Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Oczko mu się oślepiło. Temu misiu

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
20 minut temu, ASX napisał:

Marzy mi się taka gra z Mandalarioninem w stylu wiedźmina czyli rpg w otwartym świecie, latanie z planety na planetę, przyjmowanie zleceń itd. 

A czy ubisoft nie robi takiej gry? 

Jeszcze będziesz żygał od zleceń i znaczników na mapie w stylu ubi. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Nowe IP > jakakolwiek gra na filmowej licencji

Tyle tych Star Warsów Disney produkuje, że nie trzeba mi ich dodatkowo. Ot, dobra gierka raz na 3-4 lata w zupełności by wystarczyło. 

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, lpcl napisał:

A czy ubisoft nie robi takiej gry? 

Nie wiem, oby

Po prostu zagrałbym w taką grę, a kto ją zrobi jest dla mnie drugorzędne, czy będzie to Xbox, $ony czy Ubisoft, bez znaczenia

Opublikowano

Ale większość woli grać bezpiecznie stąd kolejne części znanych serii czy te Star Warsy, spidermany i inne znane marki. 

1 minutę temu, ASX napisał:

Nie wiem, oby

Po prostu zagrałbym w taką grę, a kto ją zrobi jest dla mnie drugorzędne, czy będzie to Xbox, $ony czy Ubisoft, bez znaczenia

Takie latanie po mapce z mieczem świetlnym to zawsze jakaś odmiana od tych klimatów z assasyna.

Dla mnie dobra byłaby też gra w stylu starego jedi acedemy w nowoczesnej oprawie. 

Opublikowano
8 minut temu, creatinfreak napisał:

Ale coalition robiące mandaloriana? No kurde to mogłoby się udać. 

Po ograniu outsiders żałuję, że coallition nie poszło tą drogą tj. spin-off na innej planecie, z nowymi potworami i jakimiś mocami. Tylko może bez tego lootu. Trochę wyeksploatowane już te locusty i po zamknięciu kolejnej trylogii co im tam zostanie? Wnuki marcusa i dziadek popierdzielający na wózku z lancerem? 

Opublikowano
  • Autor

Ciekawostka:

W oryginalnych planach kiedy jeszcze Epic Games zajmował się Gearsami, nową trylogia miała mieć akcje na księżycu Sery

Opublikowano

No Gearsy to są już mocno na wypaleniu i niech to skończą na 6. Ogólnie to mogli tą serię zostawić na 3 i by było cymesik. To samo z klepanymi na siłe sequelami Halo, które no dupqi nie urywają i 3 + reach i odst by styknęła, a potem ewentualnie jakis standalone multik.

Prawda taka, że poza wyścigami MS potrzebuje nowych mocnych marek, bo ze świętej trójcy zielonego królestwa to tylko forza dalej daje rade i obie jej wersje wciągają dupą konkurencję(no są lepsze symulatory na pc, ale gra w nie z 5 nerdow na calym swiecie co maja drozszy zabawkowy fotel niz moj caly setup xd)

Opublikowano
38 minut temu, lpcl napisał:

Po ograniu outsiders żałuję, że coallition nie poszło tą drogą tj. spin-off na innej planecie, z nowymi potworami i jakimiś mocami. Tylko może bez tego lootu. Trochę wyeksploatowane już te locusty i po zamknięciu kolejnej trylogii co im tam zostanie? Wnuki marcusa i dziadek popierdzielający na wózku z lancerem? 

Ja bym zostawił Locusty a wywalil ludzi. 

Opublikowano
7 minut temu, Soban napisał:

No Gearsy to są już mocno na wypaleniu i niech to skończą na 6. Ogólnie to mogli tą serię zostawić na 3 i by było cymesik. To samo z klepanymi na siłe sequelami Halo, które no dupqi nie urywają i 3 + reach i odst by styknęła, a potem ewentualnie jakis standalone multik.

Prawda taka, że poza wyścigami MS potrzebuje nowych mocnych marek, bo ze świętej trójcy zielonego królestwa to tylko forza dalej daje rade i obie jej wersje wciągają dupą konkurencję(no są lepsze symulatory na pc, ale gra w nie z 5 nerdow na calym swiecie co maja drozszy zabawkowy fotel niz moj caly setup xd)

Zgadzam się w pełni. Gearsy należą do tego specyficznego gatunku gry który naprawdę do zaorania jest po 3, maksymalnie 4 grach. Ew. mogą też dywersyfikować jak w przypadku Halo Wars i Gears Tactics, bo sprawia to od razu, że gra nabiera świeżości. Tylko, że jednak wolałbym podejście taktyczne niż strategiczne. :lapka: 

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Zgadzam się - jakby na rynku nie brakowało cinematiców od znaczka do znaczka.

No akurat w portfolio XBOXa brakuje, a taki tytuł w uniwersum SW i westernowych klimatach Mandaloriana to byłby strzał w dziesiątkę - od zawsze mi się coś takiego marzyło.
Tak jak marzyło mi się The Last of Us/TWD w otwartym świecie i to dostałem w postaci Days Gone, albo chciałem "Assassina w Japonii" i dostałem Ghost of Tsushima - nie każda gra "ze znacznikami na mapie" to od razu UBIszajs, bo równie dobrze można by Forzę Horizon pod to podciągnąć :reggie:

Opublikowano

Można, oczywiście że tak. Mnie jednak w Forzy to przekonuje, a do open-worldów jakoś nie mogę się zebrać. O wiele bardziej przemawiają do mnie ograniczone lokacje hubowe jak te w Control czy GoW - gra nabiera przez to dynamiki i nie rozprasza mnie mrowiem nieciekawych zadań pobocznych. 

a ten otwarty świat w G5 to już w ogóle najgorszy rodzaj, bo duży i pusty, a najlepsze wrażenie wciąż robiły zamknięte lokacje :olo:  

Opublikowano

W sumie to dziwię, się, że ms nie kupił people can fly. Imo pokazali w outriders, że lepiej rozumieją klimat gearsów niż coalition. 

Opublikowano
  • Autor

Moim zdaniem Outriders nie ma startu do Gearsow. To zupełnie inna liga

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Moim zdaniem Outriders nie ma startu do Gearsow. To zupełnie inna liga

Fun ze strzelania, przeciwnicy, bronie, skille, ciężki klimat beznadziejności jak w Gears 1 i 2, story. Dla mnie te elementy są lepsze niż w ostatnich gears. Na plus gears zostaje grafa i marcus z colem. 

Opublikowano

Zupełnie inna liga i zupełnie inna gra. To, że postacie są lekko pudzianowate i kryjesz się za murkiem nie robi z outsiders gearsów. Ściągnęli coś z jugmenta, ale i tak gra się w to zupełnie inaczej.

1 minutę temu, wojtas011 napisał:

Proszę mi nie orac gearsow, skończyłem dzisiaj dlc i bawiłem się wybornie.

Dlc to stare dobre gearsy. Szybko, mocno, intensywnie :wub:

Opublikowano
21 minut temu, lpcl napisał:

W sumie to dziwię, się, że ms nie kupił people can fly. Imo pokazali w outriders, że lepiej rozumieją klimat gearsów niż coalition. 

No PCF już raz pokazało jak czuje Gearsy i wyszło Judgment, więc, yyych, może lepiej nie.

Opublikowano

Judgment? Lepsze niż 4 i 5.