Opublikowano czwartek o 13:331 dzień 10 minutes ago, jimmy said:Cyfrowcy z abonamenciarzami się przegadują kto jest bardziej wydymany Nie wiem kto tu kogo wydymał, ale raczej ja wydymałem i okradłem biednych wydawców ogrywając tyle gier za 70zł.Załadowałem w maju za 70 zł w promocji z Żabki dostałem w sumie 3 miesiące. W tym czasie skończyłem Doom Dark Ages, South of Midnight, CoD Modern Warfare 2, Mullet Madjack, Ninja Gaiden II Black, THPS 3+4, jestem w trakcie ogrywania RoboCopa i Clair Obscure. Masakra, straszna bieda w tym passie a PS5 czeka na włączenie od kwietnia
Opublikowano czwartek o 15:081 dzień 19 godzin temu, Faka napisał(a):No to podaj powód tej zjebanej obsuwy, bo innego chujostwa nie widzę, jaka tam musi być mega chujnia u nich.Nikt powodu nie ma, bo póki co oficjalnie nie ma żadnej obsuwy na 2027.