Opublikowano 4 sierpnia4 sie Żeby ta gra mnie zniechęciła za pierwszym przejściem, musiałbym grac na super easy, grać na dubbingu, nie lubić gier, krwi, intryg, mitologii, pięknej grafiki, soczystego gameplayu, wspaniałego designu, i musiałbym być srogo opłacanym przez evil corpo.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Nie no nie przesadzajmy - ja ogólnie uwielbiam Ragnarok i jak ukończyłem to wystawiłem mocne 9/10, ale miałem momenty znużenia jej wielkością i rozwleczeniem.Oczywiście można tu winić małą ilość czasu na granie i to, że tak wielkie produkcje ciągną się u mnie miesiącami, ale jednak.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Nie no nie przesadzajmy, uwielbiam Ragnaroka, ale 9/10 to trochę za dużo.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Jestem obecnie raczej bliżej, niż dalej końca:SpoilerKratos szuka z Atreusem pieska rozdzierającego szczeliny światówi ta gra ma sporo zalet, ale jest faktycznie miejscami rozwleczona i miewa problemy z tempem (praktycznie wszystkie momenty, kiedy gramy Atreusem, jak się po raz pierwszy spotyka z we wuz kingz Angerbodą, to myślałem, że umrę z nudów, tak to się wlecze). Po zrobieniu questa pobocznego z:Spoilerślubnymi pamiątkami Frejiz dodatkowego contentu robię tylko walki, które łatwo znaleźć. Poprzednia gra mi się zdecydowanie bardziej podobała, choć Ragnarok to tytuł po prostu dobry. Więcej się pewnie rozpiszę po ukończeniu.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Ja w God of war z 2018, po 30 h dopiero mam ostrza chaosu. Staram się zbierać co się da, ale jak mam się wracać po zakończeniu gry aby odblokować wszystko, to jakoś mi się nie widzi. Za dużo na(pipi)ali znajdziek itp. Po przejściu 1, Rangarok poczeka, aby się czkawką nie odbiło. W Rangarok, też jest tyle znajdziek itp, jak w 1?
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 1 minutę temu, czeskimaster napisał(a):Ja w God of war z 2018, po 30 h dopiero mam ostrza chaosu. Staram się zbierać co się da, ale jak mam się wracać po zakończeniu gry aby odblokować wszystko, to jakoś mi się nie widzi. Za dużo na(pipi)ali znajdziek itp. Po przejściu 1, Rangarok poczeka, aby się czkawką nie odbiło. W Rangarok, też jest tyle znajdziek itp, jak w 1?Więcej.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie 21 godzin temu, Square napisał(a):Gdzie jesteś?Po Ragnaroku :)) W Vanaheimie poboczne robię. Ok 50h a przynajmniej tak licznik pokazuje.Generalnie to dobra gra, ale poprzednia czesc bardziej mi się podobała. To jest kolorowe, rozwleczone(!!) i koncepcyjnie mniej spójne. Ale swoje momenty ma i jest to gow, dla mnie top gamingowych wrażeń lacznie z kilkoma innymi single-przygodowymi hitami.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Sprawa wygląda tak, że dla osób którym tak-sobie się podoba GOW2, to długość gry będzie wadą, a dla osób którym się to podoba - będzie zaletą. Tak wiem, że to przełomowe odkrycie. Ja z przyjemnością ograłem podstawkę, porobiłem trochę aktywności dodatkowych i byłem usatysfakcjonowany (nie zrobiłem absolutnie wszystkiego). No ale nie trzeba być prorokiem, żeby widzieć że to nie jest gra dla wszystkich. Ja nie lubię souls-likeów, to chyba oczywiste że nie będę pasjami grał we wrzucone do plusa Lies of P - sprawdzę gierkę, ale z góry zakładam, że mi nie podejdzie (jak wszystkie do tej pory Souls-lajki). W najgorszym przypadku się rozczaruję - a w najlepszym ogram do bólu, i tego możemy oczekiwać od osób niezaprzyjaźnionych z formułą. Nic na siłę, grajmy w to co nam sprawia przyjemność!
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Gra jest jaka jest. Ale okładka do dzisiaj mnie bawi. Wygląda jak praca jakiegoś studenta.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Dla mnie długość była spoko bo dobrze się bawiłem i gra mi bardzo siadła. Nigdy nie myślałem tak o okładce ale fakt można było ją zrobić lepiej.