Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Początek, Kronos i tyle, cała reszta gry do wyjebania. Cały motyw Pandory to jak splunięcie w twarz, łysy chuj pierdolony w dupę Stig, obyś kurwo kaktusa wysral 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 233,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sumie standardowo: do tematu w Graczpospolitej nie każdy zagląda, a może kogoś zainteresuje.   God of War: Ragnarok [PS5] Mocno ogólnie, bez Spoilerów, nawet screeny z początku przygo

• U mnie jeszcze więcej

• tak czytam w swoim zeszyciku walenia w chu ja w robocie i widze, ze dawno nie bylo sraczki.   rano za telefon do szefa i lecimy do midgardu.

Opublikowano

Prezentacja z e3, demko no mógł się wryć w pamięć. Ja oprócz walk z bossami niczego z trójki dobrze nie wspominam. Nudne miejscówki, średnie zakończenie, jakaś zjebana pandora no za duży hajp miałem na tę grę

Opublikowano

do Kronosa to było GOTY nad GOTY, po tym pierdolona pandora i jeszcze bardziej osrany backtracking no i ta walka z Zeusem :reggie:

Opublikowano

Kurwa walki z Herkulesem nie pamiętać :/  i imo z

Spoiler

zeusem ala mortal kombat też było spoko

Opublikowano
Spoiler

Herkules był przed Kronosem?

Opublikowano
16 minut temu, MYSZa7 napisał:
  Ukryj zawartość

Herkules był przed Kronosem?

Przed bo rękawice były potrzebne do zalatwienia Kronosa. 

W 3 tylko walki z bossami były dobrze zrobione, no i może idea oddania nadziei ludziom jako pokazanie dobrego oblicza Kratosa, który w gruncie rzeczy miał serce po właściwej stronie. 

Edytowane przez Kafaresko

Opublikowano

Jakiś hajpik już się pojawia. Ciekawe czy przy premierze spadną jeszcze jakieś sztuki tej kolekcjonerki Jotuna, bo Ci pierd*leni skalperzy wszystko wymietli w pół godziny. Ch*je.

Opublikowano

Mhmm, znowu nic ciekawego, a nawet nie miałem jakichś oczekiwań tym razem.

Opublikowano

Tyle czekania a takie skrawki gameplayu dają.

angai313-slicing-bread.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Bigby napisał:

Tyle czekania a takie skrawki gameplayu dają.

angai313-slicing-bread.gif

Pewno nie ma co pokazać :problem:

Opublikowano

Trailer miazga 

Opublikowano

Skoll i Hati :obama:

Thor :obama:

Tyr :obama:

Opublikowano

No końcówka zahajpowała mocno, jest nadzieja, że bolączki poprzedniej części zostaną wyeliminowane.

Opublikowano

No kurde tak śmiałem się, że DLC, a czikibansiora potarmosiło trochę przy tym trailerze, nie powiem :obama:

Opublikowano

adam-sandler-holy-shit.gif

samuel-l-jackson-thats-all-you-had-to-sa

No i to jest konkretny materiał, a nie te pierdy od Game Informera. 

Opublikowano

Jest więcej przeciwników, różnorodne biomy, pierdolony Thor, pierdolony Ragnarok rozpoczniemy (?), nowe ciosy widać, wielkich skurwysynów, ja pierdole, no pierwszy raz się tak gierką hajpuję od dawna :banderas:

Ciekawe kim był dziadzia w drzwiach?