Opublikowano 3 września 20222 l Autor Początek, Kronos i tyle, cała reszta gry do wyjebania. Cały motyw Pandory to jak splunięcie w twarz, łysy chuj pierdolony w dupę Stig, obyś kurwo kaktusa wysral
Opublikowano 3 września 20222 l Prezentacja z e3, demko no mógł się wryć w pamięć. Ja oprócz walk z bossami niczego z trójki dobrze nie wspominam. Nudne miejscówki, średnie zakończenie, jakaś zjebana pandora no za duży hajp miałem na tę grę
Opublikowano 3 września 20222 l do Kronosa to było GOTY nad GOTY, po tym pierdolona pandora i jeszcze bardziej osrany backtracking no i ta walka z Zeusem
Opublikowano 3 września 20222 l Kurwa walki z Herkulesem nie pamiętać i imo z Spoiler zeusem ala mortal kombat też było spoko
Opublikowano 3 września 20222 l 16 minut temu, MYSZa7 napisał: Ukryj zawartość Herkules był przed Kronosem? Przed bo rękawice były potrzebne do zalatwienia Kronosa. W 3 tylko walki z bossami były dobrze zrobione, no i może idea oddania nadziei ludziom jako pokazanie dobrego oblicza Kratosa, który w gruncie rzeczy miał serce po właściwej stronie. Edytowane 3 września 20222 l przez Kafaresko
Opublikowano 5 września 20222 l Jakiś hajpik już się pojawia. Ciekawe czy przy premierze spadną jeszcze jakieś sztuki tej kolekcjonerki Jotuna, bo Ci pierd*leni skalperzy wszystko wymietli w pół godziny. Ch*je.
Opublikowano 6 września 20222 l Mhmm, znowu nic ciekawego, a nawet nie miałem jakichś oczekiwań tym razem.
Opublikowano 6 września 20222 l 1 godzinę temu, Bigby napisał: Tyle czekania a takie skrawki gameplayu dają. Pewno nie ma co pokazać
Opublikowano 13 września 20222 l Niby formuła oklepana, ale ciareczki się pojawiły, szczególnie przy Thorze.
Opublikowano 13 września 20222 l No końcówka zahajpowała mocno, jest nadzieja, że bolączki poprzedniej części zostaną wyeliminowane.
Opublikowano 13 września 20222 l No kurde tak śmiałem się, że DLC, a czikibansiora potarmosiło trochę przy tym trailerze, nie powiem
Opublikowano 13 września 20222 l Jest więcej przeciwników, różnorodne biomy, pierdolony Thor, pierdolony Ragnarok rozpoczniemy (?), nowe ciosy widać, wielkich skurwysynów, ja pierdole, no pierwszy raz się tak gierką hajpuję od dawna Ciekawe kim był dziadzia w drzwiach?