Opublikowano piątek o 13:042 dni Chodziło mi o ten biały pasek zamiast linku czy jakiejkolwiek informacji, bo tak mi się wyświetliło
Opublikowano piątek o 13:042 dni U mnie wyświetla się ok jeżeli to będzie rzeczywiście stream z zapowiedzią to dziwnie, że nawet żadnego info nie dali aby zbudować jakiś hajp.A ok, i wszystko jasne. Klątwa Szermaca.
Opublikowano piątek o 13:232 dni Mam nadzieję, że okaże się to prawdą, niezależnie czy będzie shadow drop czy tylko zapowiedź. Chętnie sprawdzę, bo nie miałem okazji zagrać w oryginalną trylogię. Edytowane piątek o 13:242 dni przez Luqat
Opublikowano piątek o 13:592 dni No trzeba będzie rzucić grosiwem żeby pochylili się nad Warrior Within
Opublikowano wczoraj o 09:47 1 dzień @jimmy patrząc na co się z tym tytułem odwala, to możemy tego nie dożyć. O ile wogóle by coś z tego wyszło.
Opublikowano wczoraj o 13:01 1 dzień Jeszcze nie wiadomo czy wyjdzie. Ale trylogie PoPa od Ubisoftu + ten z bodajże 2008 beda zawsze pamiętać zacne gierki.
Opublikowano wczoraj o 18:43 1 dzień Jezu ten trailer doskonale pokazuje degeneracje giereczkowa na przestrzeni ostatnich dwóch dekad Kiedyś to było? Oj było, było.
Opublikowano wczoraj o 19:49 1 dzień No nie trailer, ale idealny montage najlepszego kawałka tej gry i scenek z tym mistycznym pieprzem generacji, wolności twórczej i napracowanka, ktore już nigdy nie wróci.Musze sobie gdzieś zapisać, że ten popek to jedna s moich gierek żyćka a zawsze o niej zapominam w zestawieniu.
Opublikowano wczoraj o 20:01 1 dzień 11 minut temu, oFi napisał(a):wolności twórczej i napracowanka, ktore już nigdy nie wróci.śmiesznie to czytać, bo to chyba właśnie ubi nakazało tego edgy klimatu, mhroku i godsmacka, żeby sprzedać więcej kopii po tym jak sands of time nie osiągnęło targetów, a akurat taki klimat był na topie
Opublikowano wczoraj o 20:31 1 dzień W "Duszy Wojownika" żeby otrzymać kanonicznie zakończenie trzeba było chyba mieć życie na maksa ulepszone czy jakoś tak. Jezu....grałem w tą grę chyba w 2009 roku. Dom dzisiaj pamiętam ucieczki przed Dahaka Edytowane wczoraj o 20:31 1 dzień przez Dragon13
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 4 godziny temu, Figaro napisał(a):śmiesznie to czytać, bo to chyba właśnie ubi nakazało tego edgy klimatu, mhroku i godsmacka, żeby sprzedać więcej kopii po tym jak sands of time nie osiągnęło targetów, a akurat taki klimat był na topieDokładnie - miało być jak mrocznie i z gołymi dupami, żeby się lepiej sprzedawało - dla mnie był to krok wstecz po cudownie baśniowych Piaskach Czasu.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Yannis Mallat podkreślał, że nikt im tego nie mówił z góry, chcieli po prostu zrobić taką grę. Może ze świadomością, że to "rozszerzy zasięg marki", no ale mówi, że marketing im tego nie mówił. Nie dziwi mnie to jakoś strasznie, trzeba się jakoś wyróżnić, a na ile sposobów można to zrobić, wydając grę zaraz po poprzedniej, rok po roku - ta decyzja zapadła jeszcze przed premierą Sands of Time, gdy już toczyły się prace nad Warrior Within, a więc nie było nic wiadomo o sprzedaży Sands of Time.Jakby wydali trzy bardzo podobne gry singlowe rok po roku, to nie wiem, ile osób by je rozróżniało.Jeszcze Beyond Good&Evil był wydany jakoś tydzień później lol.Dziwne są zawsze te próby Ubi, by wypromować tę serię. Nie wydaje się, by sami w to wierzyli. Ostatnio wyszły dwie dobrze oceniane gry z widokiem z boku, i mimo pozytywnych opinii, jakoś mało się o nich mówiło. Ten temat też nieźle odzwierciedla jakiś kociokwik z tą serią - ludzie serio spodziewają się, że gra po prostu wyjdzie któregoś dnia, jakby w tym było coś normalnego hehe. No bo co, przecież nie mogli zwalić tak kompletnie tak prostej rzeczy jak zrobienie jeszcze raz tej samej gry przez tyle lat, tylko po prostu zrobili ale się nie chwalą, co nie? Ale nie wiem, co to ma im dać marketingowo.