Opublikowano wczoraj o 13:03 1 dzień Ta, oni co tydzień mają zaschedulowany stream xD nie było tematu
Opublikowano wczoraj o 13:04 1 dzień Chodziło mi o ten biały pasek zamiast linku czy jakiejkolwiek informacji, bo tak mi się wyświetliło
Opublikowano wczoraj o 13:04 1 dzień U mnie wyświetla się ok jeżeli to będzie rzeczywiście stream z zapowiedzią to dziwnie, że nawet żadnego info nie dali aby zbudować jakiś hajp.A ok, i wszystko jasne. Klątwa Szermaca.
Opublikowano wczoraj o 13:23 1 dzień Mam nadzieję, że okaże się to prawdą, niezależnie czy będzie shadow drop czy tylko zapowiedź. Chętnie sprawdzę, bo nie miałem okazji zagrać w oryginalną trylogię. Edytowane wczoraj o 13:24 1 dzień przez Luqat
Opublikowano wczoraj o 13:59 1 dzień No trzeba będzie rzucić grosiwem żeby pochylili się nad Warrior Within
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. @jimmy patrząc na co się z tym tytułem odwala, to możemy tego nie dożyć. O ile wogóle by coś z tego wyszło.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeszcze nie wiadomo czy wyjdzie. Ale trylogie PoPa od Ubisoftu + ten z bodajże 2008 beda zawsze pamiętać zacne gierki.