Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dobry kot z tego szefa.

Efektowana walka.

Ja do tej gierki nie podchodze nawet, przeraza mnie moze nie sam poziom trudnosci ale to jak ten tytul jest zlozony, bogaty w trudne do ogarniecia samemu sekrety, mechaniki etc.

Juz przy DSIII siedzialem czesto z nosem w poradnikach internetowych, tutaj nie dalbym rady.

Ogladam za to kazdy ep tego let’s play RKG i jestem pod wrazeniem zawsze, ten co gra to wiecznie jakies dziwne akcesoria uzywa jednego dosc poteznego bossa ubil w zasadzie taka zlota trabka co strzela magicznym „powietrzem”

• Odpowiedzi 7,7 tys.
  • Wyświetleń 585,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

W końcu się zabrałem za tę grę i póki co ten open world niezbyt mi pasuje. Nie wiem czy w końcu bardziej kliknie, zobaczymy, ale chyba wolałem taka formule jak była w bloodborne. Dodatkowo, ostatnia gra From w jaką grałem to Sekiro i to chyba też nie pomaga, bo przez to w Eldenie wszystko mi się wydaje za wolne.

Gra nadal jest bardzo fajna, ale no chciałbym żeby ich następna produkcja poszła bardziej w kierunku Bloodborne albo Sekiro. Taki szybszy gameplay zdecydowanie bardziej mi pasuje.

Opublikowano

Elden nabiera rumieńców, kiedy robi się questy. Niektóre z nich ciągną się prawie przez całą grę. Mnie też otwarty świat średnio leży w ER ale jak robiłem platynę i wiązałem się za wszystkie wątki to grało się bardzo przyjemnie. Błąkanie się bez celu po pustych otwartych przestrzeniach bardzo szybko nudzi.

Opublikowano

Gra wiele zyskuje w kolejnych runach jak się wie co gdzie można się skupić na buildzie i zamkniętych lokacjach a te generalnie jak to u nich są bardzo dobre.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Muszę w końcu spróbować tego Eldenka choć nie wiem czy rozgrywka w open worldzie mi siądzie na wzór Dark Souls, ale kumpel kupił sobie więc pożyczę żeby zobaczyć czy zaskoczy.