Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,6 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Wow jak ta konsola pięknie się prezentuje :) jeszcze lepiej na żywo :) teraz jeden temat aż do samej premiery, ludzie się dosłownie jarają każdym szczegółem 

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Ciekawe ile osób z ręką na sercu przejmuje się wielkością sprzętu i wybierze Series S, bo najmniejsza. 

Opublikowano

Szkoda, że na razie jest cicho o czarnym modelu PS5. Dużo bardziej by mi pasował niż biały.

Opublikowano

Ale B E A T I A :obama:

Opublikowano
3 minuty temu, flavio napisał:

Szkoda, że na razie jest cicho o czarnym modelu PS5. Dużo bardziej by mi pasował niż biały.

Będą wymienne klapy

Opublikowano
Teraz, Wesker napisał:

Będą wymienne klapy

No kilku już zamówiło Xboxa :shieeet:

Spoiler

nie bijcie XD

Opublikowano
4 minuty temu, Wesker napisał:

Będą wymienne klapy

Oby udało się wymienić liscia na mendrka

Opublikowano

Nie wiem czy są tu jacyś trophy hunterzy, ale może kogoś to zainteresuje - ps5 robi krótki filmik z momentu zdobycia trofeum zamiast tylko screena jak to jest na ps4. Podejrzewam, że będzie też opcja wyłączenia tego w celu oszczędzenia miejsca na dysku.

Opublikowano

Wow, achievement wyskakuje natychmiast w momencie spełnienia warunków, żadnego nawet sekundowego laga, pełen next-gen i ta czcionka, od razu człowiek wie że ma do czynienia z nową generacją. Coś niesamowitego, jaram się każdym szczegółem.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wow, achievement wyskakuje natychmiast w momencie spełnienia warunków, żadnego nawet sekundowego laga, pełen next-gen i ta czcionka, od razu człowiek wie że ma do czynienia z nową generacją. Coś niesamowitego, jaram się każdym szczegółem.

No, na xboxie pewnie znowu po tygodniu będą się uaktualniać jak będą problemy na serwerwch :lapka:

Opublikowano

Podoba mi się ta bestia. Wiadomo, że to kwestia gustu, ale od samego początku miałem takie odczucia i kolejne unboxingi tylko to potwierdzają.

Z tego co widać, to będzie można postawić konsolę w pionie bez konfliktu dla samego chłodzenia.

Opublikowano

A Xbox po prawej za TV schowany, bo się by mu w żadną szafeczkę nie zmieścił. Jako gracz konsolowy jak ognia unikam takich stolików pod TV. Choć raczej stolikiem tego nazwać nie można. 

Opublikowano

Nie no, miewam momenty, że podoba mi się ta konsola, ale ona jest po prostu absurdalnej wielkości. Co za kloc. 

Oby slimka była dużo mniejsza. 

Opublikowano

Z kolei jakis typ z Kotaku uznał, że będzie trzymał komsolę do góry nogami.

aybenbeanfjcci5qfmka.jpg

:dafuq: