Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Chodziło mi o ten biały pasek zamiast linku czy jakiejkolwiek informacji, bo tak mi się wyświetliło
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. U mnie wyświetla się ok jeżeli to będzie rzeczywiście stream z zapowiedzią to dziwnie, że nawet żadnego info nie dali aby zbudować jakiś hajp.A ok, i wszystko jasne. Klątwa Szermaca.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Mam nadzieję, że okaże się to prawdą, niezależnie czy będzie shadow drop czy tylko zapowiedź. Chętnie sprawdzę, bo nie miałem okazji zagrać w oryginalną trylogię. Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez Luqat
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. No trzeba będzie rzucić grosiwem żeby pochylili się nad Warrior Within
Opublikowano 34 minuty temu34 min @jimmy patrząc na co się z tym tytułem odwala, to możemy tego nie dożyć. O ile wogóle by coś z tego wyszło.