Opublikowano 10 września 20204 l Czy tylko ja mam wrażenie, jakby to było trochę taki "budżetowy" rimejk? Oryginał na zawsze w serduszku, ale po tym video z nowej wersji jakoś średnio mam ochotę w to grać.
Opublikowano 10 września 20204 l 2 minuty temu, XM. napisał: TRA GE DIA. Uyebac to i można wracać do trylogi na PS3. Do WW wracam wciąż
Opublikowano 10 września 20204 l Nie tykam, wolę odświeżyć oryginał na piecu - suwaczek w prawo i jest kozacko. Jak ktoś trzyma jeszcze kolekcję HD na PS3 to też chyba lepiej wyciągnąć konsolę z szafy i ograć to zamiast demaku.
Opublikowano 10 września 20204 l Gierke zrobili, powiedzą że takie produkcje już nie interesują dzisiejszych graczy i wrócą do swoich ich gierek
Opublikowano 10 września 20204 l Co jest ku? Myślałem, że narzekacie dla samego narzekania, a tu taki potworek.
Opublikowano 10 września 20204 l A ja akurat jestem po herbatce i mnie brzuch ze śmiechu boli, hahaha.
Opublikowano 10 września 20204 l W ogóle czemu to się remake nazywa? Przecież to jest ewidentny remaster do tego masakrycznie słabo zdobiony. Edytowane 10 września 20204 l przez Ryo-San
Opublikowano 10 września 20204 l Teraz, Ryo-San napisał: W ogóle czemu to remake nazywa? Przecież to jest ewidentny remaster do tego masakrycznie słabo zdobiony. Bo będę dodatkowe levele.
Opublikowano 10 września 20204 l Wygląda jak remake ale o dekadę za późno robiony. Wygląda jak coś co pobrałbym w gamepassie.
Opublikowano 10 września 20204 l Te cholerne łamagi z Crapisoftu absolutnie nic już nie potrafią dobrze zrobić. Mogli sypnąć trochę więcej kasy i zrobić to tak jak należy, ale po co, lepiej pieniążki przeznaczyć na kolejne odchody o Asasynach
Opublikowano 10 września 20204 l Nie, dzieki. Czekam na gamepassa Z tego co pamietam, to gra była cholernie krótka. 5h?
Opublikowano 10 września 20204 l @zdrowywariatWW ? Wątpię by mieli na licencje na kawałki dadzą jakieś generic dży dży dży na gitarze nie chce. Edytowane 10 września 20204 l przez Dr.Czekolada