Opublikowano 13 września 20222 l Dla tej gry trzymam Switcha, ale jezus maria Żeby taka gra ograniczana była trupim sprzętem...
Opublikowano 13 września 20222 l 2 minuty temu, Rozi napisał: Dla tej gry trzymam Switcha, ale jezus maria Żeby taka gra ograniczana była trupim sprzętem... O kurwa gdyby taka Zelda wyszła na PlayStation bądź Xboxa w 4k60 z HDR to by była 11/10.
Opublikowano 13 września 20222 l nie mogę się doczekać tego maja. Jedyna gra poza rimejkiem re4 na którą naprawdę czekam
Opublikowano 13 września 20222 l Zdążę Xeno 1 skończyć, ale 3jeczka poczeka. Switch to jednak mój handheld i gram głównie w delegacjach :). Day1 na pewno :). Z drugiej strony premiera pewnie się lekko przesunie, wątpię w ten maj
Opublikowano 13 września 20222 l Nie wierze, dostawę będę miał w swoje urodziny Nikt mnie tak nigdy nie uhonorował jak Pan Nintendo :((((
Opublikowano 13 września 20222 l Tears of the Kingdom. Kto im wymyśla te tytuły. Dzień dobry panie Czezky, dzień dobry, co dla pana, Tears of the Kingdom.
Opublikowano 14 września 20222 l mysle po prostu, ze przez ten czas opanowali silnik i switcha na tyle, ze gra bedzie podobna do zeldy ale zachowujac normalną rozdzielczosc i plyną rozgrywke
Opublikowano 15 września 20222 l Monolith im przecież miało pomagać, więc nie boję się raczej o performance. Tym bardziej, że mieli czas, skoro XC3 już dawno skończone.
Opublikowano 15 września 20222 l Przecież botw elegancko chodził. Jedyne spadki jakie miałem to te w lesie koroków
Opublikowano 15 września 20222 l Muszę sam przed dwójką sobie jeszcze odświeżyć trochę tej duszy z pudełka. DLC do dzisiaj nietknięte. Serio mam nadzieję, że te słabe trailery, które wrzucają będą przyćmione hajpikiem na premierę i efektem końcowym.
Opublikowano 15 września 20222 l 18 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Muszę sam przed dwójką sobie jeszcze odświeżyć trochę tej duszy z pudełka. DLC do dzisiaj nietknięte. Serio mam nadzieję, że te słabe trailery, które wrzucają będą przyćmione hajpikiem na premierę i efektem końcowym. Przed finałowym trailerem Breath of The Wild też ludzie byli sceptyczni, a jak ten wskoczył to się ludzie rzucili na preordery, więc póki co bez paniki
Opublikowano 15 września 20222 l 27 minut temu, 20inchDT napisał: duzo fabuly w jedynce czy mozna youtubować? jakiek fabuly? xD
Opublikowano 15 września 20222 l 31 minut temu, 20inchDT napisał: duzo fabuly w jedynce czy mozna youtubować? Tyle co nic
Opublikowano 15 września 20222 l 36 minut temu, 20inchDT napisał: duzo fabuly w jedynce czy mozna youtubować? Budzisz się z wieloletniego snu, bo wcześniej Zelda Spoiler niechcący cię zabiła , chroniąc królestwo przed Ganonem i idziesz do zamku naklepać Ganonowi. Dałem w spoiler bo dzisiaj nie wiadomo jacy ci ludzie na forum delikatni są.
Opublikowano 15 września 20222 l 45 minut temu, 20inchDT napisał: duzo fabuly w jedynce czy mozna youtubować? jutubowac zelde xD to jest gra kolego, fabula nie ma tutaj znaczenia a jak juz przy tym jestem to czaicie tych ludzi, ktorzy narzekali na slaba fabule i robili z tego jakas powazna wade? Fabule w zeldzie, czaicie?