bluber 1 183 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 34 minuty temu, Di napisał: Tak, kurier był u mnie. O 5:52 wydano do doręczenia, ok. 9:20 był u mnie w biurze (miał też kilka innych przesyłek). Ok, dzwoniłem na infolinie do DPD i tez niby dzisiaj mi mają dostarczyć xd Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) 30 minut temu, Krzysztof Tomczak napisał: Ja musialem zrobic hard reset bo nie chcialo pojsc dalej, chyba ze mialem czekac 15min. a, no to tak Mi to myślał ze dwie-trzy minuty Edytowane 10 Listopada 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Akurat jak wróciłem z pracy dostałem wiadomość, że do odbioru. Rozpakowałem, ustawiłem i czekam z podłączeniem aż złapie temperaturę pokojową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 3 godziny temu, LiŚciu napisał: Rano byly na półce w ME. Już nie ma jak coś we wroc. Brałeś w all access, czy normalnie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Teraz, Faka napisał: Brałeś w all access, czy normalnie kupiłeś? All Acces ale miałem preordera. Koleś wziął z polki tez w all acces Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 podłączyłem i ustawiłem już konsolę, nie chce mi się odłączać i spawdzać, ale kabel zasilający jest obustronny, nie ma różnicy jak się go wkłada? Bo trochę ciężko wchodzi i boję się siłą docisnąć, a chyba jeszcze nie wszedł w całości. Chociaż może tak, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 1 hour ago, eX4cT_PL said: Budzik na 6 rano i polowanie po kilku sklepach online gdzie pojawi się w stocku, po 3 godzinach odświeżania stron udało się! Musiałem się tylko przejechać 300km po niego :-) UK i Irlandia to masakra jeśli chodzi o nowa generacje. To gratki takiego udanego polowania. Sam miałem zamówienie złożone w sklepie w Luksemburgu, nic tylko odebrać. Na sklep XSX nie rzucali nawet, wszystkie zarezerwowane, tylko XSS wystawili 3 sztuki plus kilka nowych padów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Teraz, LiŚciu napisał: All Acces ale miałem preordera. Koleś wziął z polki tez w all acces A dostałeś ten e-kod na gp? Czy mówił Ci, że w konsoli jest "przypisane"? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Ja pierdole ta konsola nie wydaje żadnych dźwięków. Ale kurwisko wielkie i ciężkie, widać że zestaw Premium zrobiony z tworzywa jak wahadlowce NASA, a nie polonez. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 I jest! Duże to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Jaki sens był brania tego all access, gdzie wychodzi to ze 3,5tyś, skoro goła konsola + ponad 2 lata GPU wychodzi ok 2,6tyś Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 1 minutę temu, Faka napisał: A dostałeś ten e-kod na gp? Czy mówił Ci, że w konsoli jest "przypisane"? Przypisują do konsoli po numerze seryjnym. Przy pierwszej konfiguracji już jest i pyta czy odpalać gpu teraz czy później. Sprawnie to jest rozwiązane Teraz, Wooyek napisał: Jaki sens był brania tego all access, gdzie wychodzi to ze 3,5tyś, skoro goła konsola + ponad 2 lata GPU wychodzi ok 2,6tyś Policz jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 1 minutę temu, Wooyek napisał: Jaki sens był brania tego all access, gdzie wychodzi to ze 3,5tyś, skoro goła konsola + ponad 2 lata GPU wychodzi ok 2,6tyś Piszesz o cebuli, ktoś może nie mieć tyle siopy na wydanie na raz to sobie będzie płacił 145zł co miesiąc i ma wywalone jajca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Cebula to jest zakładanie co miesiąc nowego konta i grać za 4zł W all access wychodzi to mimo wszystko sporo drożej, nie wiem ile tam jest tej raty, ale jak 145x24miechy to i tak wychodzi prawie 3,5k Można było wziąć gołą konsole w śmiesznych ratach i kupić tylko 2 lata GPU Edytowane 10 Listopada 2020 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Ja mam wywalone na cebule na razie. Zawsze można ja wziąć za 2 lata na kolejne 2-3. Pozatym mogą przecież ja ukrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Gratki dla wszystkich posiadaczy nowego next gena od MS! Podczas lockdownu jechać 300km po konsolę do gier? To dopiero essential travel . Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 1 minutę temu, Wooyek napisał: Cebula to jest zakładanie co miesiąc nowego konta i grać za 4zł W all access wychodzi to mimo wszystko sporo drożej, nie wiem ile tam jest tej raty, ale jak 145x24miechy to i tak wychodzi prawie 3,5k No konsola plus gpu za 50 miesięcznie tez tak na 2 lata wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 6 minut temu, LiŚciu napisał: Przypisują do konsoli po numerze seryjnym. Przy pierwszej konfiguracji już jest i pyta czy odpalać gpu teraz czy później. Sprawnie to jest rozwiązane A to luz, bo szukam tego wszędzie e-kodu do tego gp, bo w ogóle pracownicy w ME, to jacyś niekumaci byli i wielkie oczy, że jakieś yebanie o all access było. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Teraz, Faka napisał: A to luz, bo szukam tego wszędzie e-kodu do tego gp, bo w ogóle pracownicy w ME, to jacyś niekumaci byli i wielkie oczy, że jakieś yebanie o all access było. No to pytanie czy Ci zgłosili Edytowane 10 Listopada 2020 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
DoktorStrange89 2 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Wczoraj kupiłem na szybko w me z assassin creed i dzisiaj odebrałem sprzęt... ta z ms store jak dojdzie w czwartek odsyłam, nie spodziewałem się takiego opóźnienia po producencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Teraz, LiŚciu napisał: No to pytanie czy Ci zgłosili Ja musiałem im tłumaczyć, o co chodzi z tym całym ambarasem, tak jak przy składaniu umowy o kredyt, bo wpierw chcieli mi dać normalny kredy bez tego all access lol. Chyba ze 40 minut się zeszło jak nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 W all access w UK wyszło raptem o 50 funtów drożej niż miałbym kupić konsole osobno i doładować 2 lata GPU. Także mi pasuje taka opcja zwłaszcza że obecnie z finansami u mnie krucho Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Jest i u mnie, kurier wpadł po 14, szybkie rozpakowanie, konsola się spociła w temperaturze pokojowej więc śmignąłem z psem na dłuższy spacer. Teraz już jestem po aktualizacjach systemu i kontrolera. Profilaktycznie odłączyłem od sieci przed zapodaniem płytki z Valhallą. Wygląda że instaluje prawie 42 GB z płytki, zobaczymy jaki update mnie przywita. Konfiguracja samej konsoli z apką z telefonu to bajka, ściąga się update systemu a już swoje konto konfiguruje z androida. Poezja. UI nie przypadło mi do gustu, ale jobał je pies ważne że działa szybko, w porównaniu do tego co miałem w PS4 to pendolino. Kontroler przyjemnie leży w dłoni, jak znajdę gumki na analogi to sprawdzę czy pasują te od pada do PS. Pierwsze odczucia jak najbardziej pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 U mnie konsola się zacięła przy sprawdzaniu pierwszego updatu, odłączyłem ssd zewnetrzny z gierkami z xox i poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Ja zamawiałem od razu jak pojawiły się pre ordery z dostawą do paczkomatu. Każda paczka była z rana jakie zamawiałem w ostatnich miesiącach, , akurat dziś w dalszym ciągu jest w doręczeniu, zawsze pod górkę człowiekowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi