Opublikowano 25 lipca 20213 l Siema, z racji mniejszej frekwencji pomyślałem że może się zgłoszę. Nie piszę zbyt często na forumku, raczej przeglądam i rozdaje plusiki, ale jakby co Panie Kmiot można wyjebać. W razie jakby kandydatura mej skromnej osoby przeszła to reflektuje wersję na Sexa. Edytowane 25 lipca 20213 l przez REZOK
Opublikowano 25 lipca 20213 l Autor 3 godziny temu, REZOK napisał: Siema, z racji mniejszej frekwencji pomyślałem że może się zgłoszę. Nie piszę zbyt często na forumku, raczej przeglądam i rozdaje plusiki, ale jakby co Panie Kmiot można wyjebać. Akurat tym razem nie spodziewam się problemów z frekwencją, ale w sumie wbijaj śmiało, bo już mniej aktywnych tu mieliśmy w udziale. Zawsze możesz się poprawić ;]
Opublikowano 25 lipca 20213 l Nie biorę udziału, bo dosłownie 2 dni temu kupiłem Metro Exodus na wyprzedaży w ps store xd
Opublikowano 25 lipca 20213 l Ja tylko podrzucę w temacie świetny i klimatyczny komiks postapo "Przeminęło z bombami" - http://gwtb.chanibal.pl/komiks
Opublikowano 25 lipca 20213 l Od czasu pandemii apokalipsa kojarzy mi się tylko z papierem toaletowym. (Obojętnie)
Opublikowano 27 lipca 20213 l Nie za bardzo wyszukane, ale z charakterkiem. Wersja obojętnie, jak będzie lepiej organizatorowi do podziału
Opublikowano 27 lipca 20213 l Jak nie mam ps5, ale nie sprzedam sztuki, to można spróbować? Jakby coś, to mogę zrobić losowanie z udziałem mojego psa.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Autor 12 godzin temu, Masorz napisał: Jak nie mam ps5, ale nie sprzedam sztuki, to można spróbować? A planujesz mieć? Mnie tam musi wystarczyć zapewnienie, że gra nie pójdzie na sprzedaż, bo i tak wszystkich nie upilnuję. Więc jeśli bierzesz ją dla siebie i zamierzasz w przyszłości ograć, to zapraszam do udziału. Tym bardziej, że żaden z Ciebie random. Wpisuję na PS5. 12 godzin temu, Masorz napisał: Jakby coś, to mogę zrobić losowanie z udziałem mojego psa. Jeśli dopuszczę Cię do losowania, to przyprowadzić go nie możesz, ale zawsze chętnie przyjmę Twoją i Twojego psa pomoc w przyszłych losowaniach. Przy okazji poinformuję, że w przypadku obecnego giwałeja wstępnie jest już zaplanowane zewnętrzne losowanie, z tym że może (aczkolwiek nie musi) się opóźnić kilka dni, wszystko zależy od sprzyjających okoliczności. W piątek zamykam listę chętnych i resztę zostawiam w rękach wolontariusza. Chyba że się rozmyśli, wtedy sam wkroczę do akcji.
Opublikowano 28 lipca 20213 l No i chyba przydałoby się zmienić mem na taki który nie spoiluje gry która jest obiektem losowania
Opublikowano 29 lipca 20213 l Autor 6 godzin temu, Grabek napisał: Pozdrawiam organizatora Wyjątkowo lista zostanie zamknięta dzisiaj późnym wieczorem, więc to ostatnie godziny na zgłoszenie dla spóźnialskich.
Opublikowano 29 lipca 20213 l Autor Ok, wstępny podział na platformy: XSX: @REZOK @maciucha @MichAelis @LiŚciu @easye @balon @Moldar PS5: @MYSZa7 @second @WisnieR @mozi @Square @Masorz @Grabek Było 6 zgłoszeń na PS5 i 4 zgłoszenia na XSX. 5 "obojętnie". Najpierw uzupełniłem braki po stronie X (według kolejności zgłoszeń - Liściu i easye wylądowali w grupie zielonej), a potem dodawałem na przemian (również wg kolejności zgłoszeń) z pierwszeństwem dla X'a, bo jest w giwałejach rzadziej. To jest moment na ewentualne korekty, uwagi i manewry, jeśli ktoś woli jednak być w innej grupie (dlatego wołam zainteresowanych). Oczywiście lista jest jeszcze otwarta, więc gdyby ktoś chciał na ostatnią chwilę dołączyć, to powiedzmy, że do północy ma czas. Edytowane 29 lipca 20213 l przez Kmiot
Opublikowano 29 lipca 20213 l Wypisz mnie. Niech będzie po równo kandydatów i dam większą szansę zielonym
Opublikowano 29 lipca 20213 l Autor 13 minut temu, creatinfreak napisał: Wypisz mnie. Niech będzie po równo kandydatów i dam większą szansę zielonym Możemy poczekać, może jeszcze ktoś dołączy i wtedy bez Ciebie znów będzie nierówno ;] Jak nikt nie dołączy, to wedle życzenia Cię wypiszę, ok? Chyba że chcesz dołączyć do grupy PS5 i u nich obniżyć szanse.