Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kena: Bridge of Spirits

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie też bym pewnie wziął. Dziwne, że aż taka różnica w cenie jest.

• Odpowiedzi 945
  • Wyświetleń 98,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Strzeliłem sobie sesję 5,5h i koledzy forumowicze: kto ma możliwość i nie kupi tej gry ten powinien przemyśleć swoje życiowe decyzje i priorytety, a potem je zmienić i jednak zaopatrzyć się w Kenę. Ta

• Skończone wczoraj na Normalu  Cóż to była za cudowna przygoda  Debiutancki tytuł małego, niedoświadczonego ember lab, okazał się jednym z najmocniejszych kandydatów do Gry Roku 2021. Przed premi

• Z tym niekupowaniem gry bo nie ma odpowiedniego jezyka jest jak ze spotkaniem fajnej dziewczyny na wakacjach nad morzem.    Ot siedzisz sobie w hawajskiej knajpce, sączysz drinka przez słomk

Opublikowano

Sony z MS biorą 30% chyba od sprzedanej kopii, epic z gogiem ma najmniejsza marzę w giereczkowie coś w granicach 10% z tego co kojarzę

Opublikowano

No to nieźle myślałem ,że na konsolach i steam jest 20% a epic ma 12% ale nie wiem skąd takie moje przekonanie. Z tym gogiem to mnie zaskoczyłeś, nie wiedziałem ,że mają tak niskie prowizje. 

30% od każdej sprzedanej gry, kosmiczna marża. Pewnie jak gra przekracza jakieś progi sprzedażowe to zmniejszają prowizję. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

EDIT Nie po to kupiłem konsole z napędem* żeby bulic 169 za cyfre....
Poczekam na płytę albo aż w plusie dadzą.
Szkoda, bo gierka w moich klimatach.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No jak kupiłeś konsole z dyskiem to właśnie dla cyfrowych wersji chyba nie? :philosoraptor:

Chyba że, chodzi ci o..... a nie czekaj na pewno nie chodzi ci o napęd, co?

W sumie to można poczekać, aż skidrow cracka zrobi i ograć na lapku z biedry.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pięknie to wygląda, szkoda tylko, że jeszcze pięć miesięcy czekania.

Opublikowano

ale fajnie wygląda ta odnowa świata 

kojarzy mi się z okami albo prince od persia, ale tutaj to leci w czasie rozgrywki, a nie tylko na filmiku

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Gra jeszcze nie została wydana, a twórcy pracują już nad kolejnym tytułem na PS5. Chyba tym razem gra ominie PS4, bo developer chce wykorzystać znacznie bardziej możliwości SSD.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W piątek jakiś większy pokaz z gry ma być.

Opublikowano

Kilka nowych ujęć tylko, brak jakiegoś dłuższego kawałka.

Opublikowano

Tutaj więcej nowego gameplayu.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Jak dla mnie mega! Jeśli będzie wszystko to o czym mówili to nie mogę się doczekać! Jednak jest jakieś 5% mnie, które cicho podpowiada żeby te wszystkie opowieści i zachwyty wziąć na dystans. Czekam zatem z nadzieją :)

Opublikowano
11 godzin temu, Patricko napisał:

To takie trochę bajkowe soulsy?

Nie, to trochę bajkowa Zelda.

Opublikowano

Co tam było, bo już zablokowane. Na Twitterze widziałem, że gra niby na 10-12 godzin więc bardzo spoko, plus chyba ma być w miarę wymagająca.

Opublikowano
53 minuty temu, Figuś napisał:

To ten godzinny gameplay?

Dziś coś takiego widziałem, ale mam nadzieje, że to jakiś wczesny kod, ponieważ to w 20-25 klatkach chodziło. Po sesji w płynnego Ratcheta ciężko wszedł ten gameplay :/

Co fajne tam było to eksploracja i nieoczywisty sposób dotarcia dalej (szukanie drogi i wspinaczka).

Opublikowano

Ja mam nadzieję ze zmieni się animacja skoku, podnoszenie zgiętych nóg w górę przy wskakiwaniu 20 cm wyżej wygląda źle.

Opublikowano

No animacja ma korzenie w gierkach z PS2 są tego minusy, ale ma też to jakiś taki urok:ragus: