Skocz do zawartości

Prince of Persia: The Sands of Time - nie do końca wyjaśnione czy Remake czy Remaster XD

Featured Replies

• Odpowiedzi 114
  • Wyświetleń 11,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kur.wa.   Not like this.  

• Remake PS2 gry, zeby wyglądała jak PS3 gra, wydana na PS4 zaraz przed premiera PS5.....co tu się dzieje lol   ale co się dziwić kiedy tutaj można zobaczyć jak wykonawcy używają klawiatury po

• wygląda jak ta irańska podróba uncharted co wyszła kilka lat temu, jprd co to gówno

Opublikowano

Czy tylko ja mam wrażenie, jakby to było trochę taki "budżetowy" rimejk?

Oryginał na zawsze w serduszku, ale po tym video z nowej wersji jakoś średnio mam ochotę w to grać.

Opublikowano

TRA GE DIA. Uyebac to i można wracać do trylogi na PS3.

Opublikowano

No ogra się, ale mogło być dużo lepiej. 

Opublikowano

Ja pier jak można było to tak s(pipi)ic?

Opublikowano

Do wora a wór do jeziora. 

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał:

TRA GE DIA. Uyebac to i można wracać do trylogi na PS3.

Do WW wracam wciąż 

Opublikowano

Nie tykam, wolę odświeżyć oryginał na piecu - suwaczek w prawo i jest kozacko. Jak ktoś trzyma jeszcze kolekcję HD na PS3 to też chyba lepiej wyciągnąć konsolę z szafy i ograć to zamiast demaku.

Opublikowano

W ogóle to jaka cena za to coś? Normalnie 60$?

Opublikowano

Gierke zrobili, powiedzą że takie produkcje już nie interesują dzisiejszych graczy i wrócą do swoich ich gierek

Opublikowano

Wstydu nie mają. Tak ogromne studio, a wygląda jak indyk.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kur.wa. :(  Not like this.

qprl7wq8kcm51.png?auto=webp&s=c81dc1c252

Opublikowano

Sram na to. W ogóle po jakiego wała ten napis remake? 

Opublikowano

Przecież to jakieś Ubisoft Pune robi, czego wy się spodziewaliście? 

Opublikowano

W ogóle czemu to się remake nazywa? Przecież to jest ewidentny remaster do tego masakrycznie słabo zdobiony.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
Teraz, Ryo-San napisał:

W ogóle czemu to remake nazywa? Przecież to jest ewidentny remaster do tego masakrycznie słabo zdobiony.

Bo będę dodatkowe levele.

Opublikowano

no ale przecież to serio wygląda gorzej niż oryginał :(

Opublikowano

Te cholerne łamagi z Crapisoftu absolutnie nic już nie potrafią dobrze zrobić. Mogli sypnąć trochę więcej kasy i zrobić to tak jak należy, ale po co, lepiej pieniążki przeznaczyć na kolejne odchody o Asasynach :sapek:

Opublikowano

Nie, dzieki. Czekam na gamepassa :lapka: Z tego co pamietam, to gra była cholernie krótka. 5h?