze LBP niech dorzuca -  a raczej przygodę SackBoyem na start i możemy zaczynać.

Opublikowano

Fajnie byłoby zobaczyć gameplay że Spidermena i może Horizon skoro premiera niby w przyszłym roku. A ogólnie nastawiam się na pokaz Godfalla i jakieś pierdu pierdu. Może się nie zawiodę xD