Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Medium nie bedzie tytułem startowym, ma wyjść trochę później

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
4 minutes ago, Daddy said:

Chyba Medium ale to bloober team.

Akurat na Medium czekam z wywieszonym jęzorem. Kocham Horrory, lubię gry Bloobera (poza Basement Crawl oczywiście :pawel:) i muzykę Yamaoki. Nie jestem jednak pewien, że wyjdzie na premierę. 

Opublikowano

Konsola na premierę ma sens tylko jeśli mamy zaległości z mijającej generacji. Gdybym miał łoniaka i ograł na nim wszystko co było, to nowego Xa bym brał minimum z 1.5 roku po premierze. 

Z plejstejszonem podobna sytuacja. 

Opublikowano

Nie zgadzam się, branie konsoli na premierę to super sprawa, te ciareczki, odpakowanie, podłączanie :fsg: No i nie jest tak ze nie będzie w co grać na premierę, ja tam pare gier mam na oku 

Opublikowano

Kwestia tego co komu pasuje, ja mam wszytko ograne no koxie i sexiak wlatuje 10tego.

Szybkie loadingi, takie gry jak cyberpunk, ac valhalla, gears tactics, re7, medium, ascent ogram sobie w najlepszej jakości no i w 2021 zaczną wychodzić gry które nie wyjdą na XO. 

Opublikowano
3 minuty temu, Michał102 napisał:

Konsola na premierę ma sens tylko jeśli mamy zaległości z mijającej generacji. Gdybym miał łoniaka i ograł na nim wszystko co było, to nowego Xa bym brał minimum z 1.5 roku po premierze. 

Z plejstejszonem podobna sytuacja. 

Akurat przy tym przeskoku to opłaca się nawet pomimo tego, że póki co jesteśmy skazani na cross-geny. Bo teraz oprócz ładniejszej grafiki, dostajemy skrócone czasy ładowania dzięki ssd. Dodatkowo w przypadku wielu gier dostajemy zwiększoną ilość klatek, czasami nawet do 120fps. Już pomijam jakieś ficzery typu dolby vision czy tam usprawnienia w audio (3d). Jak dla mnie, jak nigdy wcześniej, opłaca się wejść w nową generację od dnia premiery :lapka:

Opublikowano

Zgadzam się, dlatego też biorę XSX na premierę. Gdyby starsze gry nie dostały tych wszystkich boostów, to zamiast next gena wolałbym kupić XO za czapkę gruszek i ograć zaległości 

Opublikowano

A teraz ile z nas ma odbiornik który jest w stanie garnąć 4K/120Hz, bo podejrzewam ze nie wiele?. Prędzej już mamy odbiorniki z dolby vision, tudzież lepszym lub gorszym HDRem. 

Koszty rosną jak chce się poczuć moc next gena to zmiana na odpowiedni TV wchodzi w grę a takie nie są tanie....

Opublikowano

Ciągle lepiej ograć cyberpunka w najlepszej możliwej konsolowej jakości, zamiast oczekiwać po cdpr (którym do mistrzów optymalizacji dalekooo) że przyłożą się do opty 

Opublikowano
14 minut temu, Kaczi napisał:

A teraz ile z nas ma odbiornik który jest w stanie garnąć 4K/120Hz, bo podejrzewam ze nie wiele?. Prędzej już mamy odbiorniki z dolby vision, tudzież lepszym lub gorszym HDRem. 

Koszty rosną jak chce się poczuć moc next gena to zmiana na odpowiedni TV wchodzi w grę a takie nie są tanie....

No nie są, ale był na to czas. 

Przecież to nie jest tak, że dopiero z datą premiery konsol dowiedzieliśmy się o tym, że stary TV Full HD może już nie styknąć. 

Kto bierze next gena ten już raczej się na to przygotował zawczasu. 

Opublikowano

Dokładnie, a ktoś kto ma w miarę dobry TV może spokojnie poczekać z 2 lata na zmianę i kupić w momencie jak generacja rozkręci się na dobre 

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

Zielone gatki (czy jak to się tam nazywało) wracają ?

W szoku jestem, że jeszcze o tym pamiętasz... 

Opublikowano
6 minut temu, MatekDM napisał:

Takich rzeczy się nie zapomina, jak i pożyczonego sprzętu w zakupach growych ;)

Opublikowano
7 minut temu, MatekDM napisał:

Plis, zrób reupload. Blagam.

Opublikowano

Płynne menusy, nareszcie. :potter: Jeszcze tylko kultura pracy.

Opublikowano

60 klatek w GTA IV? :notbad: Chyba jakiegoś boosta dostana te gierki z 360 na nowej generacji.

Opublikowano
5 minut temu, bluber napisał:

20200928_140643.jpg

:banderas:

I najlepsze, że to są czasy z gier odpalonych w ramach BC, więc będzie jeszcze lepiej jak dostaną next-genowego patcha :fsg:

Opublikowano

60 w FFXV i Sekiro :fsg: Gry z odblokowanym klatkażem zyskają niemiłosiernie na nowym sprzęcie.

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

60 klatek w GTA IV? :notbad: Chyba jakiegoś boosta dostana te gierki z 360 na nowej generacji.

Dostaną też wsparcie dla HDR (realizowanego programowo w jakiś sposób) i upscalling rozdziałki z tego co czytałem.

Opublikowano
7 minut temu, MYSZa7 napisał:

No gra miała odblokowany framerate i na XOX latało w od 30 do 50 fps xd 

Edytowane przez bluber

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

No gra miała odblokowany framerate i na XOX latało w 50-60 fps

Chyba trochę średnio, bo głównie cut-scenki latały w takich przedziałach, ale może jakiś patch był.

Edytowane przez MYSZa7