Opublikowano 18 grudnia 20222 l Szpaku juz sie pozegnal ale chyba w studio Giki nie posprzatal kieliszkow wiec robi dogrywke.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l „To nie jest tango, to nie jest taniec, to jest tango zwyciestwa Argentyny” Nie taki znow klasyczny Darek, ale jak zwykle przekretas slowny musial byc.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Kibice na trybunach jacyś tacy przygaszeni, chyba przypomnieli sobie o zaciągniętych chwilówkach.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 8 minut temu, Szermac napisał: Dobrze, że po 15 minutach zmieniłem na angielski bo myślałem, że mnie skręci od tych pierdół Szpakowych Nic z tego nie zrozumiałeś. Trochę szacunku dla legendy dziennikarstwa sportowego. Edytowane 18 grudnia 20222 l przez [InSaNe]
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Marciniak top. Dzisiaj finał mistrzostw świata a za miesiąc mecze ekstraklasy.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Teraz, Czoperrr napisał: Marciniak top. Dzisiaj finał mistrzostw świata a za miesiąc mecze ekstraklasy. Te mecze?
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Marciniak top. Dzisiaj finał mistrzostw świata a za miesiąc mecze ekstraklasy. Ale w maju finał Ligi Mistrzów
Opublikowano 18 grudnia 20222 l No ale nie ma co krecic beki bo Marciniak swietnie spisal. Powinien dostac zloty gwizdek. Zobaczcie jaki wczoraj pizduś sędziowal co mu prawie marokanczycy wpierdol spuscili w trakcie meczu
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 8 minutes ago, Tokar said: Kibice na trybunach jacyś tacy przygaszeni, chyba przypomnieli sobie o zaciągniętych chwilówkach. Albo skumali się, ze samolor byl w jedna stronę
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 3 minuty temu, Moldar napisał: Przez dogrywkę. w dogrywce jest jedna dodatkowa, oni zrobili dwie
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Co by nie gadać, ale ta sytuacja, jak Thuram szukał kontaktu z nogami przeciwnika w polu karnym i reakcja Marciniaka, to TOPCHAD DECYZJA pod ciśnieniem.