Opublikowano 5 czerwca 20213 l @Hubert249 jak nie zobaczę u siebie, to nie uwierzę. Żadna z moich ciężarówek zdobytych w Michigan nie ma dostępnej tej ramy na średnie kłody. Z linku który wrzucił messer88 wynika, że Cat 745C to potrafi, ale do niego chyba nie można podpiąć przyczepy. I tak kółko się zamyka - średni kłody X1.
Opublikowano 5 czerwca 20213 l Jak sobie poradziliscie z paliwem w island lake? Trzeba przywiezc cysternę jakas ciezarową? Wjechalem scoutem, odkrylem dwie wieze, ale paliwa mi nie starczy na objechanie wszystkiego.
Opublikowano 5 czerwca 20213 l Gdzieś tam kiedyś opisywałem swoją taktykę. Do nowych lokacji pierwszy zmierzał scout a tuż za nim podążała beczka z zupką i przyczepą naprawczą na wszelki wypadek. Pozostawały gdzieś mniej więcej na środku mapy. No i jakiś dźwig w razie zbyt swawolnych harców w błocie. Z taką planową ekspedycją żadna mapa w SR niestraszna
Opublikowano 5 czerwca 20213 l 1 godzinę temu, Aleks napisał: I tak kółko się zamyka - średni kłody X1. takim zestawem dziś woziłem x2 @20inchDT a wrzuciłeś sobie dodatkowe kanistry na scouta? Taki scout 800 z tym to ciężko żeby się wyzerował.
Opublikowano 5 czerwca 20213 l Jeżdze cały czas startowym ck1500. Wrzucilem mu na dach kanister. Po drodze znalazlem 3 trailery z paliwem, wiec da rade objechac na spokojnie xd
Opublikowano 5 czerwca 20213 l W Michigan zostały mi wyzwania (na czas) i dwa kontrakty dla Steel River Township (kłody). Dziś zaliczyłem ostatni transport dla Husky Forwarding, najbardziej spektakularny. Już wyciągnięcie dwuch kontenerów z rozbitego statku było świetne. Dodatkowo ich przewóz dostarczył nie małych emocji. A to wszystko podcziwyn Fleetstarem.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l White wester star odkryty (nameczylem sie z wyciagnieciem go), international loadstar 1700 kupiony i stockowy azov pojdzie w odstawke na jakis czas. Zapieprzają te samochodziki. Odkryje im jeszcze offroadowa skrzynie biegów i raised suspension i bedzie banderas. Edytowane 6 czerwca 20213 l przez 20inchDT
Opublikowano 6 czerwca 20213 l 2 godziny temu, 20inchDT napisał: White wester star odkryty (nameczylem sie z wyciagnieciem go), international loadstar 1700 kupiony i stockowy azov pojdzie w odstawke na jakis czas. Zapieprzają te samochodziki. Odkryje im jeszcze offroadowa skrzynie biegów i raised suspension i bedzie banderas. Ja prawie od samego początku cisnę w WWS. Oczywiście blokada i AWD to must have. Chcę się przesiąść do tych ciężkich z DLC, ale ciągle mam za niski level, żeby im zamontować AWD abez tego ciężko w tym błotku
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Zimowe mapy mają swój urok i prezencję choć wolę błoto. A jazda na skóty takim bydlakiem kończy się wezwaniem ,,dźwigowego''. Edytowane 6 czerwca 20213 l przez rah
Opublikowano 6 czerwca 20213 l 22 godziny temu, 20inchDT napisał: Jak sobie poradziliscie z paliwem w island lake? Trzeba przywiezc cysternę jakas ciezarową? Wjechalem scoutem, odkrylem dwie wieze, ale paliwa mi nie starczy na objechanie wszystkiego. Czyli się da wozić średnie na pace.
Opublikowano 7 czerwca 20213 l W dniu 1.06.2021 o 17:29, Szajka napisał: Antarctic to gufno obesrane. Skręcanie tym na pochyłościach bocznych kończy się wywrotka w 98% przypadkow. Tak wracając jeszcze do tego Antarctica, bo Ty chyba jeździłeś tą podstawową wersją, a spróbuj siebie wersji Iceberg z modów. Jeśli korzystasz z modów.
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Czyżbym został tu ostatnim, który nie tyka modów? Ja rozumiem gry typu Skyrim, Fallout4 gdzie vanilla była fajna ale mody boostowały rozgrywkę. Ale w SR nie są one potrzebne do czerpania radości z gry bo psują balans rozgrywki. Takie mam zdanie na ich temat, z czym nie każdy musi się zgadzać. Cieszę się że na szczeście w mym ukochanym EGolf nie ma modów, nie zdzierżył bym np biegających ośmiornic lub wilkołaków z kijami bejzbolowymi/hokejowymi do wbijania piłeczek Edytowane 7 czerwca 20213 l przez SebaSan1981
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Ja ogólnie nie uznaję modów. Ale to pewnie ma związek z moim konsolowym wychowaniem i gdybym za dzieciaka śmigał na PC to gadałbym inaczej. Enyłej, wyznaję zasadę, że grę należy doświadczać taką, jaką stworzyli developerzy, bo tylko wtedy mamy jej prawdziwy obraz.
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Ja nie korzystam z modów. W tej grze jest naprawdę tyle mięsa na sterydach, że nie widzę potrzeby, aby grzebać się z modami.
Opublikowano 7 czerwca 20213 l W zadnej grze nie uzywam modów. Wolę grac tak jak pan developer zaprogramował. 30h za mną, 63% Michigan Coorva, jeszcze przedłużyli gre tymi kłodami. Jakiegi typu ciezarowy uzywacie do wozenia ich? Heavy?
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Króla według plebiscytu na najpopularniejszą ciężarówkę SR na fejsbuku Zaraz tam Boomcio będzie żmędził że inne lepsze bo Azov słabo skręca ale jak widać miłośnikom wirtualnego błota podpasował.
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Autor Zdecydowanie nr1. On jest tak dobry, że aż nudny w pewnym momencie. Ja osobiście uwielbiam Azova 10 kołowego.
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Są mody które nie zaburzają balansu, np Kamazy czy urale. Jak jakiś pojazd z modą jest op to go usuwam bo cóż to za przyjemność. Tak korzystam z modów,ale jak wyżej korzystam z nich z głową.
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Nie korzystam z modów. Michigan obiechane (98%) samochodami dostępnymi na tej mapie
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Mody dla mnie to dobra rzecz z racji,iż są urozmaiceniem. Gram w SR od września,także ten
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Autor No Tatarin to mistrzostwo do zwiedzania. Świetnie sobie radzi też z wyciąganiem innych trupów z bagien [emoji1787]
Opublikowano 11 czerwca 20213 l W dniu 5.06.2021 o 06:29, messer88 napisał: https://www.reddit.com/r/snowrunner/comments/niilrt/quick_logging_addons_guide_how_to_transport_every/ tutaj dobrze wszystko wyjaśnione @gtfan