Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dobry kot z tego szefa.

Efektowana walka.

Ja do tej gierki nie podchodze nawet, przeraza mnie moze nie sam poziom trudnosci ale to jak ten tytul jest zlozony, bogaty w trudne do ogarniecia samemu sekrety, mechaniki etc.

Juz przy DSIII siedzialem czesto z nosem w poradnikach internetowych, tutaj nie dalbym rady.

Ogladam za to kazdy ep tego let’s play RKG i jestem pod wrazeniem zawsze, ten co gra to wiecznie jakies dziwne akcesoria uzywa jednego dosc poteznego bossa ubil w zasadzie taka zlota trabka co strzela magicznym „powietrzem”

• Odpowiedzi 7,7 tys.
  • Wyświetleń 573 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r