Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 28 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano

Boże taki tu ruch, tyle komentarzy dziennie, tyle klików idzie na marne, redaktorki na ppe gdyby się dowiedzieli to by białej gorączki dostali xD

Opublikowano
34 minuty temu, iluck85 napisał(a):

IMG_5588.jpeg

PlayStation im płyty zabrało

1ed46e08-6f74-47a0-8d13-fca94572af63.png

Edytowane przez Patapon

Opublikowano

Przed tą generacją konsol rodziła mi się w głowie myśl czy nie lepiej byłoby zainwestować w kąkuter - odpuściłem bo mityczne exy, bo co Sonka to Sonka itp. Potem przed przesiadką na piątego prosiaka również się zastanawiałem ale ceny podzespołów wyj.ebały w kosmos - odpuściłem. Jak to mówią do trzech razy sztuka i chyba ta sztuka nastąpi w przyszłym roku, względnie w 2028.

Nie jestem żadnym kolekcjonerem, oczywiście z racji wieku mam sentyment do pudełeczek ale zawsze przy przesiadce na nową generację wyprzedawałem poprzednią mini kolekcję żeby zamortyzować zakup nowej konsoli.

Tym razem pieniążki pójdą na kolorowe rgb wiatraczki (xd).

Ostatni raz na kompie grałem chyba z 20 lat temu a i tak nie był to jakiś mega długi epizod bo miałem dziadowskiego peceta.

Exy Sony kompletnie mnie nie grzeją a jak do tego dodam fakt, że ceny w ich śmiesznym sklepiku jako monopolistów na dystrybucję będą z pewnością pięknie jeb.ać po kieszeni (juz w tym momencie sa grubo przesadzone) to niestety ale ja zabieram plecak i wysiadam z tego pociągu.

Czasy się zmieniają. Korpo jakimi pięknymi sloganami by nie mamiło to i tak zawsze będzie nastawione na zysk i nic tego nie zmieni. Dla graczy, którzy będą dorastać w pełnej cyfrze będzie to całkowicie normalne, dla (w większości) boomerów jak my pozostanie klasyk: „kiedyś to były czasy, teraz nie ma czasów”.

Nie zamierzam jakoś płakać nad tym wszystkim, trochę szkoda bo mimo wszystko całe żyćko było się kąsolowcem i wiecznie się tych konsol broniło ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy: konsole są coraz mniej opłacalne.

Jedyny ratunek widzę tylko w przypadku jeśli Sony naprawdę wymyśli jakąś ciekawą ofertę, zarzuci kozackimi exami a i promocje na ich sklepie będą na promocjami plus sama konsola na stracie nie będzie 5 lat za rynkiem pecetowym - chciałbym wierzyć, że tak będzie ale jest to bardzo wątpliwy scenariusz.

I tak jak pisał @wredny kilka stron wcześniej też, jak on, nie jestem obeznany w pecetowym świecie. Od czego jednak jest internet a uczymy się całe żyćko. Ja dvpska już więcej wypinać nie zamierzam…

Edytowane przez Tralalala

Opublikowano
1 godzinę temu, iluck85 napisał(a):

Szkoda że te seriale ominęły płyty. Kupiłabym kilka.

Nie jestem fanem tego. HBO wykupiłem żeby obejrzeć Czarnobyl.

Akurat to wyszło fizycznie, nawet z naszym lektorem - sam kupiłem na DVD i mogę oglądać, kiedy tylko najdzie mnie ochota (podobnie zresztą jak obydwie części wspominanego przez Ciebie TOP GUN).
Ale fakt, jest masa fajnych filmów czy seriali, które fizycznie nie wyszły (choć sporo jest takich, co po prostu ominęły Polskę, bo UK czy USA mają).

Opublikowano
Godzinę temu, Ins napisał(a):

Niesamowicie wkurwiają mnie jednostki, które zamiast wylewać pomyje na Sony usilnie starają się wyśmiać innych, którym ostatnie rewelacje nie są po drodze.

Nadejdzie taki dzień gdzie zabiorą wam ten ukochany kawałek plastiku spod telewizora i jedynie co będziecie mogli "kupić" to dostęp do apki na telewizorze.

Toż to jeszcze wygodniejsze niż aktualna opcja. Nie trzeba kupować sprzętu, nic się nie kurzy, nie trzeba ściągać i instalować tylko od razu grasz.

Pewnie wtedy też będziecie klaskać ze szczęścia przy tym wypinając jeszcze bardziej dupsko.

Te same jednostki niesamowicie śmieszy fakt, że nie rozumiecie (raczej wypieracie), że tylko odcięcie Sony od waszego hajsu może cokolwiek zmienić. Tak, musicie kurwa darować sobie zakup waszych ulubionych gier, aby w przyszłości móc kupować swoje ulubione gry na zadowalających was warunkach. A będziecie kupować jak dotychczas, więc kto tutaj sobie dołek kopie i gałąź podcina?

SONYCHUJSONYCHUJSONYCHUJSONYCHUJ...

...no i co? Już, teraz będzie lepiej?

Czy w ramach wylewania pomyj na Sony zrezygnujecie z ich konsoli i wybierzecie konkurencję, a może przejdziecie na PC? No wiadomo, że nie, bo co Sonka to Sonka. Pije, bije, ale to dobrych chłop w gruncie rzeczy. A jak jeszcze wydadzą PS6 w szarym kolorze z kolorowymi guziczkami na padzie to już w ogóle kosmos i euforia.

I to wyśmiewamy - sposób waszego manifestowania sprzeciwu i protestu, nie samo niezadowolenie.