Opublikowano 22 listopada 20231 r Na redditach czytam, że niektórym wchodzi zniżka na przedłużenie aktualnego Premium, mimo że zapowiedzi Sony dotyczyly tylko upgradeu z niższych tierów. Ktoś tu faktycznie dostał opcje dokupienia kolejnego roku Premium za mniej niż te 630 zł?
Opublikowano 22 listopada 20231 r Będziesz miał mniej jak użyjesz zdrapek, co już chyba i tak zrobiłeś. No kurewsko pojechali z tą promocją.
Opublikowano 22 listopada 20231 r 11 gier ma opuscić PS Plus 19 grudnia. Caladrius Blaze Damascus Gear: Operation Tokyo HD Edition El Hijo – A Wild West Tale Foreclosed Friday the 13th Legends of Ethernal Middle-Earth: Shadow of Mordor Middle-Earth: Shadow of War The Escapists 2 Yakuza 6: The Song of Life Yakuza: Like a Dragon
Opublikowano 22 listopada 20231 r Nawet nie wiedziałem, że Shadow of War jest w plusie, Mordor mi się podobał, dawno nie grałem w żadnego ubisofciaka, może zrobie jakieś szybkie przejście.
Opublikowano 22 listopada 20231 r 8 godzin temu, Square napisał: Będziesz miał mniej jak użyjesz zdrapek, co już chyba i tak zrobiłeś. No kurewsko pojechali z tą promocją. Kasę w portfelu Sony mam już, chodzi mi o te 30%-iles skreślone z ceny 630 zł. Niektórzy uderzy przedłużający premium to mają u siebie, a większość raczej nie.
Opublikowano 22 listopada 20231 r Jak nie masz to nie ma sensu się zastanawiać, że nagle się pojawi. Może nie mają aktywnego Plusa? Bo wtedy jest promka na wszystkie poziomy.
Opublikowano 22 listopada 20231 r Skoro przedłużający tzn. że mają aktywny w chwili zakupu kolejnego roku. Niejasne reguły rabatowania niektórych klientów mogłyby podpadac pod UOKiK
Opublikowano 23 listopada 20231 r @_Red_ Z konsoli z zakładki psplus mogę przedłużyć extra za 390 zł (teraz mam extra), -25%, oferta ważna do 28.11.2023. Edytowane 23 listopada 20231 r przez Shankor
Opublikowano 23 listopada 20231 r Na reddicie ktoś wkleił screena z rozmowy z supportem Sony, że obecność rabatu zależy od decyzji marketing teamu. Pewnie robią testy na różnych grupach, jedni z rabatem, inni bez rabatu i zobaczą jak na tym wyjdą . Trafiłeś widocznie do lepszej grupy :f
Opublikowano 23 listopada 20231 r 1 godzinę temu, _Red_ napisał: jedni z rabatem, inny bez rabatu i zobaczą jak na tym wyjdą . Pewnie ci co płacą od dawna to nie mają, bo większe szanse, że i tak kupią.
Opublikowano 24 listopada 20231 r 3 godziny temu, Square napisał: Pewnie ci co płacą od dawna to nie mają, bo większe szanse, że i tak kupią. To niezłe testy A/B. Jak zwykle najlepszy klient najmocniej ruchany, chyba trzeba też fakolca pokazać Sony i nie przedłużać abonamentu. Nie chodzi nawet o pieniądze, chodzi o zasady.
Opublikowano 25 listopada 20231 r Te destiny 2 królowa wiedźma to ma zawarte wszystkie dodatki z poprzednich dlc?
Opublikowano 26 listopada 20231 r Ktoś się orientuje czy Grandia to jest ten remaster co miał premiere wszędzie pare lat temu czy taki remaster jak np Tekken 2 i inne klasyki z PSX robione specjalnie pod PS5 i usługe Premium?
Opublikowano 26 listopada 20231 r Nie wiem czy jestem ślepy ale nie mogę odszukać tematu o Gollumie? Teraz jest trail w plusie i kurde nawet fajne to jest (fakt jestem fanem uniwersum). Ograł ktoś cała wersję? Oceny mega, ale czuć fun gierek AA z czasów PS2 we współczesnej oprawie. Po 1h grani to w żuciu nie jest dla mnie gra na 34 meta, a bardziej 6-7/10 Z chęcią przytuliłbym w plusie albo gp. [ ]400h także pozdrawiam
Opublikowano 26 listopada 20231 r no ja kupilem Plusa tylko na miesiac by zgrac savy z chmury, a teraz wchodzac w store nie mam opcji kupna wyzszego planu na 12m... Moge co najwyzej uzyskac rabat na maks 1 miesiac xD Całe Sony...
Opublikowano 27 listopada 20231 r 21 godzin temu, easye napisał: no ja kupilem Plusa tylko na miesiac by zgrac savy z chmury, a teraz wchodzac w store nie mam opcji kupna wyzszego planu na 12m... Moge co najwyzej uzyskac rabat na maks 1 miesiac xD Całe Sony... No trzeba przyznać, odjebali straszne gówno z tą promocją. Przez 10 lat kupowałem plusa na promce i nigdy nie było żadnych restrykcji dla obecnych klientów. Chytry traci w razy, jeszcze im się to odbije czkawką.
Opublikowano 28 listopada 20231 r Myślę, że generalnie mają to w dupie. Polska też nie jest bogatym rynkiem i poza pewną grupką graczy większość jak kupi 1 grę na rok fifę czy coda to wszystko. Z kilku/kilkunastu osób, które znam i mają Ps5/PS4 ps plus dwie albo trzy mają wykupione abo ten najtańszy żeby grać on line reszta nie bo szkoda kasy. Będzie jak z Netflix wszyscy wieszczyli im rozbicie pyska po blokadzie dzielenia kont, a z tego co piszą to subskrybentów im przybyło. Z Sony będzie tak samo, ci gracze co pykają regularnie, mają biblioteki gier, lubią grać on line i tak wykupią, a pozostali będę falami przypływać i odpływać z abonamentów. Wydaje mi się, że nas Polaków bolą takie podwyżki ale już takie Niemcy mają to gdzieś. Kuzyn pracuje w Niemczech zarobi ponad 3000 euro, a za plusa extra płaci coś 120 euro (jeśli dobrze kojarzę)więc to nie są jakieś duże koszty jak dla nas
Opublikowano 29 listopada 20231 r Każdych bolą podwyżki, może ich nieco mniej niż nas, tyle. Sony akurat u Nas i tak ma dobre liczby. Microsoft ostatnio na przykład wywalił gemapassa promo za 4 zł z naszego kraju dokładnie dlatego, że wszyscy lecieli w kulki z tą promocją. Więc już też nie jest wcale tak tanio.
Opublikowano 29 listopada 20231 r No nie ma co ukrywać, że jak lubimy grać w gierki na premierę to giercowanie robi się drogim hobby.
Opublikowano 29 listopada 20231 r Jeśli ktoś nie grał nie grał to polecam Sable, ciekawa gierka eksploracyjna mocno inspirowana BOTW z pięknym stylem graficznym. Na minus wydajność, ale tyle lat po premierze może już to ogarnęli