Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Snow*Runner

Featured Replies

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 212,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Faza 6 to moim zdaniem fajne mapki(nawet ta śniegowa), dwa samochody Aramatsu fajnie wygląda i tyle a Tayga stara top moich ulubionych wózków. Zadania ok. od prostych po złożone. ,,Krazik i Kamazik w

• SebaSan1981
    SebaSan1981

No dobra.. w poście tym, w spoilerze umieszczę mikro solucję jak zdobyć najlepszego scouta w grze czyli Tatarina. Po kilku zadaniach na drugiej mapce Michigan (tej z Zaporą Smithville) uznałem że pora

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Wróciłem po dwóch tygodniach. Ależ ten Amur jest wredny, wywrotki zestawów,zaklinowania się,zakopania się, jest wszystko :wub:.

Mozolnie się przebijam przez zadania,ale nadal świetnie mi się w to gra.

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Ja jeżdżę na 4, nie ma się co pierdolić w tańcu. 

71a7db29-cf3e-4d9d-845d-7943c88e8040.jpg.c3a4e35d09c4def6b1497be1697f98d4.jpg

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

:obama:

Screenshot_20210626-075321_YouTube.png

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

No jak będzie 60 to zacznę wreszcie grać bo mnie mocno to 30 klatek odbijalo.

Opublikowano

W sumie jakby nie mówić, te 30 klatek w tej grze akurat nie przeszkadza, bo niby w czym, tam to nie ma czynnika wpływającego na grę, a tak to w ogóle ładnie gra wygląda. Ciekawe jak bardzo będzie okrojona w 60 klatkach. 

Opublikowano

No nie przeszkadza, bo za dużo się tą prawą gałką nie macha, ale jak przesiądę się na PC to przyjemność mimo wszystko znacznie większa w tych 60 klatkach. 

Gra i tak jest już lekko wykastrowana z efektów i tekstur na konsolach, więc może za dużo przycinać nie będą.

Opublikowano
21 godzin temu, Faka napisał:

W sumie jakby nie mówić, te 30 klatek w tej grze akurat nie przeszkadza, bo niby w czym, tam to nie ma czynnika wpływającego na grę, a tak to w ogóle ładnie gra wygląda. Ciekawe jak bardzo będzie okrojona w 60 klatkach. 

A co mają okroić? Gra dostanie update dla mocniejszych konsol. Nie ona pierwsza i nie ostatnia. 

Opublikowano

Czy ktoś mógłby dać parę rad na początek, bo mam wrażenie ze nie raz gram 3h i nie kończę żadnego zlecenia xD

Próg wejścia jest wysoki - zwykły dojazd po pustaki póki co jest dla mnie za problemem. Brakuje mi jakiegoś opisu zadań z poziomem trudności.

Mam najpierw wszystkie wierze obserwacyjne zwiedzić? Zacząć od Alaski, czy zostać w Michigan?

Opublikowano

Zostań w Michigan. Na pierwszej mapce będziesz robił dużo błędów ale o to chodzi. Nie wiem ile ja tam czasu grałem ale po tym jak się obcykałem to całość pewnie by zajęła o wiele krócej. 

Najpierw wieże, sprawdzaj też główne drogi bo trzeba budować mosty albo usuwać przeszkody i za to bym się wziął szybko żeby później nie było dodatkowego problemu przy innym zadaniu jak się zapędzisz w nieodkryty obszar mapy z załadowanym cargo. 

Opublikowano

Zostań w Michigan. Na początek wieże i modyfikacje. Ale część z nich będzie na start trudno dostępna. Równolegle zadbaj o udrożnienie głównego szlaku - mosty, innego rodzaju przeszkody. Po takiej eksploatacji będziesz zorientowany co do stanu dróg na mapie. Wtedy zacząć od zadań, które można obiechać w 'łatwiejszym' terenie. 

Buduj poziom doświadczenie i jak to tylko możliwe kupuj lepsze opony. 

Opublikowano

Dzięki Panowei! a jak wzmocniłem silnik to mogę wziąć ze sobą cysternę żeby w razie czego zatankować? Czy z cysterna musze też na stacje pojechać?

Opublikowano

a jak tankowac? kupiłem przyczepkę cysterny do zwiadowczego samochodu i nie mam nigdzie opcji zatankuj.