Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Oj moze wyjsc z tego coś fajnego:potter: Tylko jak widzę to cyberagent i jakieś smartfony to zapał szybko topnieje :mad:

Edytowane przez PanKamil

• Odpowiedzi 25,3 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Jeżeli masz na myśli tą w PSS to już była taka zakładka od dawna przecież.

Opublikowano
33 minuty temu, Square napisał:

Jeżeli masz na myśli tą w PSS to już była taka zakładka od dawna przecież.

No wlasnie się mylisz, bo ja też tego szukałem i nie było. Nawet na PPE byl o tym artykuł, że w końcu i posiadacze ps5 mają dostęp do okazji, dzięki aktualizacji.

Opublikowano

Przecież już kilka razy o tym pisałem w tym temacie. Jako trzecia od lewej chyba była.

Opublikowano

Wcześniej okazje były jako karta w zakładce "kolekcje", teraz okazję mają swoją dedykowaną zakładkę z różnymi kartami.

Edit. mogło tak być już wcześniej, mogłem nie zauważyć bo nie miałem potrzeby wchodzenia do pss

Opublikowano

No w tej w PSS też były różne kategorie jak były promocje, np. January Sale, Under 85zł itp.

Opublikowano
W dniu 4.02.2021 o 10:23, Rash napisał:

Tak tak taaaaaaaak:wub:

Oj dzieje się:banderas: Mogliby to kupić i FS niech od razu zaczyna napyerdalać Sekiro 2

Opublikowano

I bloodborne 2 a i mogliby dark soulsa wskrzesić:dance2:a tak wogóle ciekawe jak tam elden ring.Ależ bym zobaczył jakikolwiek urywek game pleju żeby przekonać się w co tym razem poszli jeśli chodzi o mechanikę i styl walki. 

Opublikowano

Rozglądaj się po darmowych rzeczach PS5.

Opublikowano

Cześć.

Zanim zakupię ;) (o ile w ogóle będzie) PS5, muszę popytać Was koledzy. Mam słaby internet i gry jak dla mnie tylko pudełkowe. Ale są patche :) do gier. Wiadome. Zatem zacnie Was pytam, ile mają GIGA takie patche do gier ? 

Np. patch do Cyberpunka, czy patch do gier z PS4 - aby działały lepiej.

Edytowane przez StaryGraczPegasusa

Opublikowano

:) To zawsze mniej jak 100 GIGA na grze ściągniętej w wersji cyfrowej, więc :) to mniej boli. Dziękuje za odpowiedź i walczę dalej o playka.

Pozdrawiam

Edytowane przez StaryGraczPegasusa

Opublikowano

Możliwe, że temat poruszany, ale jest może taka opcja, aby zwiększyć limit pokazywanych kafelek na ekranie głównym ? Żeby gry się nie chowały tam dalej po prawej w biblioteke ? :D Wiecie o co kaman

Opublikowano
1 godzinę temu, cotek napisał:

Możliwe, że temat poruszany, ale jest może taka opcja, aby zwiększyć limit pokazywanych kafelek na ekranie głównym ? Żeby gry się nie chowały tam dalej po prawej w biblioteke ? :D Wiecie o co kaman

Tez mnie sie to nie podoba. Lubie miec wszystkie gry wyeksponowane i sobie je przegladac i patrzyc jak zmieniaja cale menu. Fajna sprawa.

Opublikowano

Ktoś się orientuje czy w najbliższym czasie będzie można podpinać Dualsense pod Remote Play bez użycia kabla?

Zdarza mi się podpinać konsolę pod laptopa, ale irytuje mnie to wiszenie na kablu... :facepalm:

Opublikowano
3 godziny temu, Zajcik napisał:

Ktoś się orientuje czy w najbliższym czasie będzie można podpinać Dualsense pod Remote Play bez użycia kabla?

Zdarza mi się podpinać konsolę pod laptopa, ale irytuje mnie to wiszenie na kablu... :facepalm:

Jak google doda mapowanie klawiszy a twórcy linuxa dodadzą sterowniki dla dualsense ;)

Opublikowano

Są jakieś plotki o wsparciu 1440P? Czasem muszę PS5 podpinać pod taki monitor i wiadomo - nic nie może się równać z natywną rozdziałką. Mam mleko na ekranie nawet w menu :/