Opublikowano 31 marca 20223 l tu był kod Podobno 14 dni jeśli się wcześniej nie miało. Jeśli komuś zadziała dajcie znać żeby usunąć.
Opublikowano 6 kwietnia 20223 l Witam, podpowiedzcie proszę co będzie najkorzystniejsze dla Syna i dla mojej kieszeni :-) Nowa konsola series S w grudniu 2020 r., zakupiłam (za Waszymi poradami ) GPU za te 4 zł (tak w skrócie, jeśli mam ) i jest aktywne do 17.04.2022 r. Syn ma zainstalowanego Minecrafta, Forzę Horizon i jakąś dziecięcą gierkę i na razie tylko w to gra. Czy ja muszę coś wykupywać, czy On dalej będzie mógł grac w powyższe gry skoro ma je zainstalowane? Na razie nie widzę potrzeby żeby miał dostęp do wszystkich gier, bo z tego nie korzysta. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Opublikowano 6 kwietnia 20223 l W gry z Game Passa można grać do czasu jak ma się wykupioną subskrypcję. Jak ta wygaśnie, to tracisz dostęp do gier - czyli od 18 kwietnia już nie będzie mógł grać w wymienione przez Ciebie gry.
Opublikowano 6 kwietnia 20223 l Myśl o tym jak o Netflixie - do kiedy masz zapłacone do wtedy możesz używać, a potem trzeba opłacić znowu lub kupić sobie te wybrane gry na własność.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l W dniu 6.04.2022 o 10:37, Ania napisał: Witam, podpowiedzcie proszę co będzie najkorzystniejsze dla Syna i dla mojej kieszeni :-) Nowa konsola series S w grudniu 2020 r., zakupiłam (za Waszymi poradami ) GPU za te 4 zł (tak w skrócie, jeśli mam ) i jest aktywne do 17.04.2022 r. Syn ma zainstalowanego Minecrafta, Forzę Horizon i jakąś dziecięcą gierkę i na razie tylko w to gra. Czy ja muszę coś wykupywać, czy On dalej będzie mógł grac w powyższe gry skoro ma je zainstalowane? Na razie nie widzę potrzeby żeby miał dostęp do wszystkich gier, bo z tego nie korzysta. Z góry dzięki za odpowiedzi. Jak się skończy gpu to załóżcie nowe konto na konsoli, później kup gpu za 4 zł i syn znów będzie mógł grać w gry na swoim koncie.
Opublikowano 11 kwietnia 20223 l Konwersję można zrobić z poziomu konsoli? Golda np na rok i miesiąc gamepassa za 55pln? Konwersja robi się z automatu?
Opublikowano 12 kwietnia 20223 l Ktoś miał problem z zakupem tego GPU bo po kliknięciu w dołącz pojawia się logo które się kręci i nic nigdy się dalej nie wczytuje? Można to gdzieś zrobić bez tej ich trefnej zawieszającej się animacji?
Opublikowano 12 kwietnia 20223 l Pytanie dodatkow -. a jak po prostu kupie sobie kod na GPU gdzie indziej albo wykorzystam darmowy z pudełka z konsolą, to też mi przekształci Golda na GPU, czy to musi być konkretnie kupione w tym miejscu na sklepie MS?
Opublikowano 20 kwietnia 20223 l Witam wszystkich, przeczytałem wszystkie strony tego tematu, odpowiedzi na moje pytanie nie było, więc zapytam. Syn miał na konsoli (dzięki za Wasze porady ) kupionego Golda i przekonwertowanego na GPU. Moje pytanie to: założyłem nowe konto i widzę na konsoli GPU za 4 zł/miesiąc (kolejne miesiące za 54,99zł), czy będę mógł kilka razy założyć nowe konto i wykupywać po jednym miesiącu zawsze za 4 zł? Wiem, że wszyscy radzicie kupno na maksymalny czas itd., ale ja muszę mieć na syna "haka" , zaczął mi trochę fikać itd. Dzięki za odp.
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l Wjechała całkiem fajna promka, 50 zł za 3 miesiące Game Passa Ultimate - kluczyki można sumować, a do tego działają na wszystkich kontach https://xgp.pl/promocje/3-miesiace-xbox-game-pass-ultimate-za-50-zl/ Wziąłem 2 i wszystko git, dostałem 6 msc.
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l 2 godziny temu, easye napisał: Vpn+ Turcja, czyli to nie jest promocja dla nas. 2 godziny temu, 20inchDT napisał: jak ktos nie ma obecnie subskrypcji na inny region to super metoda Miałem już miesiąc kupiony normalnie w Polsce i po te 2x 3msc po VPN-ie weszły bez problemu Można "łączyć" regiony, wystarczy tylko odpalić VPN-a
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l nie mozna łączyć chyba ze vos sie niedawno zmienilo. nie miales normalnego gamepassa a nie ultimate?
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l Sprawdziłem u siebie, kod wszedł. Mam aktywny XGPU, był do stycznia 2024 teraz go wydłuzylem o 6 miesięcy postępując według instrukcji. Czy polecam metodę? Dam znać za tydzień czy mi konta nie zablokują
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l 2 godziny temu, 20inchDT napisał: nie mozna łączyć chyba ze vos sie niedawno zmienilo. nie miales normalnego gamepassa a nie ultimate? Miałem miesiąc Ultimate kupiony normalnie przez stronę MS Łączenie nadal działa
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l 21 godzin temu, xboxfan napisał: Wjechała całkiem fajna promka, 50 zł za 3 miesiące Game Passa Ultimate - kluczyki można sumować, a do tego działają na wszystkich kontach https://xgp.pl/promocje/3-miesiace-xbox-game-pass-ultimate-za-50-zl/ Wziąłem 2 i wszystko git, dostałem 6 msc. Wszystko działa. Pozdrawiam z Turcji. Szalom!
Opublikowano 3 maja 20222 l Konwersja z Golda na GPU wciąż działa jak złoto. 3 kodziki na Golda plus miesiąc Godpassa za 4 PLN Edytowane 3 maja 20222 l przez dee