Opublikowano 24 lipca 202524 lip 10 minutes ago, jimmy said:Cyfrowcy z abonamenciarzami się przegadują kto jest bardziej wydymany Nie wiem kto tu kogo wydymał, ale raczej ja wydymałem i okradłem biednych wydawców ogrywając tyle gier za 70zł.Załadowałem w maju za 70 zł w promocji z Żabki dostałem w sumie 3 miesiące. W tym czasie skończyłem Doom Dark Ages, South of Midnight, CoD Modern Warfare 2, Mullet Madjack, Ninja Gaiden II Black, THPS 3+4, jestem w trakcie ogrywania RoboCopa i Clair Obscure. Masakra, straszna bieda w tym passie a PS5 czeka na włączenie od kwietnia
Opublikowano 24 lipca 202524 lip 19 godzin temu, Faka napisał(a):No to podaj powód tej zjebanej obsuwy, bo innego chujostwa nie widzę, jaka tam musi być mega chujnia u nich.Nikt powodu nie ma, bo póki co oficjalnie nie ma żadnej obsuwy na 2027.
Opublikowano 10 stycznia10 sty Andy Robinson (VGC): Fable releasing on PS5 on day one, port in development for a long time. Forza Horizon 6 port "just wasn't ready"
Opublikowano 10 stycznia10 sty Exclusivy już dawno powinny przestać istnieć ale mimo wszystko, giga beka z microsofta xD
Opublikowano 10 stycznia10 sty Paolo, co z tym Twoim zakładem, że jakoś teraz powinny pojawiać się sonkowe exy na Xboxie????
Opublikowano 10 stycznia10 sty A to ta gra wyjdzie w ogóle? Myślałem że już skasowali :D Gubię się w ruchach MS xD
Opublikowano 11 stycznia11 sty 14 godzin temu, Figaro napisał(a):Andy Robinson (VGC): Fable releasing on PS5 on day one, port in development for a long time. Forza Horizon 6 port "just wasn't ready"Ogra sie w najlepszej możliwej jakości konsolowej na prosiaku i dz-dzieki majkrosofta
Opublikowano 11 stycznia11 sty 28 minut temu, Bielik napisał(a):Ogra sie w najlepszej możliwej jakości konsolowej na prosiaku i dz-dzieki majkrosoftaŻeby to tak zawsze działało ;)
Opublikowano 11 stycznia11 sty 13 godzin temu, Figaro napisał(a):Paolo, co z tym Twoim zakładem, że jakoś teraz powinny pojawiać się sonkowe exy na Xboxie????Paolo cie nie usłyszy, farmi teraz skóry wilka żeby wytworzyć mroczne trzewiki zniszczenia +10dmg na ogry światłości w grze world of warcraft
Opublikowano 12 stycznia12 sty Może będę zdartą płytą grającą w kółko to samo, ale przecież to zero zdziwienia xD Każda gra od MS to nie kwestia "czy będzie na PlayStation" a raczej "czy będzie day one na PlayStation". Jak ktoś jest zdziwiony to musiał spać przez kilka ostatnich lat.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Wygląda to jak Hogwards Legacy menu interface itp nawet graficznie
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Teraz, Banan91PL napisał(a):Wygląda to jak Hogwards Legacy menu interface itp nawet graficznieHah to samo miałem na myśli. No, ale zobaczymy.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ładne to może być fajna gra...zwiastun na kanale PlayStation a myślałem że będzie ex choćby czasowy.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Dobrze to wygląda. Trochę dropi, ale zapowiada się obiecująco. Nie wiem czemu, ale lekki vibe Hogwart Legacy wyczuwam.Dział Multiplatformy wita
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Wygląda na tyle dobrze, że się ogra raczej prędzej niżpóźniej - pewnie sentyment do jedynki robi swoje, ale poczułem się całkiem ukontentowany po tym gameplayu, choć też się jakoś mocno nie nakręcam.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wygląda fajnie, zapowiada się też ciekawie, zobaczymy, jak wyjdzie w praktyce. Właśnie dobrze zauważyliście, że czuć tutaj vibe Hogwarts Legacy
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Zawsze lubiłem Fable, więc trochę się jaram. Dziwnie jednak słuchać o nowym Fable bez bajeczek Piotrusia o rewolucyjnych rozwiązaniach. No i mam wrażenie, że tak pokazywali gierkę żeby za dużo nie było widać. Jak na tyle lat grzebania się i opóźnieniach, to spodziewałem się szerszej prezentacji rozgrywki. Liczyłem też na wcześniejszą premierę, bo na jesieni teoretycznie muszą jeszcze upchać Gearsy i Halo.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Momentami zajebiście, a momentami mieszanka Hogwarts Legacy z AVOWED. Walka wygląda fajnie, eksploracja pewnie też będzie dawała radę, więc oczywiście największe obawy mam o warstwę fabularną i postacie, bo tylko to może zepsuć ogólnie dobre wrażenie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Fabuła to moje największe obawy. Nie ma to jak brak motywacji do grania. Hogwart już pokazał, że piękny magiczny świat to za mało.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Słabo to wygląda zwłaszcza technicznie. Jak nie przełożą na 2027 to będzie sraka.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Widać, że myślą, iż Dziedzictwo Hogwartu to jakaś wyrocznia i wyraźnie skopiowali większość elementów z tej gry, zapominając, że główną rzeczą która zapewniła sukces Hogwartowi była nie jego jakość tylko znane IP, na którym bazowała, według mnie zapowiada się średnio.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Raczej przesuną na 2027. Jest potencjał w tym systemie reputacji i konsekwencji wyborów, ale to pewnie znowu będzie pic na wodę (pozdrawiam Piter Moliniu).