Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 304,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano

Siema, z racji mniejszej frekwencji pomyślałem że może się zgłoszę. Nie piszę zbyt często na forumku, raczej przeglądam i rozdaje plusiki, ale jakby co Panie Kmiot można wyjebać. 

W razie jakby kandydatura mej skromnej osoby przeszła to reflektuje wersję na Sexa. 

724318690_Screenshot_20210725-080323_SamsungInternet.thumb.jpg.5b17b76ecfffa93a2cfbfae7f1d2739b.jpg

113970421_Screenshot_20210725-080806_SamsungInternet.thumb.jpg.3f2b7a972d680749fc9d32fa7b611d20.jpg

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

metro_giveaway.jpg

XBOX

Spoiler

Nie no żartuje, PS5 oczywiście.

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, REZOK napisał:

Siema, z racji mniejszej frekwencji pomyślałem że może się zgłoszę. Nie piszę zbyt często na forumku, raczej przeglądam i rozdaje plusiki, ale jakby co Panie Kmiot można wyjebać.

Akurat tym razem nie spodziewam się problemów z frekwencją, ale w sumie wbijaj śmiało, bo już mniej aktywnych tu mieliśmy w udziale.

Zawsze możesz się poprawić ;]

Opublikowano

Nie biorę udziału, bo dosłownie 2 dni temu kupiłem Metro Exodus na wyprzedaży w ps store xd

6m8o5x2xwvd51.jpg

Opublikowano

Od czasu pandemii apokalipsa kojarzy mi się tylko z papierem toaletowym.

(Obojętnie)

image.png.ee7dd3675acf367ce91aca816fb7520d.png

Opublikowano

na tvoje zdravje!

giphy.gif?cid=ecf05e47tnx23rks54b2gq8v35

Nie biorę udziału

Opublikowano

Nie za bardzo wyszukane, ale z charakterkiem.

Wersja obojętnie, jak będzie lepiej organizatorowi do podziału  

5984CCBF-7ECA-498E-9BFC-6BD8DE43AC7C.jpeg

Opublikowano

Jak nie mam ps5, ale nie sprzedam sztuki, to można spróbować?

421a07fd951364881c59a0121e796ee6.jpg

Jakby coś, to mogę zrobić losowanie z udziałem mojego psa.

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, Masorz napisał:

Jak nie mam ps5, ale nie sprzedam sztuki, to można spróbować?

A planujesz mieć? Mnie tam musi wystarczyć zapewnienie, że gra nie pójdzie na sprzedaż, bo i tak wszystkich nie upilnuję. Więc jeśli bierzesz ją dla siebie i zamierzasz w przyszłości ograć, to zapraszam do udziału. Tym bardziej, że żaden z Ciebie random. Wpisuję na PS5.

12 godzin temu, Masorz napisał:

Jakby coś, to mogę zrobić losowanie z udziałem mojego psa.

Jeśli dopuszczę Cię do losowania, to przyprowadzić go nie możesz, ale zawsze chętnie przyjmę Twoją i Twojego psa pomoc w przyszłych losowaniach.

Przy okazji poinformuję, że w przypadku obecnego giwałeja wstępnie jest już zaplanowane zewnętrzne losowanie, z tym że może (aczkolwiek nie musi) się opóźnić kilka dni, wszystko zależy od sprzyjających okoliczności. W piątek zamykam listę chętnych i resztę zostawiam w rękach wolontariusza. Chyba że się rozmyśli, wtedy sam wkroczę do akcji.

Opublikowano

No i chyba przydałoby się zmienić mem na taki który nie spoiluje gry która jest obiektem losowania:wujaszek:

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Grabek napisał:

Pozdrawiam organizatora

:lapka:

Wyjątkowo lista zostanie zamknięta dzisiaj późnym wieczorem, więc to ostatnie godziny na zgłoszenie dla spóźnialskich.

Opublikowano
  • Autor

Ok, wstępny podział na platformy:

XSX:  @REZOK @maciucha @MichAelis @LiŚciu @easye @balon @Moldar

PS5: @MYSZa7 @second @WisnieR @mozi @Square @Masorz  @Grabek

Było 6 zgłoszeń na PS5 i 4 zgłoszenia na XSX. 5 "obojętnie".

Najpierw uzupełniłem braki po stronie X (według kolejności zgłoszeń - Liściu i easye wylądowali w grupie zielonej), a potem dodawałem na przemian (również wg kolejności zgłoszeń) z pierwszeństwem dla X'a, bo jest w giwałejach rzadziej.

To jest moment na ewentualne korekty, uwagi i manewry, jeśli ktoś woli jednak być w innej grupie (dlatego wołam zainteresowanych).

Oczywiście lista jest jeszcze otwarta, więc gdyby ktoś chciał na ostatnią chwilę dołączyć, to powiedzmy, że do północy ma czas.

Edytowane przez Kmiot

Opublikowano
  • Autor
13 minut temu, creatinfreak napisał:

Wypisz mnie. Niech będzie po równo kandydatów i dam większą szansę zielonym :)

Możemy poczekać, może jeszcze ktoś dołączy i wtedy bez Ciebie znów będzie nierówno ;]

Jak nikt nie dołączy, to wedle życzenia Cię wypiszę, ok?

Chyba że chcesz dołączyć do grupy PS5 i u nich obniżyć szanse. :rayos:

Opublikowano
  • Autor

No to trzeba było tak od razu xd

Zapraszam do wyjścia.

KBNcZ.gif.a29cfbee88d5dd7ac11cfe4530399f4c.gif