Opublikowano 10 listopada 20195 l Wiecie może czy w Polsce można gdzieś dostac Doritos albo Mountain Dew z kodami na 2xp do Modern Warfare? Rok temu Monsterki z kodami na 2xp do Black Ops 4 były w większości sklepów.
Opublikowano 11 listopada 20195 l To chyba najfajniejszy element gry że pod każdą bronią kryją się tak naprawdę 2-4 inne guny. No ale grindować trzeba.
Opublikowano 12 listopada 20195 l 10 godzin temu, MaZZeo napisał: To chyba najfajniejszy element gry że pod każdą bronią kryją się tak naprawdę 2-4 inne guny. No ale grindować trzeba. Ale jak to w CoD w miarę szybko się wbija.
Opublikowano 12 listopada 20195 l Aktualizacja 1.08 w końcu naprawiła problem z niezaliczającymi się wyzwaniami. Plus sporo innych rzeczy. Wrócił również tryb realizmu. Ogólnie na plus.
Opublikowano 12 listopada 20195 l No z tymi wyzwaniami to była kicha totalna. Zabójstwa strzelbami zatrzymały mi się na 19/20, a headshoty snajpami na 3/20 [emoji853]
Opublikowano 12 listopada 20195 l Zaliczać zaliczało, ale co chwila je wyłączało. Teraz jest dobrze, ale próba zrobienia podwójnych zabójstw była syzyfowa
Opublikowano 12 listopada 20195 l Mi brakuje jeszcze 1 raz 10 killi na jednym życiu i można robić jedyne co mnie interesuje, charm z Doge :v Też przyłączam się do pochwał gunsmitha - oby został w serii na dobre.
Opublikowano 13 listopada 20195 l serio w multi sa takie problemy jak detekcja kul gdzie zolnierz ma na ciele "niewidzialne miejsca" czy blad pozycjonowania?
Opublikowano 13 listopada 20195 l Podobno ludzie zgłaszają takie problemy, to samo jest granatami dymnymi, że przez dym kule nie dochodzą i jeszcze jakieś krzywe akcje z perspektywą typu, chowasz się za przeszkodą, albo podchodzisz do jakiejś osłony i nie widzisz jeszcze przeciwnika, ale on już widzi Cię w połowie i zabija.
Opublikowano 13 listopada 20195 l 8 minut temu, Wooyek napisał: podchodzisz do jakiejś osłony i nie widzisz jeszcze przeciwnika, ale on już widzi Cię w połowie i zabija. Dokładnie to wczoraj miałem. Btw. Jak ta gra się pięknie rozwija, ile zawartości dochodzi - serce rośnie. A samo giercowanie - poezjo ty moja! Wczoraj wieczorkiem po pracy chciałem pyknąć kilka szbkich meczyków przed dead strandind i pach! ds włączyłem po pierwszej w nocy. Pytanko: w realistycznym tylko jedna mapa mi się włącza Azhir Cave z trybem nocnym. Próba podjęta ok 10 razy. Tak ma być?
Opublikowano 13 listopada 20195 l Polecam ten materiał, Pingwin ładnie tłumaczy z czym jest problem i co trzeba zrobić na już. Edytowane 13 listopada 20195 l przez Wooyek
Opublikowano 13 listopada 20195 l Pewnie to wina nowego silnika. Przyszly CoD tez raczej nie obejdzie sie bez bledow bo Trayarch jest w czarnej (_)_) no i jeszcze trzeba portowac gierke na nowe konsole (pewnie przez innego dev)
Opublikowano 13 listopada 20195 l Też to stwierdził Pingwin, nowy silnik, od ch.uja problemów, zanim to ogarną to pewnie im zejdzie, ale zawsze to Treyarch będzie mniej w czarnej dupie, bo coś Infinity Ward połata.
Opublikowano 13 listopada 20195 l Zastanawiam się nad zakupem, stąd mam dwa pytania, mianowicie: - czy są osobne playlisty/filtry, żeby nie parowało w multi z graczami używającymi klawiatury i myszy na konsolach? To ze crossplay z PC można wyłączyć to wiem ale podobno sporo osób uzywa kmb na ps4, - czy gra obsługuje dowolna klawe/mysz na ps4 ? W razie czego aby wyrównać szanse
Opublikowano 14 listopada 20195 l 16 godzin temu, Intotherain napisał: Zastanawiam się nad zakupem, stąd mam dwa pytania, mianowicie: - czy są osobne playlisty/filtry, żeby nie parowało w multi z graczami używającymi klawiatury i myszy na konsolach? To ze crossplay z PC można wyłączyć to wiem ale podobno sporo osób uzywa kmb na ps4, - czy gra obsługuje dowolna klawe/mysz na ps4 ? W razie czego aby wyrównać szanse jeżeli grasz na K/M niezależnie na jakim sprzęcie, to wrzuca się do matchmakingu tylko z takimi ludźmi którzy też używają gryzoni
Opublikowano 15 listopada 20195 l Ostatnia aktualizacja podobno miała naprawić błąd „262146” a dziś od rana cały czas mi wyskakuje przy wyszukiwaniu meczu. Ktoś ma/mial podobnie?
Opublikowano 15 listopada 20195 l Ja też, ale dziś mialem. Już parę osób też znalazłem z tym samym problemem, więc spoko.
Opublikowano 15 listopada 20195 l Ja mam zawiechy na serwerach od wczoraj. Przeciwnicy zamiast biegać co jakiś czas zaliczają przeskoki, a SBMM nie ułatwia w kontakcie z wiewiórkami
Opublikowano 15 listopada 20195 l Kurczę gram od dwóch dni ( jest to mój pierwszy cod od czasów mw2) i gunplay jest świetny. Jedyne co boli to ilość pierdół na ekranie w normalnej grze, nie da sie wyłączyć licznika punktów żeby nie zalewały ekranu? Realism pod tym względem jest świetny bo ttk z normala( prócz headshotow) ale tylko jeden tryb oby dodali coś w przyszłości, hc mimo ograniczonego huda ma zbyt szyki ttk ( takie odnoszę wrazenie, może kwestia przyzwyczajenia) i zdaje mi się ze brakuje jakby złotego środka w tym wszystkim.
Opublikowano 16 listopada 20195 l Rozumiem, że jak wybierze się te dodatkowe zielone trzy perki specjalisty to traci się nagrody za serie zabójstw, np BSP, pocisk kierowany i heli?
Opublikowano 16 listopada 20195 l Rozumiem, że jak wybierze się te dodatkowe zielone trzy perki specjalisty to traci się nagrody za serie zabójstw, np BSP, pocisk kierowany i heli?Niestety tak, ale i tak gram na tych specjalisty.