Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano
33 minuty temu, standby napisał:

normalny, nie moge rozstrzelac tego robala u garradorow bo co chwile jakis chuj mnie korbaczem albo innym sprzetem pierdolnie

jak zaczniesz strzelać po nogach mięsu armatniemu to garradorzy wbiją tam na pełnej rozpierdalajac wszystkich w pokoju

po chwili będziesz sam na sam z tą dwójką i wówczas wystarczy kucając zakradać się do nich i albo nóż albo shotgun w narośl

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 234,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano
32 minuty temu, Mani napisał:

Macie jakiś patent na strzelnicę? Ostatni aczik mi za nią został. Mówię o nieszczęsnym 4-1 w górę. 

pograć i się nauczyć co i jak się pojawia, kiedy zamieniać brońki.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Sami garradorzy czy wrogowie przysparzają ci trudności? No i na jakim poziomie, bo to też pewnie diametralnie zmienia postać rzeczy.

46 minut temu, standby napisał:

normalny, nie moge rozstrzelac tego robala u garradorow bo co chwile jakis chuj mnie korbaczem albo innym sprzetem pierdolnie

No ale nie róbmy siary, bo na Normalu to takie sytuacje się nożem rozwiązuje :reggie:
Co prawda parę podejść tam miałem, ale ja od razu na Hardcore leciałem i wydawało mi się, ze te yebane mnichy się tam w nieskończoność wysypują.

Opublikowano

na normalu normalnie biegaja i napierdzielaja koniec koncow po kilku minutach robia mi gangbang

Opublikowano
43 minutes ago, standby said:

Ale rzucic te heavy granades jak wyjdzie im ten robal z plecow czy na sucho?

Wystarczy na sucho

Opublikowano

Czy ja wiem czy downgorad?

Spoiler

Del Lago taki sam, pomijając brak QTE oczywiście co jest minusem.

El Gigante taki sam, ale z gorszym wejściem.

Mendez prawie taki sam.

Verdugo taki sam.

Dwa El Gigante tu w sumie lepiej.

Salazar lepszy ogólnie bym powiedział i trudniejszy.

Krauser taki sam, tylko zamiast QTE jest normalna walka. Obie wersje mi pasują, ale OG lepiej robił starcie na noże.

Sadler taki sam, z naciskiem na Remake.

Chyba nic nie pominąłem, więc jedyna przewaga OG to to co zostało wycięte.

Opublikowano

To wygląda tak zajebiście że chciałbym mieć te google tylko dla tego :wujaszek: ale vr bez możliwości oglądania gołych bab po graniu? c'mon :mevek:

Opublikowano

Ciekawe jak będzie backflip w VR wyglądał :kaz: Bo jak będzie użytkownik po backflipie w VR wyglądał to wiemy

Spoiler

1480712905-giphy-96.gif?crop=0.755555555

Opublikowano

ja pierdole, pomimo braku zaskoczenia, zesrałem się w majtki przy regeneratorze 

Opublikowano

No bo jest lepszy niż w og. To że teraz u większości zrobił mniejsze wrażenie to powód jebanej starości +20 lat na karku. W remaku nie da się go tak łatwo zajebac strzelając byle gdzie, byle dużo jak w og no i ma większą ilość pojebanych ruchów + kolczasty skurwiel.

Opublikowano
W dniu 29.05.2023 o 13:28, Mani napisał:

Nożem go jeżeli nie macie snajpy z termo.

W dniu 29.05.2023 o 09:48, XM. napisał:

No bo jest lepszy niż w og. To że teraz u większości zrobił mniejsze wrażenie to powód jebanej starości +20 lat na karku. W remaku nie da się go tak łatwo zajebac strzelając byle gdzie, byle dużo jak w og no i ma większą ilość pojebanych ruchów + kolczasty skurwiel.

Nie na darmo dali dodatkowe przejscie "tylko z nozem" gdzie bez skanera walimy na oslep. No i jest zabawa w labolatorium z wyliczaniem od ktorego tu zaczac. Prawdopodobirnstwo to 25% :spicy:

Opublikowano

Uwaga. Ukryte, alternatywne zakończenie gry:

Spoiler

Edytowane przez Josh